Roestig

Roest slaapt nooit, zoals het oude gezegde luidt. Dit unieke bijproduct van de chemische reactie tussen ijzer en zuurstof is al sinds het begin van de ijzertijd de schrik van alle metLees meeraalbewerkers die in de metaalindustrie werkzaam zijn. Deze rood-bruine substantie die zich op alle metalen oppervlakken opbouwt, heeft altijd gediend als een voorbode dat je onderdelen op het punt staan kapot te gaan. Toch zit er een vreemde aantrekkingskracht aan de kleur. De laatste jaren is de kleur van roest terug te vinden in textiel, vloerdelen en zelfs behangpapier. Photowall springt in op de trend met een eigen collectie roestkleurige canvasprints. Deze roestkleurige afbeeldingen tonen tal van scenario's waarin deze vreemde chemische reactie de hoofdonderwerpen heeft overgenomen. Interessant genoeg geven deze roestige canvasafdrukken een soort stoere, industriële, onbeschrijfelijke schoonheid die moeilijk te verwoorden is. Deze roestige canvasprints zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan ontwerpen waaruit u kunt kiezen en kunnen uw woonruimtes een grimmig, uitgesproken gevoel geven dat niettemin wenselijk is. Laat deze roestige canvasprints uw huis verlevendigen op een unieke manier zoals alleen zij dat kunnen. Niet alles in deze wereld bestaat uit bloemen en teddyberen en pasteltinten, schoonheid kan in vele onorthodoxe vormen komen, zoals blijkt uit deze roestige canvasprints.

Industriële chic in roestige canvas prints

Er is een ras van verfijnde stedelingen die houden van de uitstraling en het gevoel van donkerheid en harde texturen. Ze laten hun muren ongeverfd, zodat het kale, grijze cement eronder te zien is. Ze hebben wandarmaturen van ongepolijst staal met daaronder sterke verlichting die de vorm van deze armaturen silhouetiseert. En de versieringen op hun muren zijn voorzien van ruwe, industriële afbeeldingen die hun woonruimtes op de een of andere manier toch een sfeer van edgy elegantie geven. Het is echt verbazingwekkend wat er mooi uitziet als alle elementen samenkomen. In deze geest biedt Photowall zijn "It's Been a While", "Metal Oxidation", en "Rusty Chains" in zijn unieke collectie van roestige canvas prints. Deze stukken kunnen een gevoel van industriële verfijning geven aan het huis van de avant-garde stadsbewoner. De rijke kleuren van deze roestige canvas prints vormen gegarandeerd een sterk contrast met elke muur of behang in uw huis. Laat de symmetrie van de afbeelding van verroeste kettingen uw blik trekken naar het unieke herhalende patroon. Dit specifieke ontwerp heeft bewezen rustgevend en ontspannend te zijn voor een bepaald type persoon.

Sterk en kleurrijk in roestige canvas prints

Sommige mensen waarderen zelfs de aanblik van verroeste machines. Met dit in gedachten bieden wij onze "Oude controlekamer", "Recycling" en "Elektriciteitskast" aan in onze fraaie collectie van verroeste canvas prints. De eerste geeft het beeld weer van een verlaten nucleaire controlekamer in Apocalyptische stijl, met stoffige, verroeste consoles en displays. Zoiets als hoe het einde van de wereld eruit zal zien onder een nucleaire bunker. De tweede prent toont platgetrapte oldtimers, op elkaar gestapeld, in verschillende stadia van ontbinding. De derde toont een reusachtige zekeringkast, nu aangekoekt met roest, met een interessant patroon dat ontstaat door de manier waarop de zekeringen op een rij liggen. Het is zowel boeiend als aantrekkelijk voor een bepaald soort palet. Deze roestige canvas prints zijn zeker niet voor mensen met een conventionele smaak. Ze zijn meer geschikt voor de meer experimentele stadsbewoner. Maar het groeiende aantal mensen met deze bijzondere smaak groeit met de dag. En Photowall, dat altijd aan de spits staat van designbeelden, staat altijd klaar om in te spelen op de behoeften van deze specifieke fijnproever. Roestige afdrukken op canvas zullen een prachtige aanvulling zijn op uw huis of appartement.

Schittering in roest

Voor degenen die hunkeren naar meer kleur samen met hun roest, Photowall geeft je "Rusty Liliac Wall", "Geoxideerd Roestige Metalen Platen", "Rusty Sweeps", en "Rust n Gold Wall" in haar unieke collectie van roestige canvas prints. Deze fijne beelden brengen een ruwe kleur en textuur die zeker een aanvulling is op de muur van elk huis, zelfs voor degenen met een meer conventionele smaak. Hang deze prints in uw woonkamer of recreatieruimte, of zelfs aan het hoofdeinde van uw bed, om uw leefruimte dat broodnodige geraffineerde randje te geven. Voor degenen die de voorkeur geven aan een meer kunstzinnige flair, hebben we "Faces III", "It's Been a While", en "Vintage Bronze Background" om te voldoen aan hun behoefte aan een meer rustige look. In tegenstelling tot de roest in deze grimmige beelden, heeft Photowall deze prints vervaardigd met zulke hoogwaardige materialen dat ze veilig zijn om in huis te hebben, en veilig om in contact te komen met uw kinderen. De pigmenten zijn kleurecht, lopen gegarandeerd niet uit en gaan zeer lang mee. Deze prachtige, onconventionele stukken zijn er zeker van om die extra flair van rand en ruwe elegantie te brengen aan elk huis waar ze worden tentoongesteld.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's