Gothic

Als we het woord "gotiek" horen of lezen, denken we vaak aan de moderne interpretaties die de populaire cultuur hebben doordrongen. De gotische bouwstijl heeft echter een diepe en masLees meersieve geschiedenis met de Basiliek van Saint Denis in de voorstad van Parijs als het eerste grote bouwwerk waarvan een aanzienlijk deel op deze specifieke manier werd ontworpen en gebouwd. Dit is ook de reden waarom Photowall een uitgebreide en prachtige collectie gotische canvasafdrukken heeft samengesteld in de categorie Bouwstijlen onder Architectuur. Zowel stilistisch als structureel luidde de bouw van de Basiliek van Saint Denis de overgang in van de traditionele Romaanse architectuur naar de Gotische architectuur. Voordat de term gotiek in zwang kwam, stond zij echter bekend als de "Franse Stijl". De aantrekkingskracht en finesse van dit bijzondere architectonische hoogstandje komen duidelijk naar voren in de afdrukken op gotisch canvas, en u kunt deze motieven gebruiken om uw interieurdecoratie op te waarderen van gewoon tot buitengewoon. Elke woon-, recreatie- of bedrijfsruimte zal baat hebben bij gotische canvasprints aan de muur. Zoals gebruikelijk kunt u de geselecteerde items aanpassen aan uw bestaande interieurontwerp, kleurenschema's en andere decoratieve elementen.

Uitleg over Gotische canvas prints

De gotische bouwstijl is in de 12e eeuw ontstaan uit de Romaanse bouwstijl in Frankrijk. Deze bouwstijl verspreidde zich over Europa en hield stand tot de 16e eeuw, toen de renaissance-architectuur populairder werd. Desalniettemin behielden veel van deze gevestigde bouwwerken het gotische aspect, zoals u zult zien op de afdrukken op gotisch canvas. Ongetwijfeld het belangrijkste kenmerk van dit type architectuur is de spitsboog, wat toevallig ook het belangrijkste verschil is met de Romaanse architectuur die meer ronde bogen had. De "Gothic Archway" is hiervan het perfecte voorbeeld in de gotische canvas prints. Andere belangrijke kenmerken zijn het geribde gewelf, de vliegende steunbeer en ramen met patronen van stenen kantwerk die "traceerwerk" worden genoemd. Kijk of u deze kunt vinden in de gotische canvas prints van Photowall.

Een populaire bezienswaardigheid

Als de motieven in deze categorie van Photowall u bekend voorkomen, komt dat omdat veel van de grote kathedralen, abdijen en kerken van Europa zijn uitgevoerd in gotische architectuur. Het is ook de gekozen architectuur van vele kastelen, paleizen, stadhuizen en universiteiten. Gotische canvas prints laten zien waarom deze bouwstijl zo overheersend, mooi en mysterieus is. Om nog meer geschiedenis en allure toe te voegen in de vorm van gotische canvasprints, kunt u bijpassende meubels en andere decoratieve stukken krijgen die bij uw esthetiek passen. Veel gotische gebouwen staan op de Werelderfgoedlijst van de Organisatie van de Verenigde Naties voor Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (UNESCO). Net als in de 19e eeuw, toen deze stijl weer populair werd, kunt u uw interieurs uitrusten met deze gotische canvas prints.

Schittering in Gotische canvas prints

Zoals u misschien al in onze andere categorieën hebt gezien, domineren kathedralen de skyline van veel Europese steden en dorpen. In de meeste gevallen zijn het overblijfselen van de middeleeuwen en een van de indrukwekkendste herinneringen aan de "Donkere Middeleeuwen". Het is belangrijk om ons te herinneren aan het fundamentele belang van het behoud van dergelijke verbazingwekkende constructies, al was het maar door het gebruik van gotische canvas prints. Daarom zijn gotische canvas prints niet alleen prachtig om naar te kijken, maar ook een belangrijke herinnering om ons verleden te waarderen en de cultuur van oude gebouwen te bewaren tussen de groeispurt van dingen als wolkenkrabbers. Of het nu in uw huis of kantoor is, de aanblik van Gotische canvas prints zoals "Cathedral Corridors" kan een ander gevoel en sfeer opwekken.

Upgrade uw muurdecor

Een van de populairste bestemmingen om gotische bouwstijlen te bekijken ligt in België. Ondanks zijn relatief kleine omvang heeft België tal van pittoreske plekjes en diverse bezienswaardigheden. Hoewel de schoonheid van Antwerpen of de energie van Brussel zeer aantrekkelijk kunnen zijn, kan worden gesteld dat geen enkele zo magisch en prachtig is als Brugge. Met het grootste deel van de middeleeuwse architectuur intact, zeggen velen dat een bezoek aan deze stad is alsof je in een sprookje stapt. Gotische canvas prints zoals "Brugge Stadhuis" zijn het bewijs dat Brugge zeker een van de best bewaarde middeleeuwse steden in Europa is. Gebruik gotische canvasprints zoals deze van Photowall om uw domein om te toveren tot een onvergetelijke en aantrekkelijke plek om te vertoeven.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's