Parijs - Canvas print - Woonkamer

126

motieven

Parijs

Ze zeggen dat het de meest romantische stad in de wereld is, en met deze canvas prints is het niet moeilijk om te zien waarom. Wat uit deze collectie canvas prints blijkt is dat dat dLees meere Lichtstad, zo genoemd vanwege haar rol als toortsdrager van de Verlichting, nooit ophoudt een kamer op te fleuren. Wanneer u naar deze schilderijen van waarschijnlijk de mooiste stad in Europa kijkt, dan schieten de volgende woorden naar voren: liefde, romantiek, inspiratie en mode. Word verliefd op de collectie canvas prints en geniet van de manier waarop het schilderij een gemoedelijke stijl en "je ne sais quoi" uitstraalt. Breng een kleine momentopname van Franse stijl in uw huis en zie hoe de kleuren en sfeer van het schilderij de atmosfeer van de kamer volledig veranderen. Voor zij die graag een beetje Parijs in de animatiestijl van Pixar wensen te zien, in het bijzonder de film Cars, hebben wij de canvas print voor u! Ervaar de idyllische, romantische en zonnige kant van de stad door middel van dit schilderij! Naarmate de motieven abstracter worden, wordt de essentie van de Franse hoofdstad geenszins verloren, Parijs zit inderdaad in de ware ziel van deze schilderijen. De canvas prints tonen de Moulin Rouge, dansers, de Eiffeltoren en Franse muzikanten in een wazig mengsel van lijnen en ideeën, die perfect de tomeloze energie van de stad omvatten.

De Eiffeltoren

Van dergelijke drukke schilderijen to rustiger, vintage stijl canvas prints van het eenvoudig maar zeer effectief zicht van de karakteristieke Eiffeltoren. Er zijn zoveel canvas prints van de Eiffeltoren waarop u uw ogen kunt feesten, die allen een iets andere sfeer van dit symbool vastleggen. Van fotografische negatieffilters tot landschap en portret potloodschetsen en linosnedes, er valt niet te ontkennen dat de toren heeft gediend als inspiratie voor zovele fotografen en artiesten, en het is een genot om te getuigen van het resultaat van deze inspiratie in deze schilderijen. Laat de Franse charme uw huis vullen met een brede selectie van canvas prints met als thema Parijs. Breng één van de mooiste steden in de wereld in uw huis - een stad die verankerd is in een fascinerend verleden van revolutie en romantiek, literatuur en kunst, van waterspuwers en engelen. Van het realistisch schilderij van de Eiffeltoren omringd door gouden-ambergele bladeren in de herfst tot de meer abstracte afbeeldingen van één van de wereld’s meest onderscheiden skylines, deze canvas prints slagen erin de grote energie van de stad vanuit een aantal verschillende perspectieven weer te geven. De Paris at Night schilderijen, met een injectie van kleur, tonen een nachtelijk wonderland - een gevlekte sterrenhemel en de meest indrukwekkende skyline. Met twee verschillende filters, een blauwe en een paarse, is een keuze moeilijk te maken.

Bezienswaardigheden

Van bezienswaardigheden zoals de voor de hand liggende Eiffeltoren, tonen sommige canvas prints de indrukwekkende Sacré-Coeur in al zijn pracht en praal. Anderen tonen de prachtige schilderijen van de Arc de Triomphe. Wandel door de regenachtige straten van Parijs en laat u bevangen door de passie van de meest romantische stad in de wereld wanneer u kijkt naar de rode paraplu van één van de schilderijen. Geniet van het schouwspel van al deze beroemde bezienswaardigheden, zo karakteristiek voor deze stad, in het comfort van uw eigen huis. Omring uzelf met de wereldberoemde schoonheid van de Franse hoofdstad, en herinner uzelf aan een kort verblijf dat u daar had, of droom ervan om er zelf eens naartoe te reizen, want zoals een onderschrift op een schilderij luidt: "het idee van het wachten op iets maakt het spannender". De collectie van Parijse canvas prints is een ware lust voor het oog. De collectie bestaat uit zo een breed scala aan stemmingen en perspectieven en toch worden ze allemaal verenigd door het gemeenschappelijk thema van Parijs, en alles waar Parijs voor staat, met inbegrip van Collage schilderijen, ansichtkaart stijl motieven, regenboog gekleurde spatten skyline, oliepastel schilderijen, oude foto’s, moderne zwart-wit foto’s, en zelfs sommigen die het perspectief helemaal door elkaar schudden met de verplaatsing van een lantaarnpaal. Van historische bezienswaardigheden en wonderen van de wereld to meer persoonlijke momenten van rust en vrede, zullen deze canvas prints geen enkel middel onbeproefd laten in hun afbeeldingen van de Franse hoofdstad, Parijs.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.