Berlijn

De schilderijencollectie van Berlijn, die de grootsheid van deze schilderachtige stad vastlegt, brengt u er in een oogwenk naartoe. Met een eclectische mix van prachtige gebouwen en hLees meererinneringen aan de tragedie van twee wereldoorlogen, zullen deze beelden van de levendige hoofdstad van Duitsland je urenlang in vervoering houden. De stad dateert uit de 13e eeuw, en de overvloed aan historische architectuur maakt deze prachtige collectie canvasprints zo divers dat ze zeker een statement zullen maken in uw huis. Van zonsondergangen tot onweersbuien en van moderne tot oude structuren, de collectie omvat alle aspecten van deze gevierde stad.

De Berlijnse Muur

De Brandenburger Tor is zeker een van de bekendere monumenten in Berlijn. Het is een symbool van het verdeelde West- en Oost-Berlijn en biedt bezoekers de mogelijkheid op te stijgen naar een observatiedek om achter het IJzeren Gordijn te kijken. Het was hier dat president Ronald Reagan op 12 juni '87 het gedenkwaardige bevel gaf om de Berlijnse Muur af te breken, en na de hereniging werd dit monument al snel een symbool van eenheid. De Brandenburger Tor bij Nacht canvas print toont dit monument in al zijn glorie, een gedenkwaardig en blijvend voorbeeld van het overwinnen van het kwaad door het goede, en de karaktersterkte van de Duitse burgers. De twee close-ups van de graffiti op de Muur tonen zowel een vintage als een moderne stijl en deze canvas prints zouden elke inrichting opfleuren. Stel je de vreugde van je gasten voor als ze ontspannen proberen al deze berichten te ontcijferen in zoveel verschillende talen, die allemaal steun betuigen aan de Duitsers in het oosten van de stad. De Potsdamer Platz werd na de hereniging herbouwd op de oorspronkelijke plaats, nadat hij tijdens de Tweede Wereldoorlog volledig was verwoest, en vertegenwoordigt nu het nieuwe Berlijn. Deze visueel verbluffende canvasprint, met licht- en donkerschakeringen en de grimmige moderne ontwerpen, illustreert de wedergeboorte van deze bruisende stad.

Architectonische uitmuntendheid

De Oberbaumbrücke (of brug) vervoert treinen en verkeer over de rivier de Spree door middel van prachtig geconstrueerde bogen. De brug heeft een dubbeldeksstructuur en kenmerkt zich door middeleeuwse torentjes, die het mysterie en de architectonische uitmuntendheid nog vergroten. De romantiek wordt nog versterkt doordat de brug tijdens de Koude Oorlog een grenscontrolepost was, met wachtposten die langs de oevers patrouilleerden, en te zien was in de film "The Bourne Supremacy". De Berlijnse skyline, in alle tinten van het weer, varieert van zacht en toegeeflijk tot bruisend en druk, maar faalt nooit de kijkers in verrukking te brengen. De schilderijen op doek in de collectie bieden alle aspecten van deze stad, variërend van rust en kalmte tot hartveroverende opwinding. Maar zonder enige twijfel zijn ze provocerend vermaak. De kleuren van de Berlijnse muurschilderingen evenals de ontwerpen kunnen gewoon goed passen bij elke interieurstijl die je hebt. Dus, geen behoefte zorgen te maken over het plaatsen van de muurschilderingen aan uw slaapkamer, woonkamer, of zelfs in de werkplek. Gelukkig versieren!
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's