Koppels

Er is een oude legende die ons vertelt dat alle levende wezens ooit in tweeën zijn gesplitst en naar de vier hoeken van de aarde zijn gegooid. En we zijn ons hele bestaan op zoek naarLees meer onze ontbrekende helft. En pas als we herenigd zijn, kunnen we beweren dat we echt heel en compleet zijn. Photowall biedt een groots eerbetoon aan dit universele en zeer romantische voorschrift van alle dingen in de schepping in zijn fraaie collectie canvasprints voor koppels. Deze prachtige afbeeldingen die het paren van alle schepselen uitbeelden in onze canvas prints voor koppels, brengen een gevoel van intimiteit en warmte in de leefruimte van elke stadsbewoner. Vanaf het Boek Genesis, waar man en vrouw door God werden geschapen, niet alleen om naast elkaar te bestaan maar ook om elkaar te ondersteunen en aan te vullen, heeft het idee van een andere helft altijd een beroep gedaan op de warmere kant van de menselijke natuur. In het verhaal van Noachs ark werd de grote scheepsbouwer vermaand om alle dieren van het land, de zee en de lucht in paren te laden, nooit om ze in eenzaamheid als een eenheid te laten leven, maar altijd als een paar. Deze canvasprints voor koppels herinneren ons eraan dat iemand nodig hebben in ons leven geen teken van zwakte is, maar van kracht.

Samen in paren canvas afdrukken

De grote Oostenrijkse kunstenaar Gustav Klimt stond bekend om zijn kleurrijke en adembenemende weergave van de liefde van koppels voor elkaar. Photowall zet zijn hoed af voor deze geweldige weergaven met "Vervulling-Gustav Klimt", "De Kus, Gustav Klimt", en "In Dromen II" in zijn verbazingwekkende collectie van afdrukken op parencanvas. Deze one-of-a-kind beelden tonen de grote liefde tussen man en vrouw op een manier die zowel etherisch als kunstig is. Warme gevoelens van tederheid en genegenheid zullen zeker geïnspireerd worden door deze canvas prints voor koppels. Er wordt gezegd dat Parijs de meest romantische stad ter wereld is, een plaats van licht en liefde, en miljoenen geliefden hebben door de geschiedenis heen door de geplaveide straten en rivieroevers gelopen, zich koesterend in elkaars aanbidding. Photowall's "Eiffel Romance" toont twee geliefden die elkaar vasthouden onder een paraplu in de stromende regen, met het silhouet van de Eiffeltoren achter hen. Dit specifieke stuk in onze canvasprints voor koppels zal gegarandeerd jeugdherinneringen en verlangen oproepen bij iedereen die het bekijkt. Plaats deze canvasafdrukken voor koppels in uw woonkamer met bloemen eronder en herbeleef uw eigen liefdesverhaal.

Voor altijd in koppels canvas afdrukken

Zelfs in de wereld van de speelfilmanimatie bracht mediamagnaat Walt Disney The Lady and The Tramp, een mooi liefdesverhaal over twee honden die verliefd op elkaar werden. Dit vertelt ons dat, zelfs in het dierenrijk, liefde en kameraadschap nog steeds noodzakelijk zijn voor het bestaan. Photowall toont ons deze grote genegenheid tussen dieren in "All the Boys" in zijn mooie collectie van canvasprints voor koppels. Deze afbeelding toont twee eekhoorns, mannetjes en vrouwtjes, die op een tak van een boom zitten en elkaar omhelzen. Het onderschrift op de afbeelding zegt: "All the other boys are a waste of time, but you're not. Deze bijzondere afbeelding zou goed passen aan de muren van de slaap- of speelkamer van uw kind, omdat het hen op een zeer subtiele en passende manier de fijne kneepjes van de liefde leert. Dit is slechts een van de voorbeelden van onze prachtige canvasafdrukken van paren die het goed zouden doen in uw huis. Enkele van de beroemdste paren ter wereld zijn vereeuwigd in films, liedjes, schilderijen, beeldhouwwerken en poëzie. Zelfs conventionaliteit maakt plaats voor genegenheid als het gaat om onze nieuwe wetten inzake huwelijken tussen mensen van hetzelfde geslacht, die getuigen dat liefde zelfs de grenzen van geslacht kan overstijgen.

Zo bedoeld

De Bard, William Shakespeare schreef ooit Liefde is geen liefde die verandert wanneer zij verandering vindt of buigt met de verwijderaar te verwijderen. Deze regel verwijst naar loyaliteit en volledige toewijding die een kenmerk is tussen paren die eeuwige trouw aan elkaar delen. In zijn onsterfelijke toneelstuk Romeo en Julia, bereiken deze geliefden zelfs het punt van tragedie en dood om hun hartstocht voor elkaar te bewijzen. Het is dan ook geen wonder dat deze meest elementaire emotie de drijvende kracht is geweest achter bijna alle grootse daden, zowel wonderbaarlijk als verschrikkelijk, in de geschiedenis van ons universum. De grote generaal Napoleon Bonaparte toonde zijn tedere kant toen hij zijn liefdesgedichten schreef voor zijn geliefde Josephine. Niet tevreden hiermee, schonk hij haar voor haar verjaardag het geschenk van duizend fonteinen. De Taj Mahal in India, een van de mooiste bouwwerken ter wereld, is een eerbetoon aan de eeuwige toewijding van een koning aan zijn verloren koningin. Maria en Jozef, misschien wel het meest significante paar ter wereld, zouden de geboorteouders van Jezus Christus zijn. Haast u dus en grijp vandaag nog uw deel van deze fraaie afdrukken op canvas voor koppels.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's