Behang en prints op maat gemaakt. Geen verzendkosten. Verzending binnen 1-3 dagen.

NYC-metro - Canvas print - Woonkamer

29

motieven

Treinen

Van puffende stoomlocomotieven uit lang vervlogen tijden tot het moderne, elegante ontwerp van een New Yorkse Metro-trein, er is iets met de beeldtaal van het vervoer over rails waardLees meeroor dat volkomen fotogeniek is en geschikt om schilderijen van te maken. Gebruik dit soort beelden uit ons assortiment canvasprints in uw huisom er een gevoel van klassiek design en beweging aan te geven. Het assortiment van doeken met treinen daarop omvat bijna elke tonale kwaliteit en kleur die u zich voor kan stellen, zodat een treinen-schilderij of foto afgestemd is op uw huis waarbij het niet uit maakt hoe uw reeds bestaande kleurenschema er uit ziet. Deze beelden zijn niet alleen maar voor trainspotters!

Techniek als Kunst

Kunst komt in vele vormen en er is weinig twijfel dat goed ontworpen machines, zoals topklasse locomotieven, in hun eigen recht kunnen zorgen voor boeiende beelden. Wanneer ze worden gefotografeerd door 's werelds beste beeldende kunstenaars of door een vooraanstaande schilder worden weergegeven, kunnen treinen echt tot leven komen - het lijkt in veel gevallen bijna alsof ze zichzelf uit de muur lanceren. Kijk bijvoorbeeld eens naar alle dynamiek en energie die gevangen is in een canvasprint zoals Speeding Steam Engine. Ook hier kunt u uw voorkeur geven aan de sepiatinten van de nostalgische Stoomlocomotief die teruggaat naar de gouden eeuw van deze vorm van reizen. Het eenvoudig getitelde Locomotive vangt de trein in al zijn technische glorie dankzij het feit dat de focus op de bewegende delen is gericht - de zuigers, de wielen en de drijfstangen - zoals die de trein over het spoor forceren. Dan is er nog de bijna industriële kilheid van canvasprints zoals bijvoorbeeld het treinstation Warschauer Strasse, Berlijn, dat rails, dwarsliggers, lichtmasten en zijsporen toont, wat weer een geheel andere sfeer creëert, tegelijkertijd reflectief en kalmerende.

Kleurrijke Beelden van Treinen

Schilderijen en foto's van treinen kunnen heel kleurig zijn met levendige accenten in heldere tinten. Neem Rua, een gestileerde tram-fotograaf, die prachtige gele en rode kleuren in de aanbieding heeft, als groot en kleurrijk voorbeeld. Trein in the Regen is een sfeervolle afbeelding van een grote sterke zwarte locomotief in een sombere omgeving, maar heeft een aantal helder rode accenten die het plaatje echt tot leven brengen in de context van plaatsing in een woning. Een andere grote optie binnen het treinen-thema met veel primaire kleuren is het London Underground Sign, de ideale keuze voor iedereen die van het ondergrondse netwerk van de Britse hoofdstad houdt.
Productinformatie
  • 1-29 van 29 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.