Finland

Finland, of beter bekend als de Republiek Finland, is een land met Noordse wortels dat in Noord-Europa ligt. Het grenst in het westen aan Zweden, in het oosten aan Rusland, in het nooLees meerrden aan Noorwegen, en in het zuiden aan de Baltische Zee en Estland. Het heeft een bevolking van 5,5 miljoen mensen en een oppervlakte van bijna 131.000 vierkante mijl. Het heeft de stad Helsinki als hoofdstad en tevens als grootste stad. Fins is de taal die in deze regio wordt gesproken en het klimaat varieert van vochtig continentaal tot noordelijk boreaal, afhankelijk van de breedte- en lengtegraad. Photowall brengt hulde aan dit unieke land met een eigen lijn Finse canvasdoeken. Deze beelden tonen de populairste plekken van deze regio zoals ze door de rest van de wereld worden erkend. Hang een paar van deze Finse canvasdoeken aan de muren van je woonkamer en voel hoe de ruimte wordt doordrongen van een gevoel van koelte en een onmiskenbaar aangename Scandinavische sfeer. Uw dierbaren en gasten zullen zeker naar deze ruimte komen met deze Finland canvasprints om hen heen. Kijk toe hoe ze steeds meer tot de verbeelding sprekende redenen bedenken om hier te blijven hangen met al deze fantastische Finland canvasprints in de kamer.

De oudheid in Finland canvas afdrukken

De eerste mensen vestigden zich in Finland rond 9000 v. Chr., direct na de laatste ijstijd. Met de komst van de steentijd ontstonden nieuwe keramiekstijlen en culturen. De Bronstijd en de IJzertijd werden in dit deel van de wereld gekenmerkt door meer contact met andere stammen, zoals die in Fennoscandië en de Baltische gebieden. Met de komst van de Noordelijke Kruistochten werd Finland aan het eind van de 13e eeuw langzaam een belangrijk deel van Zweden. Photowall laat u kennis maken met de grootse geschiedenis van dit deel van de wereld met "Zonovergoten loofbomen, Finland", "Aland Archipel", en "Finland Waterverf Kaart" in zijn brede waaier van Finland canvas prints. Hang een paar van deze Finse canvasdoeken in uw recreatiekamer om de ruimte te doordrenken met de geest en de essentie van dit historische land. Uw speelmomenten voor volwassenen zullen nooit zo boeiend of spannend zijn als wanneer u deze Finse canvasdoeken in de kamer heeft hangen. Er is vrijwel geen muur of ruimte in uw stedelijke woning die niet zal worden verlevendigd of opgefleurd door het hebben van deze prachtige Finland canvas prints op hen.

Vries in Finland canvas afdrukken

Het landschap van Finland is net zo gevarieerd en divers als de regio zelf. Er zijn fjorden, torenhoge bergen, uitgestrekte laaglanden en vlaktes, archipels, meren en stuwwallen. Dit zijn de overblijfselen van de ijstijd die tienduizend jaar geleden hun stempel op deze regio hebben gedrukt. Photowall laat u genieten van dit prachtige land met "Ostrobothnia in Winter Dress", "Finnish Winter Landscape", en "Lapland River" in haar verbazingwekkende collectie van Finland canvas afdrukken. Deze afbeeldingen tonen enkele van de meest pittoreske uitzichten die in deze regio te vinden zijn. Hang een paar van deze Finse canvas prints aan de muur van uw loungeruimte, en voel u alsof u naar deze prachtige en adembenemende Scandinavische landen bent afgereisd. Ga zitten met een glas bier in je favoriete lounge stoel en staar in verwondering naar deze Finland canvas prints om alle zorgen van de dag van je af te schudden. Er zijn praktisch geen grenzen aan de schoonheid en inspiratie die deze Finland canvas afdrukken in uw woning kunnen brengen. Deze Finland canvas prints zijn er in een breed scala van kleuren en ontwerpen voor de nauwgezette stedelijke huiseigenaar om uit te kiezen.

Noords en uniek

De Noordse landen zijn het land waar de Noorse mythologie vandaan komt. In deze verhalen is Odin de al-vader, het hoofd van alle goden. Zijn eerstgeboren zoon is Thor, de god van de donder, en zijn geadopteerde zoon is Loki, de god van het onheil. Er wordt gezegd dat Odin een van zijn ogen opgaf als betaling om te kunnen drinken uit de bron van onsterfelijkheid. Zijn zoon, Thor, hanteert de magische hamer Mjolnir, die is gesmeed uit het hart van een stervende ster. Photowall laat u deel uitmaken van de magie met "Nationaal park Finland", "Finse bosrivier", en "Helsinki Finland Skyline" in haar fijne lijn van Finland canvas prints. Deze fascinerende beelden tonen enkele van de landschappen die prominent aanwezig zijn in de Noordse mythe. Hang een paar van deze Finse canvasdoeken op in uw gemeenschappelijke ruimtes en verhoog de plezier- en opwindingsfactor met het honderdvoudige. Plaats een paar van deze afbeeldingen in uw eetkamer en u waant zich in de tuinen van Asgard zelf. Plaats een paar van deze Finse canvasprints strategisch in uw gangen om deze ruimtes een gevoel van grootte en avontuur te geven.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's