Ramen

Als je er echt over nadenkt, zijn mensen vergelijkbaar met planten in die zin dat ze licht nodig hebben om mooi te groeien, of het nu natuurlijk of kunstlicht is. Op dezelfde manier hLees meereeft een huis voldoende licht nodig om gezond te kunnen leven, en dat is waar raam canvas prints van Photowall van pas komen. Mooie canvasprints voor ramen kunnen het uitzicht in huis verfraaien, zelfs als het uitzicht buiten niet zo aantrekkelijk is. Ons assortiment van motieven ontworpen rond het thema van ramen laat u een glimp opvangen van elke plaats in de wereld, van prachtige stadsgezichten tot rustige natuurscènes. Deze canvasafdrukken van ramen bieden ook een grote verscheidenheid aan kleuren die kunnen passen bij, of contrasteren met, uw bestaande interieurontwerp, kleurenschema's enzovoort.

Variëteit van canvasafdrukken van ramen

Photowall hecht altijd veel belang aan een breed palet aan opties als het gaat om deze categorieën. Hetzelfde geldt voor de canvasafdrukken van ramen in de categorie kenmerken van gebouwen. U kunt kiezen tussen foto's uit het echte leven die zo gedetailleerd zijn dat het lijkt alsof u naar buiten kijkt, of kunstwerken die uw canvasafdruk van ramen een diepere betekenis en meer context geven. "Stone Window" is een prachtig voorbeeld van het eerste, dat u een glimp laat opvangen van een waterpartij. Wat betreft de eerder genoemde kunstwerken, kijk eens naar de raam canvas print "Seaside Morning", een prachtig en rustgevend uitzicht dat net zo goed in de keuken thuis kan staan als in de pauzeruimte op kantoor. Afgezien van deze twee soorten, is een ander facet van de diversiteit van de raam canvas prints dat ze beelden van over de hele wereld bevatten, zoals u in de volgende twee paragrafen zult leren.

Bekende bezienswaardigheden

Een gezonde mix van oud en nieuw, raam canvas prints is vaak suggestief voor de geschiedenis van de locatie en waar dit gebied naar toe zou kunnen gaan. Een handvol structuren zijn direct herkenbaar door hun aanwezigheid op ansichtkaarten uit het verleden en in film- of tv-scènes die we allemaal hebben gezien. We hebben allemaal wel eens het moment gehad dat we naar een film kijken en plotseling iets zien wat we al eerder hebben gezien. Of je nu wel of niet in Brooklyn woont of hebt gewoond, de kans is groot dat je plaatsen in sommige films onmiddellijk herkent. Bekijk de reeks canvasafdrukken van Photowall en voel de nostalgie en herinneringen bij je opkomen. Misschien wel de beroemdste en meest herkenbare bezienswaardigheid in dit stadsdeel is de Brooklyn Bridge. Vrijwel elke film die zich afspeelt in de stad New York bevat een shot van deze beroemdste brug. "The French Connection", "Enchanted", "Spider-Man", "I Am Legend" en "Cloverfield" zijn slechts enkele van de voorbeelden waarvoor dit geldt. Zoals u ziet, zorgt u met raamstickers met Brooklyn niet alleen voor een prachtig gezicht in uw kamer, maar ook voor iets dat iedereen die uw nieuwe decoratie onder ogen krijgt meteen aanspreekt.

Parijs op canvas in ramen

Parijs staat bij veel mensen hoog op de lijst van te bezoeken plaatsen omdat het wordt beschouwd als een van de mooiste steden ter wereld. Vol met gouden stenen gevels en beroemde monumenten, maar ook met een levendige, dicht opeengepakte verzameling dorpen, is er altijd wel iets nieuws te ontdekken in deze metropool. U zult grandioze paleizen en boulevards, intieme binnenplaatsen en weelderige tuinen zien in ons assortiment canvasprints voor ramen. Decoreer uw kamer met dat beetje extra, want deze motieven doen denken aan zaken als liefde, romantiek, inspiratie, kunst en mode. Er zijn levensechte foto's zoals "Paris by night view through the Venetian Window" die je het gevoel geven dat je er op dat moment zelf bij bent. Ramen op canvas bieden ook plaats aan prachtige kunstwerken zoals "Uitzicht op Parijs", een sublieme afbeelding die in elke ruimte een onmiddellijke visuele impact kan hebben.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.