Parijs

Ze zeggen dat het de meest romantische stad ter wereld is, en met deze afdrukken op doek is het niet zo moeilijk om te zien waarom. Deze collectie canvasprints laat zien dat de LichtsLees meertad, zo genoemd vanwege haar rol als fakkeldrager in de Verlichting, altijd een kamer doet oplichten. Woorden die in je opkomen als je naar deze schilderijen van misschien wel de mooiste stad van Europa kijkt, zijn liefde, romantiek, inspiratie, kunst en mode. Word verliefd op de collectie canvasprints en geniet van de manier waarop het schilderij een ongedwongen stijl en "je ne sais quoi" uitstraalt. Breng een kleine momentopname van de Franse stijl in uw huis en zie hoe de kleuren en de stemming van het schilderij de sfeer van de kamer volledig veranderen. Voor wie graag een stukje Parijs ziet in Pixar-animatiestijl, in het bijzonder de film Cars, is er precies de canvasprint voor jou! Ervaar de idyllische, romantische en heldere kant van de stad via dit schilderij! Naarmate de motieven abstracter worden, gaat de essentie van de Franse hoofdstad geenszins verloren, sterker nog, Parijs zit in de ziel van deze schilderijen. De canvasprints tonen de Moulin Rouge, dansers, de Eiffeltoren en Franse muzikanten in een wazige mengeling van lijnen en ideeën, die de tomeloze energie van de stad perfect samenvatten.

Eiffeltoren

Van zulke drukke schilderijen, tot rustigere, vintage stijl canvas afdrukken van het eenvoudige maar zeer effectieve uitzicht op de kenmerkende Eiffeltoren. Er zijn zoveel schilderijen op canvas van de Eiffeltoren om je ogen op te laten rusten, die allemaal een iets andere sfeer van de bezienswaardigheid vastleggen. Van negatieve camerafilters tot landschaps- en portretschetsen en linoprints, het valt niet te ontkennen dat de toren als inspiratiebron heeft gediend voor vele fotografen en kunstenaars, en het is een genot om het resultaat van die inspiratie in deze schilderijen te zien. Laat de Franse charme uw huis vullen met een ruime keuze aan canvasprints met Parijs als thema. Haal een van de mooiste steden ter wereld in huis - een stad die is verankerd in een fascinerend verleden van revolutie en romantiek, literatuur en kunst, en van waterspuwers en engelen. Van het realistische schilderij van de Eiffeltoren omringd door goud-amberbladeren in de herfst tot de meer abstracte afbeeldingen van een van 's werelds meest kenmerkende skylines, deze canvasprints slagen erin de grote energie van de stad vanuit een aantal verschillende perspectieven weer te geven. Met een injectie van kleur tonen de Paris at Night schilderijen een nachtelijk wonderland - een bedekte sterrenhemel en de meest indrukwekkende skyline. Met twee verschillende filters, de ene blauw en de andere paars, is de keuze moeilijk te maken.

Landmarks

Van oriëntatiepunten zoals de voor de hand liggende Eiffeltoren, tonen sommige canvasprints de indrukwekkende Sacre Coeur in al zijn pracht. Andere tonen prachtige schilderijen van l'Arc de Triomph. Wandel door de regenachtige straten van Parijs en laat u meeslepen door de passie van de meest romantische stad ter wereld wanneer u naar de rode paraplu op een van de schilderijen kijkt. Geniet in het comfort van uw eigen huis van alle beroemde bezienswaardigheden, die zo kenmerkend zijn voor de prachtige stad. Omring uzelf met de wereldberoemde schoonheid van de Franse hoofdstad, en herinner uzelf aan een korte reis die u daar hebt doorgebracht, of droom er zelfs van om er op een dag heen te reizen, want, zoals één schilderij onderschrift luidt: "het idee ergens op te wachten maakt het spannender". De collectie Parijse canvasprints is een ware lust voor het oog. De collectie bevat zo'n breed scala aan stemmingen en perspectieven en toch zijn ze allemaal verenigd door het gemeenschappelijke thema van Parijs, en alles wat Parijs betekent, met inbegrip van collage schilderijen, ansichtkaart-achtige motieven, regenboog-kleurige spatten van de skyline, oliepastel schilderijen, oude foto's, moderne zwart-wit foto's, en sommige zelfs die het perspectief volledig door elkaar schudden met de verplaatsing van een lantaarnpaal. Van historische monumenten en wereldwonderen tot meer persoonlijke momenten van vrede en rust, deze afdrukken op doek laten geen middel onbeproefd in hun weergave van de Franse hoofdstad, Parijs.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.