Bomen

Sinds het begin van de beschaving worden bomen als heilig en bijzonder beschouwd. Voor veel mensen staan zij symbool voor leven, groei en kennis - 3 van de grootste hoekstenen van de Lees meermensheid. Gezien het feit dat bomen de aarde en haar bewoners al miljoenen jaren helpen en beschermen, en ons steeds weer onderdak en voedsel bieden, is het geen wonder dat zoveel mensen van bomen houden en ze respecteren. Als u het ermee eens bent dat deze groene reuzen een van de meest uitzonderlijke creaties van de natuur zijn, toon dan uw liefde met een afdruk op canvas uit onze uitgebreide collectie boomschilderijen.

Breng het bos bij u thuis

Wat vind je het mooist aan bomen? Is het de manier waarop hun bladeren met de seizoenen van kleur veranderen? Is het de fauna die ze herbergen? Is het de manier waarop ze gloeien als het zonlicht door hun bladeren schijnt? Wat uw idee van de schoonheid van bomen ook is, wij hebben een schilderij dat bij u past. Voorbij zijn de dagen dat u door uw raam keek om steeds weer hetzelfde sombere landschap te zien. Met onze afdrukken op canvas krijgt elke kamer een nieuw en prachtig accent en verandert uw huis in een paradijselijk bos. Ons ruime assortiment omvat inheemse bomen zoals dennen en eiken, maar ook overzees gebladerte zoals bamboe en palmen. Als u bang bent dat groen niet bij uw inrichting past, hebben wij foto's in alle tinten. Maak uw keuze uit ons assortiment paarse zonsondergangen met palmbladeren, vurig rode herfstbossen of blauwe wolkenluchten die door boomtoppen schijnen. We hebben een boom voor elke stijl.

Creëer uw droomsfeer

Waar vraagt uw kamer om? Of u nu een klein ingelijst wanddecoratie wilt of een enorm canvas middenstuk, met onze boomschilderijen zit u altijd goed. Er zijn bomen die passen bij elke gewenste sfeer. Als je je ochtenden wilt opvrolijken, waarom kies je dan niet voor een grote canvasprint van zonnestralen door het bos in je slaapkamer? Als u op zoek bent naar een schilderij dat past bij een donkerder kleurenschema, is een zwart-wit of sepiakleurige afbeelding misschien iets voor u. Wilt u de natuur in uw strakwitte badkamer? Een palmbord aan het strand is een goede keuze. Welke sfeer u ook wilt creëren, in onze collectie vindt u de ideale canvasafdrukken.
Productinformatie