Zonnebloemen - Vincent Van Gogh - Canvas print - Gang

32

motieven

Zonnebloemen

Een zonnebloem heeft iets dat direct helderheid en vrolijkheid in een ruimte brengt. Het kan komen door hun heldere kleur, of de manier waarop ze hun hoofd hoog houden, maar een zonneLees meerbloem zal zelfs in de saaiste ruimte een onmiddelijke levenskracht aan een kamer geven. Adem wat leven uw kamer in met een canvas van onze Sunflowers collectie.

Kunst

De grootse Vincent van Gogh was geobsedeerd door zonnebloemen. Hij schilderde tientallen canvassen met deze heldere, levendige bloemens, in tientallen verschillende tinten en samenstellingen. In sommige kringen wordt geloofd dat hij zonnebloemen schilderde om af te leiden van zijn groeiende krankzinnigheid en depressie – een symbool van de heldere overwinning van het leven gedurende een donkere tijd. Anderen zeiden dat hij enthousiast was en nieuwe ontwikkelingen in pigment technologie uit wou testen – slechts een paar jaar eerder zou hij nooit de heldderheid van zonnebloemen zo op canvas vast kunnen leggen als dat hij deed. Wat zijn redenen ook waren, hij schilderde ze, en zijn Sunflowers serie schilderijen blijft tot zijn bekendsten behoren. Breng de kunst van kleur in huis met een canvas van Van Gogh’s Sunflowers.

Foto’s

Er is niets zo goed als een foto om de essentie van een voorwerp vast te leggen. Van Gogh’s beste pogingen konden niet in de buurt komen van de echte glorie van een zonnebloem in volle bloei – de heldere gele bladeren die zo mooi afsteken tegen de zwarte harten en de groene planten. De levendige kleuren van een zonnebloem zijn een krachtige boodschap, zelfs in canvas vorm. ”Hier ben ik,” zeggen ze. ”Neem me mee of laat me hier, het maakt me niet uit!” Met hun gezichten op de zon gericht, levend en groeiend, helder en prachtig als de zon waarnaar ze vernoemd zijn; zonnebloemen zijn een glorieus, prachtig aanzicht, en een veld vol waarin ze samen staan, ritselend en zwaaiend in de wind, knikken hun gouden hoofden alsof ze in een serieuze discussie zijn – er is niets op de wereld net zo. Breng wat van die helderheid, wat van die pure houding, in uw eigen leven door schilderijen van onze Sunflowers selectie in uw decor te brengen. Of u gaat voor de realistischer opties, of de dromerigere, u zult er nooit spijt van hebben als u zonnebloemen in huis haalt.
Productinformatie
  • 1-32 van 32 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.