Behang en prints op maat gemaakt. Geen verzendkosten. Verzending binnen 1-3 dagen.

Boeddha - Luang Prabang - Canvas print - Keuken

24

motieven

Boeddha's

Vandaag de dag heeft iedereen een veeleisend en snel leven. We zijn allemaal aan het multi-tasken en worden omringd door allerlei prikkels en dingen om te doen. Hierdoor vergeet je weLees meerl eens om ten volle in het moment te leven. Als je kiest voor een schilderij uit ons ruim aanbod Boeddha canvas prints, breng je een icoon van mindfulness in je werk-, slaap- of leefruimte. Het beeld van Boeddha is een weerspiegeling van de volledige verlichting in het leve van een persoon. Mensen, Boeddhisten of niet, van verschillende culturen en origine raken vaak bevangen in het kijken naar een afbeelding van Boeddha om een klare kijk te krijgen op hun innerlijke. Door een Boeddha schilderij of canvas op te hangen, zal je de vrede en kalmte merken die deze afbeeldingen opwekken.

Spirit en geest

Het werpen van een blik op een Boeddha, met zijn gesloten ogen en een kalme glimlach, vervult je met inspiratie om innerlijke rust te vinden. Door volledig aanwezig te zijn in elk moment en situatie kan je ten volle van het leven genieten, en een Boeddha canvas kan hierbij helpen. Het vormt een herinnering om even een stap terug te zetten, rustig aan te doen en in contact te komen met jezelf. We dragen zorg voor de functionele aspecten van ons leven: we werken hard, we maken plezier en dragen zo goed mogelijk zorg voor ons lichaam; maar we vergeten vaak het meest fundamentele aspect van het leven, het zorg dragen voor onze spirit en geest.

Vind jouw zen

Een Boeddha print transformeert elke ruimte in een persoonlijke zen zone, waar je kan mediteren, reflecteren en je geest tot rust laten komen. Hoe stresserend je leven ook mag zijn, zelf op de meest chaotische dagen zorgt een Boeddha schilderij ervoor dat je even kan ontsnappen aan de complexiteit van de wereld, al is het maar voor even. Hierdoor kan je terug in contact komen met je ziel en ware zelf. Boeddha staat voor wijsheid, positieve energie, innerlijke kennis en vrede. Je zal verstelt staan van de kalmerende energie die een Boeddha print in een kamer brengt, waardoor de sfeer in de kamer kan omslaan en een effect heeft op ieders gemoed.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.