Oslo

Oslo is de hoofdstad van Noorwegen. De stad staat ook op de eerste plaats wat inwonertal betreft. Het is zowel een provincie als een gemeente. Oslo werd als stad gesticht rond de laatLees meerste dagen van het Vikingtijdperk in 1040. In 1624 werd de stad volledig verwoest door een brand en in de jaren daarna werd ze gewoon weer opgebouwd. Oslo is de zetel van de regering en de economie in Noorwegen. Het is het centrum van het bankwezen, de industrie en de scheepvaart. De stad is de thuisbasis van enkele van de grootste en meest succesvolle scheepvaartbedrijven ter wereld. Photowall neemt je mee naar deze verbazingwekkende stad in zijn mooie collectie canvasafdrukken van Oslo. Deze prachtige prints zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren en ontwerpen, waaruit de avontuurlijke stadsmens kan kiezen. Geef een grootstedelijke flair aan de binnenkant van je woning met deze kleurrijke canvas prints van Oslo. Plaats ze in uw woonkamer om te laten zien dat u een wereldburger bent met kennis van zaken. Laat deze Oslo canvasprints u meevoeren naar een plaats die dient als een van de belangrijkste zakencentra in onze tijd. Deze prachtige Oslo canvasprints passen bij elke achtergrond aan de muur of op het behang. Ze zijn gemakkelijk te combineren met elk kleurenpalet.

De hub in Oslo canvas prints

Oslo staat op de eerste plaats als het gaat om de kwaliteit van leven die het zijn burgers kan bieden. Maar de kosten van levensonderhoud in Oslo zijn nogal hoog. Photowall laat je deze geweldige stad bewonderen met "Oslo Skyline", "View from Oslo Opera House", en "View from Oslo Opera House at Night" in zijn prachtige collectie canvas prints van Oslo. Deze beelden zouden niet misstaan in je ontspanningsruimte of je leeshoekjes. Met de canvas prints van Oslo kun je deze moderne en snelle omgeving bewonderen terwijl je je ontspant in het comfort van je eigen huis. Verzamel je vrienden voor een cocktail terwijl je praat over je bezoek aan deze verbazingwekkende metropool. Voer levendige discussies over het belang van deze stad voor de economie van Europa en de grote bijdrage die zij heeft geleverd aan de maritieme gemeenschap. Deze prachtige Oslo afdrukken op canvas zijn zeker een hit bij de jonge, mobiel ingestelde mensen. Laat uw familie naar deze afdrukken staren na een lange dag op kantoor en kijk hoe al hun zorgen en zorgen wegvallen. Deze Oslo canvasprints zijn een geweldige aanvulling op de verfijningen in uw huis.

Het centrum in Oslo canvas afdrukken

De naam Oslo betekent, de weide aan de voet van de heuvel of weide gewijd aan de goden. De stad heeft geen wapenschild maar wel een zegel. Het beeld daarop is dat van hun beschermheilige St. Hallvard. Ook de molensteen en pijlen zijn erop afgebeeld. Een naakte vrouw rust aan de voet van de heilige terwijl hij op een troon zit met versieringen van leeuwen, zoals traditioneel was voor koningen uit die tijd. Photowall eert dit grote erfgoed met "Verlicht Akershus Fort, Oslo", "Oslo Waterfront", en "Vigeland Beeldenpark in Oslo, Noorwegen" in haar uitgebreide collectie canvasprints van Oslo. Deze beelden tonen enkele van de meest bezochte en visueel boeiende plekken in de stad. Miljoenen toeristen trekken elk jaar naar deze verleidelijke attracties, die de schatkist van de stad miljoenen opleveren. Aangezien de scheepvaart een van Oslo's grootste industrieën is, komen zeelui van alle rangen en standen samen in deze geweldige stad tijdens tussenstops of verlof en frequenteren de talloze uitgaanswijken. Zij die zich aangetrokken voelen tot cultuur, muziek en verfijning gaan naar het grote operahuis voor hun avond fix van sopranen, tenoren, en alten. Een saaie avond bestaat niet in deze geweldige stad.

Bruisend en levendig

Tot het jaar 1241 heersten er Vikingen over de stad Oslo. Maar er zijn al christelijke graven in dit gebied sinds het jaar 1000 na Christus. Daardoor kon Oslo precies in het jaar 2000 zijn millenniumverjaardag vieren. Photowall biedt u de juwelen van deze stad met "Oslo Skyline by Night, Norway", "Oslo Harbor, Norway", en "Cityscape of Oslo, Norway" in zijn prachtige reeks canvasafdrukken van Oslo. Deze verleidelijke en opwindende stukken zijn een geweldig aandachtspunt in je hal of woonkamer. Zelfs uw kinderen zullen van deze in het oog springende prints houden als u hen leert over de grote geschiedenis en de huidige bijdragen van deze stad aan de wereldeconomie. Het is nooit te vroeg om uw kind iets bij te brengen over de belangrijkste handels- en cultuursteden ter wereld. Laat deze prints niet alleen boeiende decoraties zijn, maar ook intellectueel stimulerende discussiecentra. De canvasprints van Oslo kunnen dienen als een inleiding tot de basisprincipes van de wereldeconomie. Vul uw huis met deze verbazingwekkende beelden en beleef nooit meer een saaie dag. Koop vandaag nog de canvasprints van Oslo.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's