India

India, of beter bekend onder de officiële naam de Republiek India, is een land in Zuid-Azië dat er prat op gaat het dichtstbevolkte democratische land ter wereld te zijn. Met de IndisLees meerche Oceaan in het zuiden, de Arabische Zee in het westen en de Golf van Bengalen in het oosten, grenst het land in alle windstreken aan Pakistan, China, Nepal, Bhutan, Bangladesh, Myanmar, Thailand en Indonesië. Photowall brengt hulde aan dit verbazingwekkende land met zijn eigen lijn van Indiase canvas prints. Deze afbeeldingen tonen enkele van de populairste attracties waar dit opmerkelijke land bekend om staat. Hang een paar van deze Indiase canvasprints in je woonkamer om de ruimte een exotische en verre sfeer te geven. Laat de pantheïstische cultuur van dit opmerkelijke land de binnenkant van uw huis doordrenken met deze Indiase canvasprints. Uw familie en geliefden zullen het niet kunnen laten om zich vol bewondering te vergapen aan deze prachtige Indiase canvasprints en zullen op zoek gaan naar steeds meer tot de verbeelding sprekende redenen om in uw woonkamer te vertoeven. Laat de hele familie het gevoel hebben dat ze de reis naar deze unieke regio van de wereld hebben gemaakt door deze Indiase canvas prints overal in uw huis op te hangen.

Exotisch in India canvas afdrukken

De mens begon 55.000 jaar geleden het Indiase subcontinent te bewonen toen hij van het Afrikaanse continent migreerde. Hun lange verblijf als jager-verzamelaars heeft van de regio een van de genetisch meest diverse gebieden gemaakt. Zij vestigden zich uiteindelijk en begonnen een rudimentaire vorm van beschaving rond 9.000 jaar geleden. Hun taal heette Sanskriet en werd gebruikt om de eerste praktijken van het Hindoeïsme in het gebied te documenteren. Sanskriet wordt nu door veel taalwetenschappers als een dode taal beschouwd, hoewel sommige van de meer erudiete mensen nog steeds weten hoe zij de taal moeten lezen en schrijven zonder de woorden te hoeven klinken. Photowall eert deze blijvende cultuur met "Dageraad bij de Gouden Tempel", "Mumbai (Bombay) Skyline", en "Calcutta Skyline Black", in haar verbazingwekkende collectie van India canvas afdrukken. Deze beelden tonen enkele van de populairdere plaatsen die toeristen in deze regio kunnen bezoeken. Hang een paar van deze Indiase canvasdoeken in uw loungeruimte en voel het ritme en de polsslag van dit unieke deel van de wereld in uw ontspanningsruimte. Ga in uw luie stoel zitten met een glas ijsthee en stel u voor dat u door de bruisende straten van Mumbai of Calcutta wandelt.

Duurzaamheid in India canvas afdrukken

Een van de beroemdste bezienswaardigheden van India is de Taj Mahal. Het werd gebouwd door de grote leider Shah Jahan als een mausoleum voor zijn overleden vrouw Mumtaz Mahal, die stierf in het kraambed. Het verhaal gaat dat Shah Jahan twee andere vrouwen had, die niets anders waren dan het product van politieke allianties. Maar het was Mumtaz van wie hij in zijn hart echt hield. Voordat zij 40 jaar oud werd, stierf Mumtaz terwijl zij probeerde hun negende kind ter wereld te brengen. Sjah Jahan begroef haar eerst in een kleine maar mooie tuin en raakte een jaar lang in een grote depressie. Met de hulp van een van zijn dochters kwam hij uit zijn melancholie en begon hij aan de 22 jaar durende bouw van de Taj Mahal. Photowall laat u dit liefdesverhaal beleven met "Zonsopgang bij Taj Mahal", "Taj Mahal, Agra, India", en "Taj Mahal Cleaner" in zijn fijne lijn van Indiase canvas prints. Deze beelden tonen deze grote technische en emotionele prestatie in al zijn glorieuze glorie. Als u deze voorbeelden van Indiase canvasprints in huis haalt, verhoogt u niet alleen de schoonheidsfactor, maar geeft u de ruimte ook een diepere betekenis en dimensie.

Belangrijk en gedenkwaardig

Een van de meest significante en invloedrijke persoonlijkheden in de moderne geschiedenis kwam uit dit land. Hij begon zijn leven als advocaat onder de naam Mohandas Karamchand Gandhi. Na wat hij beschouwde als een spirituele wedergeboorte, herdoopte hij zichzelf tot Mahatma Gandhi en begon een vreedzame maar krachtige opstand tegen de onderdrukking van de Britse kolonisatoren in India. Zijn methode van protest bestond uit hongerstakingen, gebeden en vreedzame protesten. En hij sprak met zoveel kracht en verve, dat de machthebbers van het keizerrijk geen andere keus hadden dan te luisteren. Photowall laat u deel uitmaken van de geschiedenis met "Goa Beach Sunset", "Lathmar Holi", en "New Delhi India Skyline" in zijn unieke collectie van India afdrukken op doek. Hang deze Indiase canvas prints boven je bed, in je slaapvertrek, en voel je alsof je aan het relaxen bent op een van de zonovergoten stranden van dit land. Hang een paar van deze Indiase canvasdoeken in uw hal en voel u alsof u de reis naar dit prachtige land zelf maakt. Deze Indiase canvasdoeken geven uw huis gegarandeerd een gevoel van geschiedenis en betekenis. Laat deze Indiase canvas prints een steunpilaar in uw huis zijn.
Productinformatie
  • 1-35 van 35 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen (momenteel 5-8 dagen) gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.