Vintage auto's

Sinds Henry Ford in 1896 de eerste auto met interne verbranding bouwde, is de mens gefascineerd en in vervoering gebracht door zijn uitvinding. Kijk maar naar het ontzag in de ogen vaLees meern de mensen wanneer een glimmende nieuwe auto voor het eerst uit de fabriek rolt. Er is een aangeboren band tussen mens en machine die door de auto volledig tot uitdrukking is gebracht. Het toerental van de motor, gekoppeld aan de wind in de haren als de snelheid toeneemt en je naar een nieuw niveau van opwinding brengt, kan niet volledig worden verwoord. Photowall brengt hulde aan dit soort voertuig met zijn eigen collectie van afdrukken op canvas van oldtimers. Hang deze afdrukken op canvas van oldtimers aan de muren van je woonkamer en geef de ruimte een gevoel van beweging en doelgerichtheid. Deze afdrukken op canvas met oldtimers herinneren ons aan waar we waren en waar we naartoe gaan. Laat uw familie en vrienden vol ontzag en bewondering staren naar deze geweldige afdrukken op canvas van oldtimers. Kijk toe hoe ze weigeren deze ruimte te verlaten en proberen er zo lang mogelijk in te blijven hangen met al deze oldtimer canvas prints aan de muur. Deze afbeeldingen zijn zeker een hit in uw huis.

Klassieker in oldtimers canvas afdrukken

De races die over de hele wereld worden gehouden als eerbetoon aan deze fascinerende uitvinding, dragen ongekend prestige en glamour met zich mee voor al zijn kampioenen. De oldtimer is ook een statussymbool van iemands status in de maatschappij. Hij vertelt over iemands smaak, stemming, sociale status en hoe hij door zijn medemens wil worden gezien. Een man die in een stationwagen rijdt, met al zijn toeters en bellen voor veiligheid, nut en functionaliteit, wil dat de wereld hem ziet als een stabiel persoon, iemand die sterke familiale wortels heeft en belang hecht aan traditionele waarden. Het vertelt ook over zijn behoefte aan efficiëntie en economische gezondheid. Een man die in een sportwagen rijdt, of het nu de laatste editie is of een klassieker, laat de wereld weten dat hij een avonturier is die de duivel op het oog heeft. Photowall laat je deelnemen aan deze geweldige traditie met "Winning 300SLR and Bussard", "Who Me", en "Come with Me in the Morning Light", in zijn opmerkelijke collectie van oldtimer canvas prints. Hang een paar van deze afdrukken op canvas van oldtimers in je studeerkamer of minibibliotheek en waan je in de huid van Henry Ford, die je laatste successen bekijkt. U kunt er ook voor kiezen deze afdrukken van oldtimers op te hangen in uw ontspanningsruimten.

Tijdloos in oldtimers canvas afdrukken

Een sportwagen of recreatievoertuig is een auto die speciaal is ontworpen voor snelheid, nauwkeurig rijgedrag en sensatie. Ze ontstonden in Europa aan het begin van de vorige eeuw en de productie van deze luxetransporten is sindsdien uitgegroeid tot een miljardenindustrie. Van de jaren 1895 tot 1915 werden deze voertuigen aangeduid als toerwagens of roadsters. Pas in 1919 werd de term "sportwagens" bedacht door de krant The Times in het Verenigd Koninkrijk. Onze afdrukken op canvas van oldtimers helpen het verhaal van deze prachtige uitvinding te vertellen. Deze superieure afdrukken op canvas van oldtimers zijn een eerbetoon aan het begin van deze geweldige uitvinding, met afbeeldingen als "PreWar Siberpfeil Racing Car BW" en "SSK Morning Ride". Het meest traditionele ontwerp voor een sportwagen was een roadster. Dit was een tweezitter die meestal geen dak had. De meeste van deze auto's, zelfs tot op de dag van vandaag, zijn niet gemaakt om meer dan twee inzittenden te vervoeren. De belangrijkste focus is snelheid en stijl, niet zuinigheid en nut. Maar oldtimers moeten de definitie van recreatievoertuigen die ook een dak hebben omarmen.

Stijlvol en begeerd

Door de jaren heen heeft de fascinatie van de mens voor deze verbazingwekkende voertuigen geleid tot de verspreiding van talloze races over de hele wereld. Deze evenementen worden gevolgd door miljoenen fans en worden sinds de komst van de televisie over de hele wereld uitgezonden. Onze afdrukken op canvas van oldtimers helpen de evolutie van deze prachtige creatie te vieren. Enkele van de meest opmerkelijke races ter wereld zijn de 24 uur van Le Mans die voor het eerst in 1923 werd gehouden. Deze vindt plaats in de stad Le Mans, Frankrijk, en wordt de Grand Prix van uithoudingsvermogen en efficiëntie genoemd. Photowall eert deze test van duurzaamheid en robuustheid met de "Le Mans Racing", "Mijn eerste en tweede auto-BW", en "Rear Vintage Car" in haar prachtige collectie van oldtimer canvas prints. Hang een paar van deze oldtimer canvas prints in uw gangen om wat broodnodige leven in deze verwaarloosde ruimtes te brengen. Deze afdrukken op canvas van oldtimers maken van de ene kamer in de andere een educatieve ervaring over de evolutie van deze voertuigen. U kunt ook een paar van deze canvasprints op oldtimers in uw loungeruimte hangen om de ruimte een gevoel van grootte en vrijheid te geven.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.