Jungle Jive - Canvas print - Kinderkamer

369

motieven

Tropische bomen

Er is niets zo romantisch als een schilderij van een palmboom op een strand met de ondergaande zon op de achtergrond. Het roept gevoelens op van liefde, vrede, schoonheid en fruitcockLees meertails met kleine parapluutjes erin, en er is geen betere manier om opgejaagde zenuwen tot rust te brengen of om na een drukke dag op kantoor te ontspannen. Deze uitgebreide collectie canvasprints beschikt over al deze kalmerende beelden van tropische bomen, en u zult zich meteen op een afgelegen en zonnige eilandengroep wanen. De bomen groeien, zoals hun naam al doet vermoeden, voornamelijk in de tropen of subtropische gebieden, hoewel men sommige van hen ook in koudere, maar vorstvrij gebieden, in Nieuw-Zeeland tegen kan komen.

Palmbomen

Al deze bomen hebben vele toepassingen behalve dat ze zonsondergangen omlijsten. De palm produceert kokosnoten, die in grote hoeveelheden worden verkocht om een enorm scala aan producten van te produceren, zoals kokosmelk en kokosolie. Voor de van hun gezondheid bewuste massa's zijn dit geweldige vervangers van hun ongezonder tegenhangers en er is een ongekende vraag naar. De bladeren worden in vele verschillende keukens gebruikt om vlees en vis in te wikkelen en te bereiden, maar ook voor het weven van manden en matten.

Bamboe

De bamboe schilderijen zijn zowel modern als esthetisch verantwoord. Het bereik van de full colour, sepia en zwart-wit beelden past gemakkelijk in zowel een ingetogen als licht interieur. Bamboe is ook een zeer veelzijdig product en groeit extreem snel en is volledig duurzaam. In Azië worden bamboescheuten in veel voedingsmiddelen gebruikt en de feitelijke boom wordt ook vaak gebruikt als steigermateriaal in de bouw. Nu de bossen in de wereld razendsnel worden vernietigd, wordt bamboe vaak gebruikt voor vloeren, terrassen en werkbladen, en wordt samengeperst om er uit te zien en voelen als hardhout.

Parfum bomen

De Ylang-Ylang boom, die voorkomt op Java en Maleisië, staat bekend als de Chanel No. 5 Parfum Boom, omdat de beroemde bloesems bijdragen aan het aroma. Haar naaste rivaal is de Michelia Champaca in India, die is genoemd naar het Joy Parfum. Abstracte canvasprints van bamboe en palmbomen komen ook voor in ons omvangrijke aanbod. Deze vorm van de moderniteit is zeer populair bij de jongere generatie.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.