Heilige Maagd Maria

De christelijke opvattingen over Maria zijn uitsluitend gebaseerd op de Bijbel. Met dit in gedachten heeft Photowall een categorie ingericht die uitsluitend aan haar is gewijd in de vLees meerorm van Maria-doeken. Het Evangelie van Matteüs en het Evangelie van Lucas zeggen dat Maria een jonge vrouw was die verloofd was met een man die Jozef heette. Het Evangelie van Lucas zegt vervolgens dat de engel Gabriël naar Maria kwam om haar te vertellen dat zij een zoon zou baren. De engel vertelde Maria dat zij haar zoon Jezus moest noemen. Dit is het uitgangspunt, maar zoals u zult zien op de Maria-doeken, is zij zo veel meer geworden dan "alleen maar" de moeder van Jezus. In alle religies en culturen is de Maagd Maria een symbool van liefde, hoop en vrede. U kunt deze eigenschappen in uw ruimte overbrengen door het gebruik van Maria op canvas. Of het nu voor de woonkamer thuis is, of voor de pauzeruimte op kantoor, deze motieven zullen een maximaal visueel gewicht genereren en een goddelijke sfeer creëren die iedereen die er een voet binnenzet zal aanspreken.

De geboorte

We kennen waarschijnlijk allemaal de basisprincipes van de geboorte van Jezus. Het grootste twistpunt is natuurlijk altijd het concept van de goddelijke ontvangenis, omdat Maria beweerde dat zij door God bevrucht was door de Heilige Geest. Afgezien van dit geschil, zie je scènes van deze gebeurtenis op Maria-doekprenten. Hoewel historici het erover eens zijn dat Jezus echt heeft bestaan, zijn de omstandigheden rond zijn geboorte nog steeds onderwerp van discussie. Desalniettemin wordt zijn geboorte overal ter wereld gevierd, en dat hebben we aan de Maagd Maria te danken. U kunt Maagd Maria-doeken ophangen om dit te vieren of om gewoon uw waardering te tonen voor de moeders in ons leven. Iets als "Jozef en Maria" of "Slinger met de Maagd en het Kind - Daniel Seghers" kan bijvoorbeeld het perfecte Moederdag cadeau zijn. De unieke ontwerpen en schitterende kleurencombinaties van de Maria-prints op linnendoek zullen echt iedereen bekoren.

Waar te plaatsen Maagd Maria afdrukken op canvas

Een ander prachtig facet van Maria-afdrukken op linnendoek is dat u haar verhaal kunt naspelen of er een collage van afbeeldingen van kunt maken in de ruimten die u hebt gekozen. Vanaf het moment dat ze door Gabriël werd ingelicht over haar bestemming als moeder van de verlosser in "Annunciatie - Adriaen Van De Velde", kunt u Maagd Maria op canvas afdrukken uitlijnen om een verhaal te vertellen. Een ander geweldig stuk is "Kroning - Diego Velazquez", dat haar toont die haar rechtmatige plaats in de hemel inneemt naast haar Zoon en de Schepper. De verschillende kunststijlen in Maria-doeken brengen ook karakter en verfijning met zich mee. Verander uw interieur in een plaats van aanbidding, niet alleen in termen van religie, maar ook met betrekking tot schoonheid en inhoud met Photowall's Maria canvas prints.

De impact

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, wordt Maria niet alleen in het christelijk geloof geëerd. Zij wordt vooral geëerd als "de Moeder van God" in de Rooms-Katholieke Kerk en als "degene die God heeft gebaard" in de Oosters-Orthodoxe Kerk. Maria wordt ook geëerd door de Islam omdat de Koran zegt dat zij een maagd was toen zij Jezus baarde, en Moslims eren Jezus als een groot profeet. Het maakt dus niet uit wat uw religieuze overtuiging is, of als u er al een hebt, Maria-doeken kunnen een positief effect hebben op uw ruimte. Christelijke kunst, bijvoorbeeld, toont vaak Maria met het kindje Jezus, en deze schilderijen staan bekend als "Madonna met Kind". De Maagd Maria canvas print "Virgin Mary Painting" is hier een fantastisch voorbeeld van. Met een Maagd Maria linnendoek als het bovengenoemde, maakt u uw kamer echt prachtig. Stelt u het zich eens voor in de foyer van uw huis of de entree op uw werkplek. U ziet de gezichten van uw familie, vrienden en collega's al oplichten bij het zien van zulke mooie kunst.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's