Stockholm

De hoofdstad van Zweden is visueel gezien een inspirerende plaats, en daarom zijn er in de loop der jaren heel wat beelden van vastgelegd. Photowall kan een aantal van de beste foto'sLees meer en kunstwerken naar je huis halen en je voorzien van een of twee afdrukken op canvas die de stad in haar beste licht laten zien. Als je op zoek bent naar het perfecte Scandinavische schilderij of de perfecte Scandinavische foto om je interieur stijlvol in te richten, dan zijn de afdrukken van de grootste stad van Zweden zeker een schot in de roos.

Stockholm in schilderijen

Een van de mooie dingen van Stockholm is dat het door de jaren heen een inspiratiebron is geweest voor allerlei kunstenaars. Misschien is het het Scandinavische licht of misschien is het te danken aan het feit dat de stad is omgeven door en doorkruist door zoveel reflecterend water dat het zo vaak het onderwerp van schilderijen wordt. Wat de reden ook is, een schilderij van Stockholm opgehangen in een kamer van uw huis zal de ideale manier om de stad te genieten zijn - zelfs als je nog nooit een voet hebt gezet in het voor. Misschien wel een van de beste voorbeelden van een grafische schilderstijl is Stockholm Skyline die veel van de meest beroemde gebouwen van de stad in een silhouet patroon, maar met een rel van kleur spatten door hen die echt vat wat een snel bewegende en moderne metropool dit is. Een gestileerde afbeelding als Orange Map gebruikt dan weer een meer ingetogen palet om de stad vanuit vogelperspectief te tonen.

De stad van bruggen

Stockholm, gebouwd op 14 eilanden, is in sommige opzichten anders dan alle andere Europese hoofdsteden en dit wordt het best weergegeven in beelden van, of met, het prachtige bruggennetwerk. Geweldige canvas prints zoals Stockholm - Oude Stad of Zonsondergang in de Oude Stad van Stockholm laten bijna net zoveel van de waterwegen en bruggen zien als van de architectuur van de oudere delen van de stad. Bovendien is een afdruk op linnendoek als Stad tussen de bruggen ook de ideale mix tussen door de mens gemaakte structuren en bleke weerspiegelingen die op stilstaand water zijn gevangen. Boten in de schemering, Stockholm roept ook de kalmte van het water van de stad op, maar voor iets meer dynamiek, wat dacht je in plaats daarvan van Mist over Stadsgårdenkajen in Stockholm?

Modern Stockholm

Natuurlijk, Stockholm is een door en door moderne plaats en dit is vastgelegd in glorieuze afdrukken op doek, als goed. Afbeeldingen als Kungsgatan at Noon of Sergels Torg zijn de perfecte keuze voor meer eigentijdse foto's van stadsgezichten, net als Centralbron at Dusk, het moderne kloppende hart van de stad.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's