Manhattan

Verrassingen kunnen iets vaak memorabeler maken. Manhattan canvas prints van Photowall hebben veel weg van een aangename verrassing waarvan je niet kunt voorspellen wat de visuele impLees meeract kan zijn. Net als de stad zelf, kunnen deze Manhattan canvasprints je het ene moment in een gezellige, bruisende bar en het volgende in een kunstzinnig steegje plaatsen. Manhattan canvasprints zijn een plaats van ontdekking en dat is wat we hier gaan vieren. Vandaag de dag is deze plaats een van de meest iconische locaties van de Verenigde Staten van Amerika en ook de plaats waar New York feitelijk is geboren. Of u ze nu in uw huis, kantoor of een andere ruimte plaatst, Manhattan canvasprints geven uw kamer gegarandeerd net dat beetje extra karakter en stijl.

De geschiedenis in Manhattan canvas afdrukken

Om u een fascinerend inzicht te geven in de geschiedenis van de Big Apple, zijn er documenten waaruit blijkt dat de Indianen de Amerikaanse eilanden (het huidige Manhattan) in het begin van de jaren 1600 verkochten voor kralen en snuisterijen ter waarde van 16 dollar. Als ze dat bedrag van toen tot nu zouden investeren, zou de waarde voldoende zijn om Manhattan terug te kopen en ook nog eens $222 biljoen op te potten! Stelt u zich eens voor dat u naar een Manhattan canvas afdruk kijkt met de titel "Manhattan Skyline" en weet uit welk nederig begin deze afdruk stamt. De kracht van deze Manhattan canvasprints is zo groot dat ze niet alleen mooi staan in uw huis of kantoor, maar u ook aan het denken zetten en tot nadenken stemmen. Het woord Manhattan zelf komt van het Algonquian, de taal van de eerste bewoners van dit gebied. Het betekent "heuvelachtig eiland" of "plaats van bedwelming", en u zult zeker bedwelmd worden door de schoonheid van Manhattan canvas afdrukken zoals "Into Manhattan", een artistieke weergave die modern en klasse tegelijk uitstraalt.

Iconische locatie

Manhattan is, in de basis, een dichtbevolkte borough van New York City. Het bestaat voornamelijk uit Manhattan Island, en wordt omringd door de East River, de Hudson River en de Harlem River. Manhattan wordt algemeen beschouwd als het hart van de Big Apple en ook datgene waar de meeste mensen naar verwijzen, of aan denken, als ze het over New York City hebben. Het is dan ook geen wonder dat de meeste motieven op de Manhattan canvasprints van Photowall u bekend voorkomen. Deze locatie wordt door velen beschouwd als de culturele, financiële en entertainmenthoofdstad van de wereld, en het is dan ook geen verrassing dat mensen massaal naar de borough trekken om de bezienswaardigheden te verkennen. In Manhattan canvas afdrukken hebben we een lijst samengesteld van enkele van de beroemdste gebouwen van Manhattan.

Bekende handelsmerken in Manhattan canvas afdrukken

De bouw van het Empire State Building werd voltooid in 1931, en met meer dan honderd verdiepingen die 380 meter hoog zijn, was het op dat moment het hoogste gebouw ter wereld! Vandaag de dag is het nog steeds het op vijf na hoogste vrijstaande bouwwerk in Noord-Amerika en is het altijd een populaire toeristische bestemming in Manhattan geweest. Een Manhattan canvas print zoals "Empire State Building" is een eerbetoon aan dat oude wonder, met zijn vintage tinten die het nog meer een throwback maken. Een andere belangrijke bezienswaardigheid is de Manhattan Bridge, die de East River oversteekt tussen het zuidoosten van Manhattan en Brooklyn. Deze gracieuze, eeuwenoude hangbrug is geopend sinds 1909 en biedt een prachtig uitzicht op de haven van New York en Manhattan Lower, zoals op de Manhattan canvas print "Sunny Manhattan Bridge", een prachtig tafereel dat elke muur in uw woning of op uw werkplek kan accentueren.

Meer bekende scènes

De iconische architectuur en vele herkenbare bezienswaardigheden van Manhattan canvas prints van Photowall komen ook voort uit de vele films die er zijn opgenomen. Enkele daarvan zijn Breakfast at Tiffany's, Home Alone 2: Lost in New York, You've Got Mail (1998) en The Avengers (2012), om er maar een paar te noemen. Afdrukken op canvas van Manhattan zoals "Manhattan Rooftops" lijken je misschien vaag intiem omdat op een bepaald moment een bepaalde superheld met insectenthema over deze daken vloog. Wie kan de iconische gele voertuigen in New York vergeten die beroemd zijn geworden door een heleboel films uit de jaren 1970? Kijk eens naar deze Manhattan canvas print genaamd "Cabs and Capitalism, New York". Deze afbeeldingen zullen niet alleen uw kamer stijl geven, maar ook uw gedachten en herinneringen prikkelen.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.