Boeddha's

In deze tijd hebben we een steeds veeleisender, sneller leven. We leven in een multitasking wereld, vol met constante prikkels en dingen te doen. Dit maakt het gemakkelijk om te vergeLees meerten in elk moment helemaal aanwezig te zijn. Wanneer u een schilderij uit onze grote selectie Boeddha canvasprints kiest, brengt u een icoon van mindfulness in uw favoriete werk-, ontspannings- of leefruimte. De afbeelding van Boeddha is een voorstelling van volledige verlichting in het leven van een persoon. Het is bekend dat mensen, of het nu boeddhisten zijn of meer recent, mensen van elke cultuur en afkomst, zich vaak verliezen in het staren naar een Boeddha-beeld om een helder zicht te krijgen op hun innerlijke zelf. Door een van onze Boeddha schilderijen en canvas prints naar uw kamer te halen, zult u profiteren van de rust en kalmte die deze beelden oproepen.

Geest en geest

Een glimp van een Boeddha schilderij, met zijn ogen zachtjes gesloten, en zijn lippen gebogen in een kalme glimlach, zal u voorzien van prachtige inspiratie om uw eigen praktijk van innerlijke vrede te verdiepen. Volledig aanwezig zijn in elk moment en elke situatie, is de beste manier om ten volle van het leven te genieten, en een Boeddha op canvas brengt je naar het huidige moment en de huidige plaats. Het zal je eraan herinneren om een stapje terug te doen, het rustiger aan te doen en even tot jezelf te komen. We zijn gewend om voor de functionele aspecten van ons leven te zorgen: we werken hard, we spelen hard, we zorgen zo goed mogelijk voor ons lichaam; maar we vergeten vaak het meest fundamentele deel van het leven, namelijk goed zorgen voor onze geest en ziel.

Vind je zen

Met een Boeddha-afdruk verandert u elke ruimte in uw persoonlijke zen-zone, zodat u kunt mediteren, nadenken en uw geest en energie naar een kalm, vredig moment leiden. Het maakt niet uit hoe stressvol uw leven kan zijn, zelfs in de meest chaotische dagen, het hebben van een van onze Boeddha schilderijen zal u de mogelijkheid geven om uzelf te verwijderen van de complexiteit van de wereld, al is het maar voor een moment, waardoor u weer in contact kunt komen met uw ziel en ware zelf. Boeddha vertegenwoordigt wijsheid, positieve energie, innerlijke kennis en vrede. De energie die een Boeddha op canvas in een kamer brengt, zal u zeker koesteren en kalmeren, de stemming in uw ruimte veranderen en de stemming verlichten van iedereen die de kamer binnenkomt.
Productinformatie
  • 1-25 van 25 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.