Pieren & steigers

Als u de warmte en schoonheid van de zee wilt voelen zonder er een voet in te zetten, kijk dan niet verder dan de canvasprints van Photowall over pieren en steigers. Het maakt niet uiLees meert hoe ver u landinwaarts gaat, deze motieven zullen herinneringen oproepen aan tijden dat u in de buurt van het water was. Bekijk de realistische en abstracte canvasprints van pieren en aanlegsteigers die je zullen uitnodigen om van het eind van een steiger te gaan lopen, of misschien zelfs ooit je eigen boot aan te schaffen. De afbeeldingen zijn gemaakt op verschillende tijden van de dag en zelfs in verschillende seizoenen. Pieren en steigers op canvas zijn niet alleen bedoeld voor mensen die graag komen om te vissen en te varen, maar ook voor jongeren, omdat deze afbeeldingen kindvriendelijk en in sommige gevallen zelfs sympathiek zijn. Maak uw eigen herinneringen met onze selectie, waarin u altijd aanpassingen kunt vragen qua kleur en grootte om aan te sluiten bij uw bestaande interieurinrichting.

Definities in pieren & steigers canvas afdrukken

Laten we eerst eens kijken wat een pier is, want dit is het belangrijkste onderdeel van deze specifieke categorie. Een pier is in wezen een platform dat zich vanaf een oever over water uitstrekt en wordt ondersteund door palen of pilaren, die worden gebruikt om schepen of boten vast te zetten, te beschermen en toegang te verschaffen. U kunt de uitgestrektheid van een dergelijke structuur zien in canvasdrukken op pieren & aanlegsteigers, zoals het prachtige "Zomers uitzicht op de Nyhavn-pier". Deze open structuur laat het getij en de stroming relatief ongestoord door. Pieren zijn meestal van hout gemaakt, maar de grootte en de complexiteit kunnen verschillen. Houd er bij het kiezen van canvasprints over pieren en aanlegsteigers rekening mee dat pieren niet alleen voor verschillende doeleinden worden gebouwd, maar dat de term zelf ook verschillende nuances kan hebben in verschillende delen van de wereld. In Australië en Noord-Amerika, bijvoorbeeld, verwijst de term pier meestal naar een faciliteit voor vrachtafhandeling. In Europa wordt de term pier echter vooral geassocieerd met plezierpier. "Pier in Roslagen, Zweden" is een ander prachtig voorbeeld van een pieren & steigers canvas print die dit verschil laat zien.

Scheepssteiger

Een aanlegsteiger is een lange, smalle structuur die een kustlijn beschermt tegen de stromingen en de getijden, meestal gemaakt van hout, aarde, steen of beton. Dit komt in de eerste plaats omdat de stromingen en getijden van een oceaan geleidelijk een strand of andere kenmerken langs de kustlijn, met inbegrip van woonwijken, kunnen wegspoelen. Zoals u kunt zien op de canvasprints van pieren en steigers, beschermen steigers de kustlijn van een waterlichaam door te fungeren als een barrière tegen erosie door stromingen, getijden en golven. Als u onze canvasprints met pieren en aanlegsteigers bekijkt, zult u zien waarom aanlegsteigers populaire toeristische attracties zijn en niet alleen omdat ze een veilige toegang tot kustgebieden bieden. Een prachtig motief zoals "Jetty to Paradise" kan zichzelf praktisch verklaren. Deze canvas print van pieren en aanlegsteigers toont de schoonheid van de oceaan in al zijn glorie en biedt tegelijkertijd een platform waar men niet nat hoeft te worden om van de pracht te genieten.

Het verschil in canvasprints op pieren en aanlegsteigers

Hoewel de termen pier en aanlegsteiger vaak door elkaar worden gebruikt om te verwijzen naar een structuur die vanaf het land in het water uitsteekt, is het belangrijkste verschil dat een aanlegsteiger de kustlijn beschermt tegen de stroming en de getijden, terwijl een pier de stroming of het getij niet verstoort vanwege de open structuur. Op de canvasprints van pieren en steigers kunt u zien dat steigers het pad van het getij en de stroming kunnen veranderen, terwijl pieren het getij en de stroming relatief ongestoord laten passeren. Veel plezier bij het bekijken van onze collectie canvasprints op pieren en aanlegsteigers om dit verschil te ontdekken. Het zal uw selectieproces leuker en informatiever maken.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen (momenteel 5-8 dagen) gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.