New Trend - Silent Shores/2022

Collection:

New Trend - Silent Shores/2022

Deze trend omvat zowel minimalisme als nuchterheid en spiritualiteit. Een ontmoeting tussen twee levensstijlen, die zich verenigen in een verlangen naar een nieuwe start en een leven Lees meervoorbij stress en angst. Silent Shores creëert ruimte en energie om een overdaad aan informatie en scrollen opzij te schuiven ten gunste van gezelligheid, aanwezigheid en stilte. Het leven is hier en nu!

De kleuren zijn rustgevend, met een wat ingetogen maar o zo mooie kleurstelling. Van gebroken wit, via broze lagen grijs tot beige- en bruintinten. De inspiratie komt van koele novembergolven die over Scandinavische zandstranden rollen. Klei en sediment, kalksteen en pure schelpen geven deze trend ook kleur.

Silent Shores biedt een mooie en uitgeklede basis die een perfect uitgangspunt vormt, en gemakkelijk te stylen en te combineren is met klassieke dingen en persoonlijke favorieten. Als je je meer aangetrokken voelt tot minimalisme, laat dan de basis met rust en groepeer je interieur volgens kleurenschema om een sobere uitstraling te krijgen en contrasten te creëren met een mix van tactiele materialen zoals glas, wol en keramiek.

Geselecteerd door:
Photowall
Geselecteerd door:
Photowall
  • 1-25 van 25 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.