Plafonds

Een plafond is een bovenliggend oppervlak binnen een constructie dat het bovenste deel van een ruimte bedekt. Het wordt technisch niet gerekend als een structureel onderdeel, maar eerLees meerder als een afgewerkt oppervlak dat de onderzijde van de dakconstructie of de vloer van de verdieping erboven verbergt. Plafonds kunnen worden ontworpen en aangepast volgens de voorkeuren van de eigenaar, en er zijn ontelbare fresco's en kunstwerken die op plafonds zijn geschilderd of tentoongesteld. Dit is vooral het geval in religieuze gebouwen of kathedralen. Photowall brengt hulde aan dit bijzondere element in de structuur van een gebouw met zijn eigen collectie canvasafdrukken van plafonds. Deze afbeeldingen tonen enkele van de mooiste en meest ingewikkeld ontworpen plafonds ter wereld. Hang een paar van deze canvasafdrukken van plafonds aan de muren van uw woonkamer en geef de ruimte een verfijnde en stijlvolle uitstraling. Uw dierbaren en gasten zullen zich vergapen aan de prachtige en inspirerende beelden die deze canvas prints op plafonds in deze gemeenschappelijke ruimte brengen. Hun dankbaarheid voor u zal geen grenzen kennen voor uw vooruitziende blik in het ophangen van deze canvas prints aan de muren. Zij zullen deze ruimte nooit meer willen verlaten met al deze fantastische canvas prints om hen heen.

Plafonds canvas prints

Sinds het begin van de basisarchitectuur, van de oudheid tot onze moderne wereld, zijn de stijl en ontwerpen van onze plafonds altijd een bron van verwondering en ontzag geweest. Het is inspirerend om te zien wat wij mensen kunnen bereiken als we ons er op toeleggen, en een van de grootste getuigenissen van onze creativiteit en vindingrijkheid is de stijl waarmee we onze plafonds creëren. Photowall eert een van de grootste architectonische prestaties van de mensheid met "Westminister Abbey", "Gmuender Munster", en "Imperial Library in Wien" in haar fijne lijn van canvas prints op plafonds. Deze prachtige afbeeldingen tonen de diverse en voortdurend evoluerende stijlen van onze plafonds door de eeuwen heen. Deze canvas prints tonen enkele van de meest opmerkelijke staaltjes van techniek en artistieke constructie die de mensheid kent. Als u deze canvas prints van plafonds in uw huis heeft, is het net alsof u uw eigen galerie van architectuur heeft. Elegantie en grootsheid zijn aan de orde van de dag met deze canvas prints van plafonds aan uw muren. Voorbij zijn de dagen van grauwheid en verveling, met deze mooie afbeeldingen die uw woonruimtes sieren. Deel de schoonheid van deze plafonds op canvas met uw familie en geliefden, terwijl zij zich vergapen aan de opmerkelijke beelden die voor hen hangen.

Uitgewerkte plafonds op canvas

Verscheidene van de meest opmerkelijke kathedralen in de wereld hebben in hun plafonds enkele van de grootste kunstwerken die de wereld ooit heeft gezien. Een perfect voorbeeld hiervan is de Sixtijnse Kapel in het Vaticaan, waar de onsterfelijke fresco's van de grote Michelangelo zelf te zien zijn. De hertog van Milaan en de paus zelf gaven de grote Italiaanse kunstenaar de opdracht om deze adembenemende fresco's te schilderen op het dak van deze prachtige kapel. Photowall laat u dit prachtige erfgoed bewonderen met "Plafondkunst", "Klooster", en "Kathedraalgewelf" in haar verbazingwekkende collectie canvasafdrukken van plafonds. Deze afbeeldingen tonen enkele van de meest gevierde plafonds in kathedralen door de geschiedenis heen. Deze canvas prints zouden er fantastisch uitzien aan de muren van uw woonkamer en ontspanningsruimten. Het zijn geweldige stukken voor een gesprek die levendige discussies over structuur en vorm op gang kunnen brengen. Voeg zelfs een vleugje elegantie toe aan uw gangen door een paar van deze canvas prints op te hangen. Maak van de reis van kamer naar kamer een les in fijne architectuur met deze canvas prints van plafonds aan de muren.

Intricaat en gevierd

De meest getalenteerde architecten ter wereld begrijpen dat bij het construeren en versieren van een plafond niet alleen rekening moet worden gehouden met deugdelijkheid en integriteit, maar dat ook symmetrie en esthetiek een rol spelen. Elke lijn moet een verhaal vertellen, elke welving van het plafond moet een betekenis hebben. Photowall eert hun zoektocht naar perfectie met "Holy Light", "Town Hall Station-Zweedse metro", en "Monastery Library" in haar prachtige collectie van canvas prints van plafonds. Deze afbeeldingen tonen enkele van de grootste architecturale verwezenlijkingen op het gebied van plafonddesign ter wereld. Deze canvas prints op plafonds herinneren ons eraan dat plafonds niet alleen beschutting bieden, maar ook een toetssteen kunnen zijn voor onze herinneringen en kunnen helpen definiëren wie en wat we op deze planeet zijn. Laat geschiedenis en herinnering doorklinken in uw huis met deze prachtige canvas prints op plafonds. Deze prachtige canvas prints van plafonds zouden goed tot hun recht komen in uw mini-bibliotheek of uw studeerkamer. Ze geven een gevoel van pracht en praal aan uw rustige woonruimtes. Laat uw ogen vallen op deze prachtige canvas prints en voel uw zorgen wegvallen. Laat deze plafonds op canvas een steunpilaar in uw huis zijn.
Productinformatie
  • 1-12 van 12 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen (momenteel 5-8 dagen) gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.