Panorama van Berlijn - Canvas print - Kantoor

52

motieven

Berlijn

De Berlijnse collectie schilderijen legt de pracht van Berlijn vast en vervoert je in een mum van tijd naar deze schilderachtige stad. Met een eclectische mix van prachtige gebouwen eLees meern herinneringen aan de tragedie van de twee wereldoorlogen, brengen deze visuals van de vrolijke hoofdstand van Duitsland je urenlang in vervoering. De stad dateert uit de 13e eeuw, en de overvloed aan historische architectuur maakt deze prachtige canvas collectie zo divers, dat ze zeker een indrukwekkende verschijning in je huis zijn. Van zonsondergangen tot onweersbuien, en moderne tot oude structuren, de collectie omvat alle aspecten van deze beroemde stad.

De Berlijnse Muur

De Brandenburger Tor is zeker een van de bekendste monumenten in Berlijn. Het is een symbool van het verdeelde West- en Oost-Berlijn. Bezoekers kunnen opstijgen naar een observatiedek om daar achter het IJzeren Gordijn te kijken. Op deze plek gaf president Ronald Reagan op 12 juni ’87 het gedenkwaardige commando om de Berlijnse Muur af te breken. Na de hereniging werd dit monument al snel een symbool van eenheid. Het canvas De Branderburger Tor bij nacht, portretteert dit monument in al zijn glorie. Het is een onvergetelijk en blijvend voorbeeld van de overwinning van het goede tegen het kwade, en toont de kracht van het karakter van de Duitse burgers. De twee close-ups van de graffiti op de Muur geven zowel een vintage als een moderne stijl weer, en deze canvas zou ieder interieur verbeteren. Stel je de vreugde van jouw gasten voor als ze ontspannen en al deze berichten in vele verschillende talen – allen steun biedend aan de Duitsers in het oosten van de stad – proberen te ontcijferen. De Potsdamer Platz werd na de hereniging herbouwd op de oorspronkelijke plaats, nadat ze volledig in de Tweede Wereldoorlog was verwoest, en vertegenwoordigt nu het nieuwe Berlijn. Deze visueel verbluffende canvas, met tinten van licht en donker, en het grimmige, moderne ontwerp, illustreert de wedergeboorte van deze levendige stad.

Architectonische kwaliteit

De Oberbaumbrücke (of brug) voert treinen en het verkeer over de rivier de Spree langs fraai aangelegde bogen. Het is een dubbeldekker structuur, en de kenmerkende imitaties van middeleeeuwse torentjes voegen bij aan haar mysterie en architectonische kwaliteit. Om de romantiek nog verder te verdiepen; het was een grenspost tijdens de Koude Oorlog, met bewakers die de oevers patrouilleerden. Bovendien was de brug te zien in de film ”The Bourne Supremacy”. De skyline van Berlijn, in alle schakeringen van het weer, varieert van zacht en inschikkelijk, tot kortaf en druk, maar faalt nooit de kijkers te verwonderen. De canvas schilderijen in de collectie bieden alle aspecten van deze stad, variërend van rust en stilte, tot bloedstollende opwinding. Maar zonder enige twijfel, ze zijn zeker provocerend entertainment.
Productinformatie
  • 1-52 van 52 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.