Venetië

De skyline van Venetië of de Venetiaanse waterwegen zijn slechts twee van de kwaliteitsschilderijen die beschikbaar zijn als canvasafdrukken. Deze weergaven van Venetië zijn klaar om Lees meeropgehangen en bekeken te worden en zullen bij de kijker interesse wekken voor reizen. De skyline-afbeelding is een mooi en kleurrijk abstract beeld van Venetië, geschilderd alsof het een weerspiegeling van zichzelf is in een wit linnen doek. De Venetiaanse waterwegen op canvas brengen de kanalen van Venetië tot leven in de acryl/waterverftechniek van een zeer bekwame kunstenaar, zo nauwkeurig dat het bijna lijkt alsof het een foto is.

Vrijheid van meningsuiting

Venetië is de ideale stad om op canvas aan de muur te hangen, omdat het zo'n lange en rijke geschiedenis heeft als inspiratiebron en thuishaven voor grote kunstenaars. Het landschap is bijvoorbeeld adembenemend en geeft een schilder een onbeperkte hoeveelheid natuurlijke plaatsen om mee te werken tijdens de creatie, terwijl de levensstijl zelf leidt tot de vrijheid van expressie. Historisch gezien is Venetië een stad die toegewijd is aan wijs bestuur en vrijheid. Het paleis, dat de nabijgelegen lagune gebruikte voor zijn verdedigingssysteem, had geen andere bewakers dan de arbeiders van het Arsenaal. Vergeleken met zijn tijdgenoten in de buurt stond Venetië bekend als een plaats van democratie, waar de beschaving bloeide.

Een stad gebouwd op het water

In onze moderne tijd kunnen we ons misschien een stad voorstellen die op het water is gebouwd, maar in de begindagen kon niemand voorspellen of het idee zou werken, en welke problemen er op de loer zouden liggen. De Venetianen gingen de uitdaging aan, dat is duidelijk, want Venetië staat vandaag de dag als een herinnering aan de menselijke schoonheid en aan het overwinnen van de uitdagingen die wij onszelf stellen. De stad Venetië strekt zich uit over 117 eilanden, verbonden door kanalen en bruggen. Elk eiland biedt een uniek uitzicht op deze tijdloze plek. Probeer eens een afdruk op canvas van fotorealistische bakstenen en bruggen of bakstenen en watersteegjes in Venetië of misschien de skyline van Venetië in het zwart voor een meer verfijnde loungeruimte. Het Canal Grande en Venetië bij zonsondergang zullen reisverhalen oproepen en u misschien zelfs inspireren. Kijk hoe boten over het Canal Grande varen terwijl kooplui zich opmaken om hun dag te beginnen met de heldere, helderblauwe lucht boven je hoofd en de verder gelegen eilanden van Venetië op de achtergrond.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's