Mount Fuji

Als u de hoogste top van Japan als het middelpunt van uw interieurdecoratie wilt hebben, bent u hier aan het juiste adres. Photowall heeft een prachtige collectie canvasprints van MouLees meernt Fuji samengesteld die een eerbetoon zijn aan dit natuurwonder van 3776 meter hoog. Bekend bij de lokale bevolking als Fuji-san, de schoonheid en majesteit van deze piek maakt het echt niet verwonderlijk dat het verwelkomt bijna 300.000 klimmers op zijn hellingen elk jaar! Op de afdrukken op canvas van de Berg Fuji zult u ook zien waarom de Japanners de berg als heilig beschouwen, en waarom het al eeuwenlang een bedevaartsoord is. Deze uitgebreide collectie canvas prints van de berg Fuji laat de berg vanuit alle hoeken en in verschillende vormen zien. U vindt uw ideale versiering in een oogwenk, met schitterende kleuren, unieke ontwerpen enzovoort. Verfraai uw woon-, recreatie- en bedrijfsruimten met canvas prints over de berg Fuji.

De feiten over de berg Fuji op canvas

Hoewel de berg Fuji er voor ons uitziet als een berg, bestaat hij in feite uit drie opeenvolgende vulkanen. Aan de voet van de Berg Fuji bevindt zich de Komitake vulkaan, waarvan de eerste uitbarstingen bijna 600.000 jaar geleden zouden hebben plaatsgevonden. De "oude Fuji" werd er ongeveer 100.000 jaar geleden bovenop geplaatst, en tenslotte werd ongeveer 10.000 jaar geleden de "nieuwe Fuji" gevormd, die de berg vormt die wij vandaag kennen. Dit is een wetenswaardigheid die echt interessant is om te delen met mensen die je afdrukken op canvas van de Fuji berg zullen bewonderen. Deze bijna perfect gevormde vulkaan werd vereerd als een spirituele plek en genoot door de eeuwen heen grote populariteit onder kunstenaars. Dit is ook de reden waarom u prachtige kunstwerken kunt vinden in de Mount Fuji canvas prints. Kijk maar eens naar het item met de naam "Rode Fuji, Katsushika Hokusai", dat uw muurdecoratie een mooi tintje en kunstelement zal geven.

Grote achtergrond

Je kunt het niet over de berg Fuji hebben zonder het ook over de hoofdstad van Japan te hebben. Tokio is in vele opzichten een unieke megastad, maar ook omdat het een werkelijk schitterende achtergrond heeft in de vorm van de berg Fuji. Afdrukken op canvas van de Fuji Berg zoals "Fuji over Shinjuku" of "Regenboogbrug met Mt Fuji" zijn prachtige voorbeelden van deze samenwerking. Iets anders om in gedachten te houden bij het werken met de Fuji Berg op canvas is dat het niet alleen een symbool van Tokio is, maar van Japan in zijn geheel. De Fuji Berg draagt bij aan het fysieke en culturele erfgoed van het land, maar ook aan de spirituele geografie. Zoals reeds gezegd, is de Fuji berg al minstens sinds de 7e eeuw een heilige plaats voor de beoefenaars van Shinto, waarbij Shinto het inheemse geloof van Japan is. Houd dit in gedachten bij het ophangen van uw Mount Fuji canvas prints als achtergrond voor uw interieurdecoratie.

Plaatsing van de Mount Fuji canvas afdrukken

We weten allemaal dat de woonkamer de plaats is waar u en uw gezin de meeste tijd samen doorbrengen als u thuis bent. Daarom is het belangrijk dat deze ruimte een geweldig focuspunt heeft dat de aandacht trekt en meer dimensie creëert. Mount Fuji canvas prints doen dat voor u met hun indrukwekkende ontwerpen die zeker meer stijl en karakter aan uw interieur zullen geven. U hebt de keuze uit levensechte foto's die zo gedetailleerd zijn dat het lijkt alsof u zelf op dit Japanse handelsmerk staat. De verbluffende details van Mount Fuji canvas prints zoals "Mount Fuji and Sea of Clouds" zorgen echt voor een geheel nieuwe sfeer en stemming in een interieur. "De Fuji berg boven een mistig meer" is nog zo'n serene aanblik die de mentale ontsnapping kan zijn die u thuis nodig hebt.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's