San Francisco

Spaanse kolonisten stichtten San Francisco al op 29 juni 1776. Aanvankelijk was het een kleine kolonie, maar tijdens de goudkoorts van 1849 in Californië begon de stad snel te groeienLees meer. Hoewel aardbevingen en branden hebben geprobeerd om de stad te vernietigen, hebben de bewoners altijd herbouwd. Tijdens WO II was het de haven voor soldaten die naar de Stille Oceaan vertrokken. Sindsdien is de stad wereldberoemd geworden om zijn cultuur, landschap en de beruchte Golden Gate Bridge.

Ongelooflijke landschappen

U kunt een collectie canvasprints bezitten ter herinnering aan het gematigde klimaat en de ongelooflijke landschappen van San Francisco. U kunt kiezen uit een groot aantal kleuren: skylines in de stijl van heldere waterreflecties, foto's op canvas van de Golden Gate Bridge, stadsgezichten vanuit de wolken, en nog veel meer. Geniet van kaarten in sepia en in kleur die een blik werpen op de intieme details van het gebied waarin de stad is gelegen. Als u van potlood en inkt schilderijen houdt, kijk dan niet verder dan de Avery Tillmon canvas print van de brug en de omliggende stad. Afdrukken in de stijl van een reisposter zijn een leuke manier om een mooie vakantie te vieren of om een kamer van uw huis een vleugje van de bereisde flair en sfeer te geven. Grillige collages tonen enkele hoogtepunten van de stad en geven u de kans om wat onderzoek te doen en meer over de stad te weten te komen vanuit het comfort van uw huis of bedrijf. Velen bezoeken San Francisco, en misschien krijgt u er een schilderij of twee bij als herinnering aan uw eigen avontuur. Als u nog niet bent geweest, maar wel nieuwsgierig bent geworden, of u houdt van de schoonheid van het gebied, dan zijn afdrukken op canvas misschien precies wat u zoekt voor aan de muur. Er zijn veel dingen te zien en te doen in de stad aan de baai, geniet van kabelbaanafdrukken, Fisherman's Wharf, Chinatown en meer aan uw muur. San Francisco is een stad met vele namen, waaronder Mist City, Frisco, San Fran, Parijs van het Westen en The City that Knows How. Het is een sympathieke en leefbare plaats en u kunt deel uitmaken van de cultuur als u gasten een blik gunt op de omgeving via een afdruk op canvas aan uw muur.

Over San Francisco

San Francisco, wat letterlijk Sint Franciscus betekent in het Spaans, is het culturele, commerciële en financiële centrum van Noord-Californië. Het is een van de dichtstbevolkte steden van de Verenigde Staten. De stad werd gesticht in 1776 toen kolonisten uit Spanje de Presidio van San Francisco bij de Golden Gate en de Missie San Francisco de Asis oprichtten. San Francisco is een populaire toeristische bestemming vanwege de koele zomers, de mist, de steile glooiende heuvels, de eclectische mix van architectuur en bezienswaardigheden, waaronder de Golden Gate Bridge, kabelbanen, de voormalige Alcatraz Federal Penitentiary, Fisherman's Wharf, en de wijk Chinatown. De stad staat ook bekend als het hoofdkwartier van enkele grote banken en andere bedrijven, zoals Levi Strauss & Co, Gap, Inc, Fitbit, Salesforce.com, Dropbox, Reddit Square, inc., Dolby, Airbnb, Weebly, Pinterest, Twitter, onder anderen. In 2018 werd San Francisco beschouwd als de hoogst gewaardeerde Amerikaanse stad op de wereldranglijst voor leefbaarheid.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's