Tower Bridge

De Tower Bridge is een Grade 1 combinatie van een bascule- en een hangbrug in Londen. De brug werd tussen 1886 en 1894 gebouwd door ontwerper Horace Jones en ingenieur John Wolfe BarrLees meery. De brug overspant de Theems in de buurt van de Tower of London en is een van de vijf bruggen die eigendom zijn van en onderhouden worden door een liefdadigheidsinstelling, Bridge House Estates genaamd. Deze entiteit bestaat al sinds 1282. De brug werd gebouwd om het East End van Londen toegankelijker te maken, dat in de 19e eeuw een bloeiende handel kende. Photowall brengt hulde aan deze historische architecturale en technische verwezenlijking met zijn eigen collectie canvasafdrukken van de Tower Bridge. Deze afbeeldingen tonen de verschillende gezichten van de Tower Bridge zoals die door de meeste Engelsen en de rest van de wereld wordt herkend. Hang een paar van deze afdrukken op canvas van de Tower Bridge aan de muren van uw woonkamer en geef de ruimte een gevoel van geschiedenis en iconologie. Uw geliefden en gasten zullen het niet kunnen laten om naar deze ruimte te stromen, alleen maar om een glimp op te vangen van deze Tower Bridge canvas prints. Merk op hoe ze met steeds ingenieuzere redenen komen om op deze plek te blijven hangen met deze Tower Bridge canvas prints erin.

Iconisch in Tower Bridge canvas afdrukken

De brug werd ingehuldigd in 1894 en officieel geopend door hunne Koninklijke Hoogheden, Edward, Prins van Wales, en Alexandra, Prinses van Wales. De brug is 800 voet lang en heeft twee bruggentorens van 213 voet die op het bovenste niveau met elkaar verbonden zijn door twee horizontale loopbruggen. Een centraal basculespaar kan opengaan om schepen te laten passeren. Deze mechanismen werden vroeger hydraulisch aangedreven, maar zijn in 1972 omgebouwd tot een elektro-hydraulisch systeem. Photowall geeft u een glimp van de geschiedenis met "London Skyline in Sunset", "London England Skyline", en "Tower Bridge at Night" in zijn verbazingwekkende collectie canvasafdrukken van de Tower Bridge. Deze afbeeldingen tonen de Tower Bridge zoals deze 's nachts door de prachtige verlichting wordt verlicht. Hang een paar van deze afdrukken op canvas van de Tower Bridge in uw recreatiekamer en geef de ruimte de sfeer van het oude Engeland. Uw volwassen vermaak zal nog nooit zo levendig en boeiend zijn met deze Tower Bridge canvasprints om u heen. Er is vrijwel geen kamer of muur in uw huis die niet tot leven kan worden gewekt door deze prachtige canvasprints van de Tower Bridge.

Historisch in Tower Bridge canvas afdrukken

De brug maakt deel uit van de London Inner Ring Road en vormt als zodanig de grens van de London Congestion Charge Zone. Het is een essentiële verkeersroute die dagelijks 40.000 oversteken ondersteunt. Het brugdek is toegankelijk voor zowel voertuigen als voetgangers. De tweelingtorens, loopbruggen op hoog niveau en Victoriaanse machinekamers maken deel uit van de tentoonstelling over de Tower Bridge. Photowall brengt hulde aan deze beroemde bezienswaardigheid van Londen met "Tower Bridger bij nacht-Londen", "Nacht bij de Tower Bridge", en "Wandeling over de Theems" in zijn prachtige collectie canvasafdrukken van Tower Bridge. Deze afbeeldingen laten de Tower Bridge in een meer ontspannen en toch glamoureus licht zien. Hang een paar van deze afdrukken op canvas van de Tower Bridge in uw studeerkamer of minibibliotheek en voel u als een van de oorspronkelijke ingenieurs die de fundamenten van de constructie overdenken. Misschien wilt u deze canvasprints van de Tower Bridge ook in uw hal ophangen, om deze vaak verwaarloosde ruimte een broodnodige oppepper in glamour en raffinement te geven. Maak van de reis van kamer naar kamer een geniale oefening in design en techniek met deze prachtige Tower Bridge canvasprints aan de muur. Deze afbeeldingen kunnen licht en leven in uw huis brengen.

Opvallend en onmiskenbaar

De meest getalenteerde architecten ter wereld begrijpen dat bij de constructie van een bruggentoren niet alleen rekening moet worden gehouden met deugdelijkheid en integriteit, maar dat ook symmetrie en esthetiek een rol spelen. Elke lijn moet een verhaal vertellen, elke kromming van de structuur moet een betekenis hebben. Photowall eert hun zoektocht naar perfectie met "Tower Bridge", "Iconic Bridge", en "Tower Bridge bij zonsondergang" in haar fijne lijn van Tower Bridge canvas prints. Het lijdt geen twijfel dat dit prachtige bouwwerk zijn rechtmatige plaats in de menselijke geschiedenis heeft verdiend. Deze afdrukken op canvas van de Tower Bridge herinneren ons eraan dat bouwwerken niet alleen nuttige elementen zijn, maar dat ze ook een toetssteen kunnen zijn voor onze herinneringen en kunnen helpen bepalen wie en wat we op deze planeet zijn. Laat geschiedenis en herinnering in uw huis doorklinken met deze prachtige Tower Bridge canvasprints. Deze Tower Bridge canvasprints zijn er in een groot aantal kleuren en ontwerpen, waaruit de verfijnde huiseigenaar kan kiezen. Deze Tower Bridge canvasprints passen perfect bij elke kleur muur of behang waarmee u ze wilt combineren.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's