Zwitserland

Zwitserland is een onafhankelijk land op zich. Het werd gesticht in 1291. De hoofdstad is Bern. Het bestaat uit zesentwintig kantons, die op kleine steden lijken. Enkele van de oudsteLees meer en meest vooraanstaande banken ter wereld hebben zich al eeuwenlang in Zwitserland gevestigd. Dit land is ook de residentie van het op één na grootste kantoor van de Verenigde Naties in de wereld, en van het hoofdkantoor van de voetbalbond FIFA. Zwitserland is geclassificeerd als neutraal land, wat betekent dat het niet deelneemt aan enig gewapend conflict in de wereld. Het is ook de plaats waar het internationale Rode Kruis werd opgericht. Photowall betuigt respect aan dit unieke land in zijn opmerkelijke lijn van afdrukken op doek van Zwitserland. Deze verbazingwekkende beelden tonen enkele van de populairste en meest bezochte plaatsen in het land. Hang deze afdrukken op doek van Zwitserland aan de muren van uw huis en verlevendig elke leefruimte in uw woning. Deze afdrukken op canvas van Zwitserland zijn er in een grote verscheidenheid aan ontwerpen en kleuren, zodat de veeleisende stadsbewoner er een keuze uit kan maken. Laat deze afdrukken op doek van Zwitserland een hoofdbestanddeel van uw huis worden en kijk hoe iedereen erdoor wordt geïnspireerd en opgebeurd.

Vreed in Zwitserland canvas afdrukken

In het Vaticaan wordt het persoonlijke gevolg van gewapende lijfwachten van de paus de Zwitserse Garde genoemd. Zij worden uitgekozen uit een selecte groep commando's die zich keer op keer in de strijd hebben bewezen. Zij zijn de enigen die de paus persoonlijk mogen beschermen. Photowall laat u de schoonheid van de Zwitserse omgeving bewonderen met "Sprankelend", "Zürich Skyline" en "Andermatt, Zwitserland" in zijn uitgebreide collectie van afdrukken op doek van Zwitserland. Met deze prachtige afdrukken kunt u een glimp opvangen van de besneeuwde bergen van het Zwitserse platteland, samen met de trapsgewijze watervallen. Plaats deze Zwitserse canvasprints in uw loungeruimte en leeshoekjes voor een middag van ontspanning en bezinning. Nodig uw vrienden uit voor een diner terwijl u naar deze prints kijkt die aan de muur naast uw eettafel hangen, en voer eindeloze discussies over de schoonheid en het unieke landschap van deze regio. Maar daar houdt het niet op, er is nog meer om van te houden met "Herfst in Montreux, Zwitserland, Europa", "Zwitserland Landschappen", en "Bazel Skyline Zwart" in onze fijne lijn van Zwitserland canvas afdrukken. Deze aanvullingen op de reeds bestaande versieringen in uw huis zullen garant staan voor uren van bezinnende ontspanning en rust.

Neutraal in Zwitserland canvas afdrukken

De bankwetten in Zwitserland zijn anders dan in de meeste andere landen ter wereld. Het is een van de meest discrete en onafhankelijke financiële organisaties die vandaag de dag bestaan. Dat is de reden waarom verschillende regeringen, bedrijven en privé-entiteiten ervoor kiezen hun zaken in deze regio te doen. De stad Zürich is synoniem met Zwitserse banken, offshore-rekeningen en duizelingwekkende geldbedragen. Het platteland van Zwitserland wordt meer geroemd om zijn witte Alpenhellingen en skigebieden en lodges van wereldklasse. Deze witte bospistes dienen als winterspeelplaats voor enkele van de meest welgestelde personen ter wereld. Photowall laat u delen in de rijkdom en luxe met "Bern Skyline", "Genève Skyline", en "Gorner gletsjer met smeltwatergeulen" in zijn unieke collectie van Zwitserland canvas afdrukken. Nodig uw vrienden die werkzaam zijn in het bankwezen en de financiële wereld uit voor een namiddag met champagne en kaviaar in uw woonkamer, terwijl u zich door hen laat vergasten op verhalen over de eigenaardige bank- en financiële wetten die in deze steden gelden. Ga lekker bij hen zitten in het comfort van uw huis en geniet de hele middag van verhalen over geheime rekeningen en overvloedige wintervakanties in deze mooie regio van de wereld.

Uniek en vrij

De Conventie van Genève is een document dat de gedragsnormen en gedragsregels voorschrijft waaraan strijders en hun respectieve landen zich strikt moeten houden in tijden van oorlog. Schending van een van de verdragen van de Conventie van Genève zal leiden tot aanklachten van oorlogsmisdaden door het Tribunaal voor Oorlogsmisdaden van de Verenigde Naties zelf. De strengste straffen, zoals levenslange gevangenisstraf en zelfs de doodstraf, zijn de gevolgen van bewezen schuld aan schending van de Conventie van Genève. Evenzo kunnen zware sancties worden opgelegd aan landen die deze wetten ook hebben overtreden. Photowall geeft u meer met "Luzern Zwitserland Skyline", "Lausanne Zwitserland Skyline", en "Winterthur Zwitserland Skyline" in haar verbazingwekkende lijn van Zwitserland canvas afdrukken. Deze opmerkelijke beelden tonen de skylines van enkele van de meer beroemde steden die jaarlijks door miljoenen toeristen in deze regio worden bezocht. Niet alleen bankiers maken een pelgrimstocht naar dit mooie land, maar ook liefhebbers van uurwerken en fijne chocolaatjes, want Zwitserland maakt van beide de beste ter wereld. Bestel een doos fijne Zwitserse pralines en deel ze met uw gezin in uw studeerkamer, terwijl u een avond lang geniet van het surplus
Productinformatie
  • 1-16 van 16 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen (momenteel 5-8 dagen) gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.