Ruw

Er zijn bepaalde dingen in deze wereld die een logische verklaring tarten. Er doen zich bepaalde verschijnselen voor die voor de intelligente geest niet logisch lijken te zijn, maar dLees meerie zich toch op een prachtige manier lijken te voltrekken. Een van deze mysteries is waarom het menselijk oog lijkt te worden aangetrokken door en blij is met beelden die abstract en niet-lineair zijn. Bepaalde patronen boeien ons, een specifiek kleurenpalet kalmeert onze zintuigen, of een bepaald beeld, hoewel buiten de huidige context, kan plotseling zinvol voor ons zijn. Photowall brengt hulde aan deze eigenaardige menselijke eigenschap in zijn lijn van ruwe canvas prints. Deze prints op ruw canvas kunnen gemakkelijk worden gecombineerd met de kleur van uw muren of met het behang van uw keuze. Ze zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid van afbeeldingen die een onuitputtelijke selectie voor uw huis garanderen. Plaats ze in uw werkruimte, of in uw studeerkamer, uw recreatieruimte, en zelfs in uw keuken, wat voor u het beste uitkomt. Kom thuis op een plek waar schoonheid en ontspanning geen zin hoeven te hebben om volledig tot hun recht te komen. Laat uw ogen en uw geest zich bezighouden met en troosten door het ongewone. Er zijn geen regels als het gaat om het versieren van uw huis met deze unieke ruwe canvas prints. Leun gewoon achterover en ontspan en laat ze uw zorgen wegnemen.

Een voor elke stemming in ruwe canvas afdrukken

Voor degenen die jong en wild waren in de jaren negentig, toen de hoogtijdagen van de grunge-muziek in Seattle, Washington op zijn hoogtepunt waren, is er niets dat hen beter kan herinneren dan onze "Old Grunge Wall" prints op ruw canvas. Ze verwijzen naar een tijd van jeugd en vrijheid en een leven zonder zorgen. Ze herinneren ons aan de plaatsen waar we zijn geweest en de avonturen die we hebben gedeeld. Een oude albumhoes is misschien te letterlijk voor deze herinneringen, maar dit specifieke stuk in onze ruwe canvas prints zal subtiliteit en nuance brengen in een gekoesterde tijd in ons leven. Voor de moderne bewoner die niet genoeg kan krijgen van de industriële look, biedt Photowall "Corrugated Iron Sheeting" in zijn lijn van ruwe canvas prints. Deze stukken bieden een scherp contrast met effen tinten en geven uw ontspanningsruimten de extra kick die ze nodig hebben om ze van grauw tot dramatisch te transformeren. Een andere perfecte toevoeging aan uw woning zou het stuk "Grey Graffiti Detail" kunnen zijn. Dit specifieke item in onze ruwe canvasprints geeft een Picasso-achtig gevoel. Met zijn gedurfde streken en onorthodox kleurgebruik geeft het een ondefinieerbare elegantie aan uw woonkamer of leeshoekjes.

Elementaire uitstraling in ruwe canvas prints

Niet alles hoeft sierlijk en lieflijk te zijn. Soms kan de soberheid van een kale muur net zoveel kick geven aan uw woonruimte als een muur die is behangen met pastelkleuren en gecoördineerde prints. Met dit in gedachten geeft Photowall u de "Black Cement Wall". Dit specifieke item in onze selectie van ruwe canvas prints biedt een gotische en monochromatische lucht aan uw omgeving die aantrekkelijk kan zijn voor de meer avontuurlijke stadsbewoner. Niet alleen past dit kunstwerk goed bij een kale, witte achtergrond, maar het kan ook als muurstuk boven je bed worden geplaatst. Het geeft een ruwe verfijning die moeilijk te verwoorden is. En voor degenen wier ogen gecharmeerd zijn van vreemde, zich herhalende patronen, kan het "Tire Tread" ontwerp in onze ruwe canvas prints precies iets voor jou zijn. De manier waarop het de blik en de geest trekt om congruentie en structuur in zijn vorm te vinden, maakt het tot het perfecte stuk voor de ruige, complexe persoon. Laat het naast uw boekencollectie in uw privébibliotheek staan of zoek een onderkomen naast uw lounge stoel, en u heeft het perfecte gespreksonderwerp om uw avond mee te beginnen.

Sterk en elegant

Voor degenen die een beetje kleur willen toevoegen aan het abstracte, verenigt ons "Reef Structure" ontwerp het beste van twee werelden. Deze afbeelding, die de verschillende lagen van gekleurde rotsen op een klif weergeeft, introduceert zowel aardetinten als gebroken lijnen voor het kritische oog. Plaats deze stukken in een helder verlichte kamer met een kale muur erachter, en je hebt de perfecte versiering voor elke woonruimte. De gedempte tinten en hypnotiserende patronen kunnen uw geest ontspannen en uw zintuigen kalmeren. Deze stukken, en nog veel meer in onze selectie, getuigen van de waarheid dat niet alle schoonheid bestaat uit suiker en specerijen, en alles wat mooi is. Soms kunnen schril contrast, gotische elementen en monochrome tinten net zo smaakvol en elegant zijn. Voor de meer edgy en onorthodoxe stadsmens zijn deze stukken precies de juiste elementen om je huis de broodnodige stijl te geven. Koop een paar van deze ruwe canvasprints zolang de voorraad strekt.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's