Mississippi

Mississippi is een staat in het zuidelijke deel van de Verenigde Staten. De hoofdstad is de stad Jackson. Het is ook de grootste stad. In het noorden grenst de staat aan Tennessee, inLees meer het oosten aan Alabama, in het zuiden aan de Golf van Mexico en in het zuidwesten aan Louisiana. De westelijke regio's worden begrensd door de oevers van de machtige Mississippi rivier. Groot Jackson is het centrum van het grootstedelijk gebied van Mississippi, en ook het centrum van handel en zaken. Photowall brengt hulde aan deze mooie zuidelijke staat met zijn eigen collectie Mississippi canvasprints. Deze verbazingwekkende beelden tonen deze geweldige staat en de plaatsen die een favoriet zijn geworden van toeristen en inboorlingen. Hang een paar van deze Mississippi canvasprints aan de muren van uw woonkamer en vul de ruimte met een huiselijke en traditionele zuidelijke sfeer. Laat uw geliefden en gasten zich verwonderen over de pracht van deze prachtige Mississippi canvasprints. Zij zullen u bewonderen omdat u de voorzichtigheid hebt om deze fantastische afbeeldingen in deze ruimte op te hangen. Kijk hoe ze weigeren de kamer te verlaten met al deze Mississippi canvasprints om hen heen. Er zal nooit een muur of kamer in uw huis zijn die deze Mississippi canvasprints niet tot leven kunnen brengen.

Machtig in Mississippi canvas afdrukken

Mississippi sloot zich op 10 december 1817 bij de Unie aan om deel uit te maken van de Verenigde Staten. Tegen het jaar 1860 was deze staat de grootste winstmaker van het hele land geworden met zijn twee meest lucratieve producten: katoen en slaven. Op 23 maart 1861 scheidde de staat zich af van de Unie en werd een van de zeven oorspronkelijke Geconfedereerde Staten. Nadat de Confederatie in de Amerikaanse Burgeroorlog verloor van het Noorden, sloot Mississippi zich in 1870 weer aan bij de Unie. Photowall laat u delen in de geschiedenis met "Jackson Mississippi Skyline Black", "Jackson Mississippi Skyline", en "Mississippi Queen" in zijn prachtige collectie van Mississippi canvas prints. Deze beelden laten deze mooie staat zien zoals hij door het grootste deel van de wereld wordt herkend. Hang een paar van deze Mississippi canvasprints in uw recreatiekamer en laat de eigenzinnige en zorgeloze geest van het zuiden van de muren doordringen. Uw volwassen speeltijd zal nooit spannender zijn dan met deze Mississippi canvas prints aan de muur. Misschien wilt u deze Mississippi canvasprints zelfs in uw gang ophangen om deze verwaarloosde ruimte een broodnodige oppepper van kleur en leven te geven.

Invloedrijk in Mississippi canvas afdrukken

Mississippi is ook bekend geworden door een aantal gebeurtenissen die binnen zijn grenzen hebben plaatsgevonden tijdens de strijd voor burgerrechten in de jaren 60. De moord op de uitgesproken Afro-Amerikaanse burgerrechtenleider Medgar Evers is een gebeurtenis die de reputatie van deze mooie staat voor altijd zal ontsieren. Evenals de Freedom Summer Murders van 1964, waarbij twee blanke en één zwarte jongeman, die in Clanton waren om toezicht te houden op de kiezersregistratie onder de zwarte gemeenschap, werden vermoord en in het moeras gegooid, om een paar weken later te worden gevonden door agenten van het Federal Bureau of Investigation. Ook de Ole Miss rellen van 1962 hebben een onuitwisbaar stempel gedrukt op de raciale oriëntaties van deze staat, toen blanke studenten in opstand kwamen uit protest tegen de integratie van scholen. Photowall geeft u een beetje van het goede en het slechte met deze Mississippi canvas prints. Hang een paar van deze Mississippi canvasprints in je privéstudie of minibibliotheek en stel je voor dat je een dappere burgerrechtenleider bent, die opkomt voor de rechten van de raciaal onderdrukten. Deze Mississippi canvas prints kunnen dienen als een sterke herinnering dat tolerantie altijd een deugd is die de samenleving kan behoeden voor het uiteenvallen.

Gewiekst en gedenkwaardig

In de klassieke Amerikaanse romans Tom Sawyer en The Adventures of Huckleberry Finn, geschreven door de schrijver Mark Twain, beleven Tom en Huck verschillende avonturen terwijl ze met een vlot de Mississippi afvaren. Ze krijgen te maken met rassendiscriminatie, slavernij, hebzucht, vals spel, en verschillende andere scenario's die dit verhaal tot een geliefde Amerikaanse klassieker hebben gemaakt. Photowall zet zijn hoed af voor de staat waar de machtige Mississippi zijn thuis heeft gemaakt met deze Mississippi canvas prints. Hang een paar van deze Mississippi canvasprints in uw eetkamer en u waant zich tijdens uw diner in een van de statige plantage landhuizen van het zuiden. Kijk hoe het gesprek over deze mooie Mississippi canvasprints gaat. Deze afbeeldingen kunnen inspireren tot discussies over een breed scala van onderwerpen. Misschien wilt u deze Mississippi canvas prints ook ophangen in de slaap- en speelkamer van uw kinderen. Deze afbeeldingen zijn niet alleen opvallend mooi, maar helpen u ook uw kinderen voor te lichten over de valkuilen van onverdraagzaamheid en hen een gezond respect voor andere rassen bij te brengen. Laat deze Mississippi canvas prints een steunpilaar in uw huis zijn.
Productinformatie
  • 1-4 van 4 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.