Tropische bomen

Niets is zo romantisch als een schilderij van een palmboom op een strand, met daarachter de ondergaande zon. Het roept gevoelens op van liefde, vrede, schoonheid en fruitcocktails metLees meer kleine parasolletjes. Er is geen betere manier om gespannen zenuwen te kalmeren of om tot rust te komen na een zware dag op kantoor. Deze uitgebreide collectie canvasprints bevat al deze rustgevende afbeeldingen van tropische bomen, en u zult onmiddellijk worden vervoerd naar een afgelegen, zonnige archipel. De bomen groeien, zoals hun naam al doet vermoeden, voornamelijk in de tropen of subtropische gebieden, hoewel sommige ook zijn aangetroffen in koudere, maar vorstvrije gebieden, in Nieuw-Zeeland.

Palmbomen

Al deze bomen hebben veel meer toepassingen dan het inlijsten van zonsondergangen. De palm produceert kokosnoten, die in enorme hoeveelheden worden verkocht voor de productie van een enorm scala van producten, waaronder de melk en de olie. Voor de gezondheidsbewuste massa zijn ze een prima vervanger voor hun ongezondere tegenhangers en er is een ongekende vraag naar. De bladeren worden in veel verschillende keukens gebruikt om vlees en vis in te wikkelen om te koken, maar ook om manden en matten van te weven.

Bamboe

De bamboeschilderijen zijn zowel modern als esthetisch aantrekkelijk. Het assortiment afbeeldingen in kleur, sepia en zwart-wit past goed bij zowel een ingetogen als heldere inrichting. Bamboe is ook een zeer veelzijdig product en groeit zeer snel, dus volledig duurzaam. In Azië worden bamboescheuten in veel voedingsmiddelen gebruikt en de eigenlijke boom wordt ook vaak gebruikt als steiger in de bouwindustrie. Nu de bossen in de wereld snel uitgeput raken, wordt bamboe vaak gebruikt voor vloeren, terrassen en werkbladen, omdat het geperst wordt om eruit te zien en aan te voelen als hardhout.

Parfumbomen

De Ylang-Ylang boom, inheems in Jave en Maleisië, staat bekend als de Chanel No. 5 parfumboom, omdat zijn beroemde bloesems bijdragen aan het aroma. Zijn naaste rivaal is de Michelia Champaca, inheems in India, die is hernoemd naar Joy Perfume. Abstracte canvasprints van bamboe en palmbomen maken ook deel uit van de uitgebreide selectie. Deze vorm van moderniteit is bijzonder populair bij jongeren.
Productinformatie