Basiliek Santa Maria della Salute in Venetië - Canvas print - Woonkamer

51

motieven

Venetië

De skyline van Venetië of de Venetiaanse waterwegen zijn slechts twee van de kwaliteitsschilderijen die beschikbaar zijn als canvasprint. Deze gezichtspunten van Venetië staan klaar oLees meerm te worden opgehangen en om van te genieten, en ze zullen zeker interesse in reizen opwekken bij degenen die deze schilderijen bekijken. Het beeld van de skyline geeft een mooie en kleurrijke samenvatting van Venetië en het is geschilderd alsof het een weerspiegeling van zichzelf is in een plas van wit canvas. De canvasprint met daarop de Venetiaanse kanalen brengt de kanalen van Venetië tot leven door middel van zeer bekwame kunstenaarstechnieken met acryl- en aquarelpenseel die zo nauwkeurig zijn dat het bijna een foto lijkt.

Vrijheid van expressie

Venetië is de ideale stad om aan een wand in canvasprints te figureren omdat de stad zo'n lange en rijke geschiedenis heeft als inspiratiebron en thuisbasis van grote kunstenaars. Het decor is bijvoorbeeld adembenemend en geeft een schilder een onbeperkte hoeveelheid natuurlijke plekken om tijdens de creatie mee te werken, terwijl de leefstijl zelf leidt tot vrijheid van expressie. Historisch gezien is Venetië een stad die een verstandige overheid en vrijheid hoog in het vaandel had. Door voor hun verdediging gebruik te maken van de nabijgelegen lagune, had het paleis geen andere bewakers nodig dan de werknemers van het Arsenaal. Vergeleken met tijdgenoten in de buurt stond Venetië bekend als een plaats met democratie, waar de beschaving bloeide.

Een stad gebouwd op het water

In de moderne tijd zouden we ons een stad gebouwd op het water best voor kunnen stellen, maar vroeger had niemand kunnen voorspellen dat het idee zou werken en welke problemen op de loer zouden kunnen liggen. De Venetianen stonden duidelijk voor een uitdaging, en vandaag de dag staat Venetië symbool als herinnering aan menselijke schoonheid en het overwinnen van uitdagingen waar we mee geconfronteerd kunnen worden. De stad Venetië ligt uitgespreid over 117 eilanden die met elkaar verbonden zijn door kanalen en bruggen. Elk eiland biedt een uniek beeld van deze tijdloze plek. Probeer eens een canvasprint van fotorealistische bakstenen en bruggen of bakstenen met water steegjes in Venetië of misschien wel de skyline van Venetië in zwart voor een meer subtiele lounge. Het Grand Canal en Venetië in de schemering zal reisverhalen oproepen en u zelfs misschien wel inspireren. Kijk naar de boten die het Canal Grande oversteken terwijl handelaren zich voorbereiden op de dag met een wolkenloze heldere blauwe hemel daarboven en verder weg de eilanden van Venetië op de achtergrond.
Productinformatie
  • 1-51 van 51 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.