Los Angeles

Maak van een van de beroemdste steden ter wereld het middelpunt van je interieurdecoratie. Bij Photowall hebben we een prachtige collectie Los Angeles-doeken samengesteld die het versLees meerchil kunnen maken tussen een sobere en een buitengewone kamer. Afdrukken op linnendoek van Los Angeles kunnen u motiveren om die droom van een bezoek aan de City of Angels in de toekomst te verwezenlijken. Als u het geluk hebt gehad de stad al eens te hebben bezocht, kan het ook een prachtige herinnering zijn aan een leuke tijd en reis. Afdrukken op linnendoek van Los Angeles omvatten enkele van de prachtige stranden en pieren, die de prachtige en populaire strandsfeer uitstralen. Er zijn tal van unieke ontwerpen, levendige kleurencombinaties en vele verbazingwekkende bezienswaardigheden. Los Angeles canvas prints zijn niet alleen een lust voor het oog, je kunt er ook het een en ander van leren, zoals het feit dat toen de stad werd gesticht, de volledige naam "El Pueblo de Nuestra Senora Reina de los Angeles sobre el Rio Porciuncula" was. Dit betekent "De stad van onze koningin van de engelen aan de rivier de Porciuncula", wat een hele mond vol is. De door u gekozen afdrukken op linnendoek van Los Angeles kunnen aan uw wensen worden aangepast, vooral op het gebied van interieurstijl, kleurenschema's en overesthetiek.

Reik naar de hemel met Los Angeles afdrukken op doek

Gemaakt in aantrekkelijke kleuren en ontwerpen, zullen de canvasprints van Los Angeles de totale aanblik van uw kamer prachtig veranderen en een ongelooflijk visueel gewicht creëren. Of het nu de woonkamer thuis is of de vergaderruimte op kantoor, met de canvasprints van Los Angeles krijgt u stijl en karakter. De beroemde skyline van de stad, bijvoorbeeld, kan worden bekeken in items zoals "Los Angeles California Skyline Black". U ziet gebouwen zoals het 1 miljard dollar kostende Wilshire Grand Center, dat in 2017 werd geopend en de U.S. Bank Tower voorgaat om het hoogste bouwwerk in Los Angeles te worden en wat dat betreft het hoogste ten westen van de Mississippi en het negende hoogste in de natie. Dit gebouw dat u in uw ruimte kunt laten zien met afdrukken op doek van Los Angeles is 334 meter hoog en telt 73 verdiepingen.

Een ander aspect

Zoals eerder vermeld, heeft Los Angeles canvas prints ook veel natuur-gerelateerde motieven, vooral die met betrekking tot strand vibes. Santa Monica is een prachtige strook van gouden zand langs de kust en de beroemde Santa Monica Pier, met zijn iconische reuzenrad, is echt een bezienswaardigheid om te zien. Afdrukken op canvas van Los Angeles zoals "Lifeguard in Santa Monica, Los Angeles" of "Santa Monica Palm Trees" laten deze populaire plek in zijn mooiste licht zien. Venice Beach is een andere geweldige locatie die op onze Los Angeles canvasprints wordt afgebeeld. Het gebied heeft zeker zijn eigen unieke vibe zoals u kunt zien in items als "Venice Beach, Los Angeles". Deze specifieke Los Angeles canvas print kan zeker meer diepte en dimensie toevoegen aan een kamer, waardoor deze groter en ruimer lijkt.

Glitter en glamour van Los Angeles canvas afdrukken

Men kan het niet over de stad Los Angeles hebben zonder haar beroemdste voorstad te noemen, Hollywood. Met zijn eigen unieke geschiedenis en iconische locaties is deze plaats een bestemming op zich. De bezienswaardigheden in Hollywood zijn nauw verbonden met de filmindustrie en de glamour van het witte doek, die u ook op de canvas prints van Los Angeles kunt zien. Het op een heuvel gelegen Hollywood-bord is bijvoorbeeld te zien op Los Angeles canvas prints zoals "Hey Los Angeles" of "Kleurrijk Los Angeles". Het vriendelijke ontwerp en de aangename kleuren van deze twee kunnen eigenlijk ook een passende decoratie zijn in een kinderkamer. Wanneer mensen uw Los Angeles canvasprints van Hollywood zien, kunt u zelfs dit weetje met hen delen. De filmindustrie belandde in Los Angeles om weg te komen van Thomas Edison! Edison, die in New Jersey woonde, bezat de meeste filmoctrooien van het land en dus vluchtten filmmakers zo westwaarts mogelijk om Edisons intellectuele eigendomsrechten te ontlopen.
Productinformatie
  • 1-15 van 15 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.