Amandelbloesem - Canvas print - Keuken

2198

motieven

Bomen

Sinds het begin van de beschaving zijn bomen beschouwd als heilig en speciaal. Voor veel mensen staan ze symbool voor het leven, groei en kennis - 3 van de grootste hoekstenen van de Lees meermensheid. Als men beschouwd hoe bomen gedurende miljoenen jaren hebben geholpen de aarde en haar bewoners te beschermen, waarbij ze de mens steeds onderdak en voedsel verschaften, is het geen wonder dat zo veel mensen liefde en respect voor hen voelen. Als u het ermee eens bent dat deze groene reuzen een van de meest bijzondere creaties van de natuur zijn, kunt u uw liefde tonen met een canvasprint uit onze uitgebreide collectie boomschilderijen.

Breng het bos in uw huis

Wat is uw favoriete ding over bomen? Is het de manier waarop hun bladeren van kleur veranderen tijdens de seizoenen? Zijn het de wilde dieren die ze huisvesten? Is het de manier waarop ze gloeien wanneer het zonlicht door hun bladeren filtert? Het maakt niet uit wat uw idee van de schoonheid van een boom is, we hebben altijd wel een schilderij dat bij u past. Voorbij zijn de dagen dat u steeds weer door uw raam naar hetzelfde sombere landschap zit te kijken. Onze canvasprints geven elke kamer een nieuw en geweldig focuspunt, waarbij uw huis wordt getransformeerd tot een paradijselijk bos. Ons brede assortiment bestaat uit inheemse bomen zoals dennen en eiken, maar ook uit overzees gebladerte zoals bamboe en palmen. Voor het geval dat u bang bent dat groen niet bij uw interieur past, hebben wij foto's in alle kleuren. Maak een keuze uit ons assortiment van met palmbomen bezaaide paarse zonsondergangen, vurige rode herfstbossen, of blauwe luchten die door boomtoppen heen schijnen. We hebben een boom voor elke stijl.

Creëer uw eigen droom sfeer

Waar vraagt uw kamer om? Of u nu een klein ingelijst wand-versierinkje wilt hebben of een enorm doek als middelpunt, tussen onze boom-schilderijen zit altijd wel een schilderij dat u wilt. Er zijn bomen om elke gewenste sfeer aan te vullen. Als u uw ochtenden op wilt fleuren, waarom dan niet gekozen voor een grote canvasprint van zonnestralen die door een bos schijnen in uw slaapkamer? Als u op zoek bent naar een schilderij dat bij een donkerder kleurenschema past, dan spreekt een zwart-wit of sepia afbeelding u misschien meer aan. Wilt u de natuur in uw hagel-witte badkamer brengen? Met een afbeelding van een palm aan het strand zal dat wel lukken. Wat voor sfeer u ook wilt creëren, u vindt de ideale canvasprints daarvoor in onze collectie.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.