Bladeren

Bladeren worden wetenschappelijk gedefinieerd als het integrale zijaanhangsel van de stengel van de vasculaire plant. Zij steken gewoonlijk boven de grond uit en zijn het belangrijkstLees meere deel van de plant dat het zonlicht opvangt en de fotosynthese voortbrengt. Het weefsel dat verantwoordelijk is voor de absorptie van het zonlicht wordt het mesofyl genoemd en bevindt zich meestal aan de bovenkant van het blad. Maar sommige bladeren, zoals de eucalyptus, hebben hun mesofyl aan beide zijden. Photowall brengt hulde aan dit nuttige en mooie wonder der natuur met zijn eigen lijn Photowall bladeren op canvas. Deze afbeeldingen tonen bladeren in alle vormen en maten, hangend aan elke denkbare soort plant. Hang een paar van deze bladeren op canvas in je woonkamer en verander de ruimte in een virtuele tuin of serre. Voel de frisheid en de overvloed van de natuur met deze fantastische bladeren canvas prints om je heen. Uw familie en vrienden zullen het op prijs stellen dat u uw huis vult met deze canvasprints van bladeren en zullen steeds meer tot de verbeelding sprekende manieren vinden om in uw woonkamer rond te hangen. U kunt deze canvasprints ook in uw recreatieruimtes plaatsen om de sfeer van rust nog verder te versterken en de funfactor in deze ruimte te verhogen. Deze canvasafdrukken van bladeren zullen een hit zijn in uw huis.

Onmisbaar in bladeren canvas afdrukken

Maar bladeren zijn niet alleen een onmisbaar aanhangsel van een plant of een boom. Ze kunnen ook dienen als symbool van groei en nieuw leven. Evenzo kan het vallen van bladeren in de herfst het einde der dingen symboliseren en ons vervullen met weemoed en nostalgische gevoelens. Zelfs dichters, minstrelen en scribenten hebben zich tot hun grootste werk laten inspireren door het beeld van bladeren die van een boom vallen. Photowall geeft je iets om over na te denken met "Tropical Leaves and Flower", "Japanese Forest", en "Jungle Friends" in zijn verbazingwekkende collectie van bladeren canvas afdrukken. Deze afbeeldingen tonen de meest voorkomende scenario's waarin we bladeren in de natuur kunnen zien. Hang een paar van deze bladeren canvas prints in uw loungeruimte om de ruimte een arboreal en natuurlijke lucht te geven. De kleur groen helpt je te ontspannen en kan al je zorgen van de dag wegnemen. Ga zitten met een glas limonade op uw favoriete chaise lounge en laat u gewoon verleiden door de vredige en rustige schoonheid van deze canvasprints van bladeren. Zet wat muziek op om de fantasie van een verblijf in de diepe bossen compleet te maken.

Terusten in bladeren canvas afdrukken

Veel wezens in de natuur vertrouwen op bladeren voor bescherming en voedsel. Een rups eet bladeren totdat hij in staat is om in zijn pop te kruipen en los te breken om een prachtige vlinder te worden. Dieren die camouflage gebruiken als een vorm van verdediging zullen vaak de vorm van een blad aannemen om zich te verbergen voor hun natuurlijke roofdieren. Als het blad groot genoeg is, schuilen zelfs mensen eronder tijdens regenperioden. In het leger is een van de vaardigheden die soldaten leren om in het bos te overleven, het verzamelen van water dat zich op verschillende bladeren heeft verzameld, zodat ze genoeg te drinken hebben. Photowall geeft je nog meer om van te houden met "Paradijsvogels", "Palmbladeren zonsondergang", en "Archief Vogels en Vlinders" in zijn prachtige collectie van bladeren canvas afdrukken. Deze afbeeldingen laten niet alleen de bladeren zien, maar ook de dieren die ervan afhankelijk zijn om te overleven. Plaats een paar van deze prachtige bladeren op canvas boven je bed, in je slaapkamer, en voel je alsof je midden in de jungle in slaap valt, omgeven door gebladerte en weelderige vegetatie. Deze canvasprints met bladeren geven u de beste nachtrust die u in lange tijd heeft gehad.

Essentieel en nuttig

De grote klassieke componist, Ludwig Von Beethoven, was doof en stom bij zijn geboorte. Daarom is het zo'n wonder dat hij, ondanks deze beperkingen, in staat was om enkele van de mooiste symfonieën en melodische stukken in de muziek te creëren. Er wordt gezegd dat hij urenlang in het bos zat te kijken naar de beweging van de bladeren die van de bomen vielen. Hun beweging is wat hem inspireerde tot het creëren van de meesterwerken waar we vandaag van genieten. Photowall wil ook u inspireren met "Golden", "Woods Pathway", en "Tropical View from under a Palm Tree" in haar fijne lijn van bladeren op canvas. Deze afbeeldingen tonen de meer robuuste en overvloedige facetten van dit edele deel van de plant. Plaats deze bladeren canvas prints strategisch in uw gangen om de ruimte een gevoel van fris bos na de regen te geven. U maakt van het verplaatsen van kamer naar kamer een oefening in het aanschouwen van schoonheid na schoonheid. Laat deze prachtige bladeren op canvas Moeder Natuur binnenbrengen aan de muren van uw fraaie stadswoning. Versheid en overvloed zullen in uw huis leven met deze bladeren op canvas.
Productinformatie