Madrid

Idealiter is het zo dat wanneer u uw muur decoreert, dit iets is dat u kunt delen met uw familie, vrienden en collega's. Dit geldt vooral voor geografische thema's waar het altijd nutLees meertig en leuk is om feiten en trivia te hebben om uw keuze te rechtvaardigen. Een concreet voorbeeld is de hoofdstad van het prachtige land Spanje, Madrid. Als u Madrid canvasprints van Photowall hebt, zullen mensen het misschien interessant vinden om te weten dat deze prachtige plaats bekend staat als de stad van de "Beer en de Aardbeiboom". Madrid is een van de historisch rijkste steden van Europa, wat je kunt zien aan de prachtige architectuur. Hiervan is genoeg te zien op de Madrid canvas prints. Deze hoogwaardige en rijk gedetailleerde Madrid canvas prints kunnen de bekroning zijn in uw woon-, bedrijfs- of recreatie-interieur. Zoals gebruikelijk heeft u de mogelijkheid om deze afdrukken op Madrid canvas aan te passen aan uw bestaande interieurontwerp, algemene esthetiek en kleurenschema's.

Gebruik van Madrid canvas afdrukken

Misschien wil je Madrid canvas afdrukken in je kamer als herinnering aan een geweldige reis of als motivator om hard te werken zodat je deze prachtige plaats kunt bezoeken. Deze Madrid canvas prints van Photowall zullen niet alleen uw ruimte doen knallen met visuele energie, maar kunnen ook dienen als stimulans om te reizen. Het is interessant om te weten dat na bijna twee decennia van immigratie, Madrid een veel diversere plaats is dan het ooit was, waar meer dan 11 procent van de bevolking niet in Spanje geboren is. Een gemeenschappelijke noemer over Madrileños, zoals ze worden genoemd, is eten. Als je luistert naar de gesprekken om je heen, zul je merken dat het in meer dan de helft van de gevallen gaat over wie wat gegeten heeft gisteravond en wat ze later zullen eten. Misschien wordt u aan dit weetje herinnerd wanneer u de stad bezoekt of Madrid op canvas bekijkt, zoals "Madrid City Traffic". De bruisende energie en de diverse bevolking kunnen zeker een reden zijn om deze metropool op je bucketlist te zetten.

Vreemdelingen in de nacht

Ze zeggen dat wanneer je Spanje bezoekt, en in het bijzonder Madrid, je voorbereid moet zijn op een lange nacht. Het diner komt pas om 10 uur 's avonds echt op gang, niemand zou er zelfs maar aan denken om voor 2 uur 's nachts naar een club te gaan! Een prachtige uitdrukking van deze unieke levensstijl is te zien in Madrid canvas prints zoals "Madrid City Lights". Dit specifieke item kan in elke kamer geweldig staan, of dit nu de woonkamer in uw huis is of de directiekamer op kantoor. Voor de meer dramatische, of misschien zelfs intieme sfeer, zou u misschien willen kiezen voor "Mad Madrid, zwart en wit". Deze afdruk op linnendoek van Madrid, die in mooi en stijlvol zwart-wit is uitgevoerd, straalt zoveel klasse en schoonheid uit dat uw kamer er echt door zal opvallen tussen de rest.

Verweldigende geschiedenis met Madrid canvas afdrukken

Om uw keuze van Madrid canvas afdrukken nog zinvoller te maken, laten we eens wat dieper ingaan op de rijke geschiedenis van deze stad. De stad Madrid, die oorspronkelijk Mayrit heette, werd gesticht door Emir Mohammed aan het eind van de negende eeuw na Christus. De stad werd bekend tijdens de Arabische bezetting van het Iberisch schiereiland, maar kwam onder katholiek bestuur te staan tijdens de herovering van Spanje door de christenen. Madrid werd de facto de hoofdstad van Spanje in 1561 toen Filips II een locatie voor zijn hof koos die precies in het midden van het land lag. Je kunt zelfs de gedenkplaat zien die het fysieke centrum van het land markeert in de Puerta del Sol. Een afdruk op linnendoek van Madrid zoals "Stadsplattegrond - Madrid" kan misschien uw gids zijn voor deze belangrijke bezienswaardigheid. Tegenwoordig heeft Madrid een levendige lokale kunstcultuur en een beroemd nachtleven, samen met voortdurende herinneringen aan de rijke geschiedenis van de stad die zelfs een zogenaamd klein Manhattan heeft, in de vorm van de AZCA Commercial Area, het commerciële en financiële district van Madrid. Je kunt veel van deze gebouwen zien op de canvasprints van Madrid, zoals "Madrid Spain Skyline".
Productinformatie
  • 1-11 van 11 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen (momenteel 5-8 dagen) gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.