Rivieren

Een rivier is een stromend waterlichaam dat het land doorsnijdt, en waarvan de bronnen afkomstig zijn van bergen en andere zijrivieren. Uiteindelijk mondt de stroom uit in zee. De meeLees meerste rivieren worden waterwegen voor handel en vervoer, en dienen ook als militaire verdedigingswerken in tijden van oorlog. Dit unieke waterlichaam is te vinden in praktisch elk land ter wereld, en sommige rivieren hebben een belangrijke rol gespeeld in de geschiedenis van de mensheid zelf. Photowall brengt hulde aan deze verbazingwekkende natuurlijke eigenschap met zijn eigen collectie canvasafdrukken van rivieren. Deze afbeeldingen tonen enkele van de beroemdste rivieren ter wereld. Hang een paar van deze canvasafdrukken van rivieren aan de muren van uw woonkamer en laat ze de ruimte doordrenken met een geest van vrijheid en avontuur. Uw familie en gasten zullen zich vergapen aan de afbeeldingen van deze canvasprints van rivieren in deze kamer. Zij zullen u respecteren omdat u het initiatief hebt genomen om deze mooie rivierprints op canvas overal om hen heen op te hangen. Merk op dat ze steeds meer ingenieuze redenen vinden om in deze ruimte te blijven hangen met al deze rivieren canvas prints aan de muren. Er zal nooit een saai moment in uw huis zijn met deze rivieren canvasprints.

Wijd in rivieren canvas afdrukken

Sommige rivieren zijn te vinden in exotische en verafgelegen plaatsen over de hele wereld. Andere kronkelen door enkele van de dichtstbevolkte steden. Waar ze zich ook bevinden, rivieren dienen vaak als een oriëntatiepunt dat twee grote landmassa's van elkaar scheidt. De oevers van een rivier bruisen vaak van activiteit en ondernemingszin. Photowall geeft u een glimp van het iconische met "Deep into the Forest", "Waterval in Green Forest", en "London-Southwark with City Hall" in zijn unieke collectie canvasafdrukken van rivieren. Deze afbeeldingen laten rivieren in exotische klimaten zien, maar ook die in meer stedelijke gebieden. Hang een paar van deze rivers canvas prints in uw ontspanningsruimte en geef de ruimte een sfeer van energie en vitaliteit. Uw volwassen amusement zal nog nooit zo opwindend zijn als wanneer u deze rivieren canvas prints aan de muur heeft hangen. U kunt deze canvasprints ook in uw loungeruimte ophangen. Laat hun vredige en vertrouwde karakter uw zintuigen kalmeren en uw ziel ontspannen. Alleen al het staren naar deze canvasprints over rivieren kan alle zorgen en angsten van de dag wegnemen.

Slingerend door rivieren canvas afdrukken

De rivier de Theems kronkelt zich een weg door Engeland, terwijl de Seine beide kanten van Frankrijk verdeelt. De Yangtze ligt in majestueuze pracht in China, en de Hudson stroomt door de metropool New York. Deze verbazingwekkende watermassa's zijn zo'n vertrouwd beeld geworden in onze wereld dat je je vaak ingesloten en gestrand voelt als je er geen hebt in je land of stad. Zoals alle natuurkrachten kan een rivier zowel ten goede als ten kwade worden gebruikt. Sommige van deze watermassa's vervoeren schepen met voedsel, medicijnen, levensmiddelen, graan en andere benodigdheden die de samenleving helpen, andere worden gebruikt voor het vervoer van verdovende middelen, wapens en andere materialen die mensen kunnen schaden. Photowall geeft u beide zijden van de medaille met "Florence Bridge", "Zomerlandschap met rivier", en "Luchtfoto van Manhattan bij zonsondergang", in haar verbazingwekkende collectie canvasafdrukken van rivieren. Deze afbeeldingen tonen rivieren die door de mooiste plaatsen ter wereld kronkelen. Hang een paar van deze rivers canvas prints boven uw bed, in uw slaapvertrek, en voel u alsof u uw ogen sluit in een stoomboot die zich een weg baant door een vredige rivier.

Iconisch en betekenisvol

De Nijl in Egypte is de langste rivier ter wereld. Hij doorkruist verschillende regio's voordat hij zijn weg naar zee baant. Zelfs in de oudheid heeft dit waterlichaam zijn stempel gedrukt op de menselijke geschiedenis. In het verhaal van Mozes, in de Bijbel, stopt de Hebreeuwse vrouw Sarah haar broertje Mozes in een rieten mandje en laat het de Nijl afvloeien, waar het terechtkomt in de handen van de dochter van de Farao. Zo begint het epische verhaal van Exodus. De rivieren Eufraat en Tigris worden in het boek Genesis beschreven als grenzend aan het land dat eens de Hof van Eden werd genoemd, waar de eerste man en vrouw werden geschapen. En de rivier de Jordaan is de plaats waar Johannes de Doper en Jezus Christus elkaar ontmoetten en elkaars rol erkenden in de redding van de mens. Photowall zet zijn hoed af voor de grote rivieren van de wereld met "New York Dreams", "River in the Forest", en "Mountain Stream" in zijn prachtige collectie van rivieren canvas prints. Laat deze mooie canvasafdrukken van rivieren vreugde en licht in uw huis brengen.
Productinformatie