Vrijheidsbeeld

Het Vrijheidsbeeld is een massief neoklassiek beeldhouwwerk dat zich bevindt op Liberty Island in de haven van New York, in New York City op het vasteland van de Verenigde Staten. HetLees meer is een geschenk van dankbaarheid van het Franse volk aan de Verenigde Staten, die Franse immigranten toestonden naar het land te verhuizen tijdens de moeilijke tijden van financiële crisis in Europa. Het is grotendeels gemaakt van koper en werd ontworpen door de Franse beeldhouwer Frederic Auguste Bartholdi. Het metalen frame is gemaakt door Gustave Eiffel. Het Vrijheidsbeeld werd officieel ingewijd op 28 oktober 1886. Photowall brengt hulde aan dit iconische symbool van vrijheid en hoop met zijn eigen collectie canvasprints van het Vrijheidsbeeld. Deze canvasprints op het Vrijheidsbeeld tonen de verschillende gezichten van dit prachtige bouwwerk zoals het door de rest van de wereld wordt herkend. Deze canvasprints op het Vrijheidsbeeld kunnen uw woonruimte voorzien van vitaliteit en energie. Uw geliefden en collega's zullen het op prijs stellen dat u deze canvasprints van het Vrijheidsbeeld aan de muur hangt. Zij zullen steeds meer redenen vinden om in deze ruimtes rond te hangen met al deze vrijheidsbeeld canvasprints om hen heen. Maak van deze fantastische Vrijheidsbeeld canvas prints een steunpilaar in uw huis.

Iconisch in Vrijheidsbeeld canvas prints

Het standbeeld is een afbeelding van Libertas, een Romeinse godin gekleed in een gewaad, dat symbool staat voor vrijheid en vrijheid. In haar rechterhand houdt ze een gouden toorts boven haar hoofd en in haar linkerhand houdt ze een tabula ansata vast met de inscriptie 4 juli 1776 in Romeinse cijfers, ter ere van de datum van de Onafhankelijkheidsverklaring van de Verenigde Staten. Een gebroken keten en ketting liggen aan haar voeten als symbool voor de afschaffing van de slavernij. Photowall laat je de hoop op een nieuwe toekomst voelen met "New York City Life I", "Liberty", en "Aerial View of Statue of Liberty" in haar prachtige collectie van Vrijheidsbeeld canvas prints. Op deze voorbeelden van canvasprints van het Vrijheidsbeeld staat dit mooie symbool van vrijheid afgebeeld terwijl het boven de skyline van New York uittorent. Hang een paar van deze canvasprints van het Vrijheidsbeeld in uw recreatiezalen en voel hoe de ruimte wordt doordrongen van de levendige en ontembare geest van dit verbazingwekkende symbool van de Verenigde Staten. Uw momenten van volwassen speeltijd zullen nooit zo boeiend en opwindend zijn als wanneer u deze canvasprints van het Vrijheidsbeeld aan de muren om u heen heeft hangen.

Inspirerend in Vrijheidsbeeld canvas prints

Er zijn talloze bezienswaardigheden in New York die al eeuwenlang worden gekoesterd en bezocht door zowel inwoners als toeristen. Een paar daarvan zijn Times Square, Central Park, de Niagara Falls en Grand Central Terminal. Maar misschien wel de meest iconische en historische bezienswaardigheid van deze stad is het Vrijheidsbeeld. Geschonken door Franse immigranten die naar deze grote stad zeilden op het dek van de Mayflower, belichaamt dit prachtige standbeeld alles wat goed en nobel is in de waarden en principes van de Verenigde Staten zelf. Photowall laat u deelnemen aan de traditie met "Vintage Vrijheidsbeeld", "Big City", en "American Pop I" in haar prachtige collectie van Vrijheidsbeeld canvas prints. Deze prachtige Statue of Liberty canvasprints laten de vele populaire facetten van deze verbazingwekkende stad zien. Hang een paar van deze Vrijheidsbeeld canvasprints in uw studeerkamer of minibibliotheek en stel u voor dat u een van de pioniers bent die dit mooie land voor het eerst ontdekten. Deze canvasprints van het Vrijheidsbeeld zullen kleur en leven brengen in uw stedelijke verblijfplaats.

Historisch en diepzinnig

Op de ochtend van 11 september 2001 stortten twee passagiersvliegtuigen neer in de torens één en twee van het World Trade Center, waardoor deze twee iconische bouwwerken, die de skyline van New York bepaalden, volledig instortten en werden verwoest. Deze tragedie kostte aan meer dan 3000 Amerikanen het leven, en later werd bewezen dat deze vliegtuigen waren gekaapt door leden van de terroristische organisatie Al Qaeda, en dat het een van tevoren beraamde aanval was op het vasteland van de Verenigde Staten. Het was beraamd en gepland door een Saoedische sjeik genaamd Osama Bin Laden. Er werd ook ontdekt dat een van de oorspronkelijke doelen van de vliegtuigen het Vrijheidsbeeld zelf was. De vernietiging van zo'n iconisch en geliefd monument zou een vreselijke slag toebrengen aan de psyche van alle Amerikanen over de hele wereld. Photowall toont dankbaarheid voor de dingen die gespaard zijn gebleven met "New York Weekend Collection", "Pop Liberty", en "Vrijheidsbeeld onder een heldere hemel" in haar opmerkelijke collectie van Statue of Liberty canvas prints. Deze voorbeelden van Statue of Liberty canvasprints herinneren ons eraan dat vrijheid altijd een prijs heeft. Hang deze historische Statue of Liberty canvasprints in uw gangen om deze gewoonlijk verwaarloosde ruimte een lucht van belangrijkheid en ernst te geven.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's