Reflectief

Reflecterende oppervlakken geven het gevoel dat er twee beelden zijn, het ene tegenover het andere. Dit eenvoudige maar aantrekkelijke verschijnsel heeft de mens een gevoel van groottLees meere en vrijheid gegeven wanneer hij naar deze spiegelbeelden kijkt. Niets geeft zo'n gevoel van de uitgestrektheid van de natuur als de weerspiegeling van een bergketen in het kalme water van een meer. Photowall geeft een knipoog naar dit prachtige kenmerk van de natuurlijke wereld met zijn kleurrijke collectie van reflecterende canvas prints. Deze beelden tonen enkele van de meest fascinerende vergezichten die door reflecterende oppervlakken worden veroorzaakt. Deze reflecterende canvasdoeken zijn perfect voor in uw woonkamer of recreatieruimte, omdat ze de illusie wekken van een grotere ruimte, om nog maar te zwijgen van het gevoel van uitgestrektheid en vrijheid. Plaats ze in uw loungebanken en rustruimtes om u dat gevoel van ontspanning en rust te geven waar u altijd al naar op zoek was. Laat ze in de slaap- of speelhoekjes van uw kinderen zitten en kijk toe hoe ze hun kattenkwaad en paardenspel staken en gefixeerd naar deze reflecterende canvasprints staren.

Dubbel in reflecterende canvas prints

In de Griekse mythologie ving de sterveling Adonis, die bezeten was van een ongeëvenaarde knapheid, eens een glimp op van zijn eigen spiegelbeeld in het stille water van een meer. Hij was zo onder de indruk van de pracht van zijn eigen gelaat dat hij zijn eigen spiegelbeeld in het water probeerde te omhelzen, waardoor hij in het meer viel en verdronk. Dit soort destructieve eigenliefde wordt Hedonisme genoemd en ontleent zijn etymologie aan Adonis zelf. Dit interessante verhaaltje getuigt van de vertederende kwaliteit die spiegelende oppervlakken bezitten wanneer zij de beelden van dingen erboven weerspiegelen. Photowall laat u duidelijker zien met "Grand Mosque Center", "Unforgettable 9-11", en "Reflection in Water" in zijn fijne lijn van reflecterende canvas prints. Deze unieke afbeeldingen tonen enkele van de mooiste kunstmatige wonderen die er bestaan, weerspiegeld in het water eronder. Deze verbazingwekkende reflecterende afdrukken op doek zullen het perfecte middelpunt in uw woonkamer en zelfs in uw gangen zijn. Plaats een paar van deze reflecterende canvasprints op strategische plaatsen in uw huis om de ruimte te verlevendigen.

Gedupliceerd in reflecterende canvas prints

In het onsterfelijke toneelstuk van William Shakespeare, Hamlet, is er een scène waarin onze held acteurs in een toneelstuk leidt. Hij vermaant hen dat het ware doel van kunst is de natuur een spiegel voor te houden, de deugd haar gelaatstrekken te tonen, haar eigen beeld te verachten, en de ouderdom en het lichaam van de tijd zijn vorm en druk. Dezelfde wijsheid geldt voor spiegelende oppervlakken en de prachtige facetten van de wereld die zij weerspiegelen. Photowall weerspiegelt dit sentiment met "The Ethereal Flying Garden, zwart-wit", "Swimming", en "Cloud Attack, zwart-wit" in haar prachtige lijn van reflecterende canvas prints. Deze fascinerende beelden tonen enkele van de meest majestueuze en vredige wonderen van de architecturale wereld, weerspiegeld in het water eronder. Deze prachtige reflecterende canvasdoeken passen prachtig bij elke kleur muur of behang waar u ze bij wilt laten passen. Ga op uw favoriete plek zitten met een warme mok malted chocolate en voel uw zorgen wegvallen met deze mooie reflecterende canvas prints om u heen. Voel u alsof u deze prachtige bouwwerken hebt gezien terwijl deze unieke reflecterende canvasprints u meevoeren naar hun respectieve plaatsen in de wereld.

Echo's en nabootsing

Van dieren tot door de mens gemaakte bouwwerken tot natuurlijke gebeurtenissen in de lucht, ze zien er allemaal bijzonder verbazingwekkend uit wanneer ze worden weerspiegeld in de stille, spiegelachtige kwaliteit van het water eronder. Photowall geeft u perfecte voorbeelden hiervan met "Pasupati Bridge, zwart-wit", "Puzzle Reflection", en "Pacman Family" in zijn verbazingwekkende collectie van reflecterende afdrukken op doek. Deze prachtige reflecterende canvasdoeken geven een kosmopolitische sfeer aan de saaie en troosteloze ruimtes in uw huis. Nodig een paar vrienden uit voor een avondje wijn en oesters terwijl u verhalen uitwisselt over de prachtige vergezichten die u hebt bezocht en die werden weerspiegeld in verbazingwekkend stilstaand water. Laat ze u vergasten op hun verhalen over reizen en avontuur terwijl u de hele avond levendige gesprekken voert, terwijl u omringd bent door deze prachtige reflecterende canvasprints. Laat uw zware zorgen en lasten van u afvallen met deze opmerkelijke reflecterende canvasprints in uw woning. Deze reflecterende canvas prints zijn gemaakt van materialen die gegarandeerd veilig zijn om in huis te hebben, en veilig in de buurt van uw kinderen. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en ontwerpen, waaruit de verfijnde huiseigenaar kan kiezen. Deze reflecterende canvasdoeken passen prachtig bij elke kleur muur of behangpapier waarmee u ze wilt afdekken. Haast u en koop nu uw set van deze reflecterende canvas prints.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's