Doornen

Een doorn, stekel of stekel wordt gewoonlijk gedefinieerd als doornige structuren die harde uitsteeksels zijn van bladeren, wortels, stengels of knoppen met scherpe uiteinden, Deze uiLees meertsteeksels dienen als verdedigingsmechanisme voor planten om dieren af te schrikken zich met hen te voeden. Volgens de botanische classificatie zijn doornen afkomstig van scheuten, stekels van bladeren en stekels van opperhuidweefsel. Photowall brengt hulde aan dit stekelige maar nuttige deel van een plant met zijn eigen collectie canvasprints met doornen. Deze afbeeldingen tonen deze doornige structuren zoals ze overal in de flora voorkomen om deze groene wonderen der natuur te beschermen. Hang een paar van deze canvasprints met doornen aan de muur van uw woonkamer en geef de ruimte een eigenzinnige en onconventionele sfeer. Uw dierbaren en gasten zullen zich afvragen waarom u juist deze doornen op canvas in deze gemeenschappelijke ruimte heeft opgehangen. Maar merk op hoe hun ogen naar deze doornen canvasprints zullen worden getrokken en hun blik er nauwelijks van kunnen losrukken. Ze zullen op zoek gaan naar steeds meer inventieve redenen om in deze ruimte te blijven hangen met al deze doornen canvas prints om hen heen. Laat deze doornen canvas prints een steunpilaar in uw huis zijn.

Doornen op canvas afdrukken

Doornen hebben door de geschiedenis heen een slechte reputatie gekregen. Een doorn in je oog hebben betekent dat je een probleem hebt dat niet gemakkelijk zal verdwijnen. Terwijl een doorn tussen de rozen je onvolmaaktheden toont terwijl je omringd bent door schoonheid. En zelfs in het christendom moest onze Heer en Verlosser, Jezus Christus, lijden door een doornenkroon te dragen voordat Hij werd gekruisigd. Geen wonder dat doornen zo'n slechte naam hebben gekregen in onze cultuur. Photowall laat je voor één keer de goede kant zien met "Atacama Cactus II", "Agave Succulent", en "Echinopsis Cacti" in zijn unieke collectie van doornen canvas prints. Deze afbeeldingen tonen deze beschermende verlengstukken van de plant zoals ze voorkomen op de meer populaire groenen die we herkennen. Hang een paar van deze doornen op canvas in uw recreatiekamer en voel de levendigheid en frisheid die deze beelden met zich meebrengen. Uw momenten van volwassen vermaak zullen nooit boeiender zijn dan wanneer u deze doornen canvasprints aan de muur heeft hangen. Er is praktisch geen kamer of muur die niet kan worden verlevendigd door deze doornen canvas prints erop te hebben. Deze doornen canvasprints zijn een gegarandeerde hit in uw stedelijke woning.

Beschermend in doornen canvas prints

Mensen vergeten soms dat planten agressieve levende wezens zijn. Dit komt doordat ze, in tegenstelling tot mensen of dieren, geen goed waarneembaar gevoel voor beweging hebben. Maar planten groeien, vechten, voeden zich, planten zich voort en beschermen zichzelf elke dag. Dit zijn de kenmerken, niet alleen van een dynamische levensvorm, maar ook van een wezen met gevoel. Ze groeien met doornen op hun takken en bladeren als een beschermingsmechanisme zodat dieren ze niet opeten. In de vlakten van Afrika is bekend dat Acaciabomen tot duizelingwekkende hoogten groeien zodra giraffen aan hun bladeren beginnen te grazen. Op hun onderste takken groeien snel doornen om deze lange dieren te ontmoedigen van hun delen een hapje te maken. Photowall laat je de dingen in een nieuw licht zien met "Golden Ball Cactus", "Golden Barrel Cactus", en "Prickly Blue" in zijn opmerkelijke collectie doornen canvas prints. Deze beelden tonen nog een paar andere manieren waarop doornen de planten beschermen waar ze op groeien. Hang een paar van deze doornen op canvas in uw loungeruimte en voel de rustgevende en ontspannende energie die ze uitstralen. Verveelvoudig de rustgevende factor in deze ruimte door deze doornen canvas prints aan de muur te hangen. Gewoon rustig staren naar deze doornen canvasprints kan de zorgen en zorgen van de dag wegnemen.

Scherp en puntig

In de oude Japanse filosofie van Bushido wordt geleerd dat wanneer een krijger eenheid met het universum heeft bereikt, zelfs een doorn als wapen kan worden gebruikt. Een doorn is ook bedoeld als teken van bescherming en veerkracht. Men zegt dat een regendruppel die aan een doorn is blijven hangen, de meest bedwelmende nectar op aarde is. In andere culturen staat een doorn voor de gezondheid van de plant en alles wat ermee verbonden is. Het is dan ook geen wonder dat dit elementaire maar onmisbare product van de natuur in verschillende culturen verschillende betekenissen heeft gekregen. Photowall verruimt uw begrip met "Cactus No 4", "Zwarte Cactus", en "Cactus-Beige" in haar fijne lijn van doornen canvas prints. Deze beelden tonen doornen in een meer bijzonder en betekenisvol licht. Hang een paar van deze doornen canvas prints boven je bed, in je slaapvertrek, en voel je alsof je je ogen sluit in een van de mooiste woestijnen ter wereld. Laat deze doornen canvasprints je dromen vullen met beelden van groene velden en open vlaktes.
Productinformatie
  • 1-31 van 31 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.