Formele tuinen

Formele tuinen zijn een van de elegantste uitingen van samengestelde tuinbouw ter wereld. Ze zijn een viering van alles wat mooi, licht en kleurrijk is. Ze zijn te vinden in paleizen,Lees meer ambassades, kastelen, colosseums en andere majestueuze plaatsen van groot belang. De zorgvuldige en nauwgezette manier waarop deze tuinen tot stand komen is het resultaat van vele jaren planning en organisatie. Alleen al voor het voltooien van een van deze landschappelijke meesterwerken wordt een beroep gedaan op talloze disciplines, en ook het onderhoud en de verzorging ervan is geen lachertje. Photowall brengt hulde aan deze verbazingwekkende door de mens gemaakte verwezenlijkingen in zijn eigen collectie canvasafdrukken van formele tuinen. Deze adembenemende werken voeren u gegarandeerd mee naar enkele van de mooiste tuinen ter wereld, en stellen u in staat te genieten van hun kleurenpracht en fascinerende uitstraling, zonder dat u daarvoor uw eigen huis hoeft te verlaten. Stelt u zich voor dat u in een van deze prachtige plaatsen zit, nippend aan de thee en napratend met vrienden, met behulp van deze formele tuinen op canvas. Ze zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan ontwerpen en kleuren waaruit de veeleisende heer of dame kan kiezen. Deze afdrukken op canvas van formele tuinen brengen gegarandeerd kleur en spanning in elke kamer van uw huis.

Kleur in formele tuinen canvas afdrukken

In het boek Genesis wordt gezegd dat God man en vrouw schiep en hen toestond in een volmaakte tuin te leven, waar alles wat ze ooit zouden willen of nodig zouden hebben voorhanden was. Pas door het optreden van de erfzonde werden onze eerste voorouders overvallen door de toorn van de Almachtige, die hen uit deze Hof van Eden verdreef. Misschien is het deze noodlottige uitdrijving die de mens vanaf het begin heeft aangetrokken tot de schoonheid van formele tuinen. Photowall geeft u de mogelijkheid om uw eigen stukje van de perfecte tuin in uw eigen huis te hebben met "Paradise Garden", "Tropical Garden", en "Trappen in de Grote Tuin" in de mooie collectie van de formele tuinen canvas prints. Deze unieke canvasprints van formele tuinen passen heel goed bij een pastelkleurige achtergrond en kunnen in bijna elke kamer van uw huis worden gebruikt. Zelfs de speel- en slaapvertrekken van uw kinderen zullen opgevrolijkt worden door deze fantastische canvas prints van formele tuinen. Ze zullen niet alleen uren van bewondering opleveren, maar zullen uw kinderen ook inwijden in de kunst van de verfijnde tuinbouw.

Elegantie in formele tuinen op canvas

Formele tuinen zijn er in bijna elk land ter wereld. De Japanners hebben hun eigen versie van Zen tuinen zoals de "Calm Zen Lake and Bonsai Trees in Tokyo Garden", die een gevoel van spiritualiteit en eenheid met de natuur geeft. Er is ook "Sunset by the Bay", dat een eerbetoon is aan het vrolijke oude Engeland. Er is ook "Villa del Balbianello", die een weelderige en kunstig gecomponeerde tuin in het merengebied van Italië voorstelt. Dit is slechts een voorproefje van de unieke en uitnodigende werken in onze collectie canvasafdrukken van formele tuinen. Hun levendigheid en kleurenspel geven niet alleen grandeur aan uw woonruimte, maar zorgen ook voor de broodnodige ontspanning voor de vermoeide geest na een dag hard werken. Maar daar houden onze canvasafdrukken van formele tuinen niet op. Ze kunnen u meevoeren naar het vrolijke Parijs met onze "Herfst in Parijs" en "Tuin van de Provence" of naar Duitsland met onze "Tuin van Schonbrunn" afbeelding in onze uitgebreide collectie van formele tuinen op canvas. Er lijkt geen einde te komen aan de selectie van mooie stukken die Photowall u kan aanbieden in deze mooie lijn van woonaccessoires.

Paradijs op aarde

Van enkele van de meest illustere tuinen die op deze planeet bestaan tot fictieve tuinen die de vruchtbare ruimtes in onze geest bewonen, Photowall heeft voor elk van deze genoegens een aanbod. Ons "Renaissancepad", "Magisch Kasteel", "Zeegezicht", en "Verdomde Tuin" zijn slechts enkele van de herinneringen dat deze formele tuinen op canvas zo ver gaan als de grenzen van uw verbeelding. Geen landschap is te adembenemend, geen bloem is te kleurrijk, geen compositie te ingewikkeld, dat we niet in staat zijn om het naar het comfort van uw eigen huis te brengen. Elk stuk is gemaakt en ontworpen met de smaak en voorkeuren van de verfijnde stadsbewoner in gedachten. Laat uw familie rond de eettafel zitten met een van deze prenten erboven gekaderd en een hartelijker en aangenamer maaltijd zult u nooit meemaken. Ze zijn ook een hit bij uw gasten, want zij kunnen vertellen over hun reizen over de hele wereld met deze oogverblindende herinneringen aan de landen waar ze zijn geweest. De uren zullen ongemerkt voorbij vliegen met al het plezier dat u kunt hebben. Dus haast u en grijp vandaag nog uw eigen collectie van deze formele tuinen op canvas.
Productinformatie
17 motieven
  • 1-17 van 17 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.