Zonnebloemen

Er is iets met een zonnebloem dat onmiddellijk helderheid en vrolijkheid in een kamer brengt. Misschien is het hun felle kleur, of de manier waarop ze hun hoofd omhoog houden, maar eeLees meern zonnebloem in zelfs de saaiste ruimte zorgt voor een onmiddellijke vitaliteit in een kamer. Blaas wat leven in uw kamer met een afdruk op canvas uit onze collectie Zonnebloemen.

Kunst

De grote Vincent van Gogh was geobsedeerd door zonnebloemen. Hij schilderde tientallen doeken met deze heldere, levendige bloemen, in tientallen verschillende tinten en configuraties. In sommige kringen gelooft men dat hij zonnebloemen schilderde om zijn groeiende waanzin en depressie af te leiden - een symbool van de heldere triomf van het leven in een donkere tijd. Anderen zeggen dat hij opgewonden was en nieuwe ontwikkelingen in de pigmenttechnologie aan het uitproberen was - zelfs een paar jaar eerder zou hij nooit in staat zijn geweest de helderheid van zonnebloemen op doek vast te leggen zoals hij dat deed. Wat zijn redenen ook waren, hij schilderde ze, en zijn Zonnebloemen-serie blijft een van zijn beroemdste schilderijen. Breng de kunst van kleur in uw huis met een afdruk op canvas van Van Goghs Zonnebloemen.

Foto's

Er gaat niets boven een foto om de essentie van iets vast te leggen. Van Goghs beste inspanningen konden niet tippen aan de ware glorie van een zonnebloemveld in volle bloei - de felgele bladeren steken zo mooi af tegen de zwarte harten en de groene planten. De levendige kleuren van een zonnebloem zijn een krachtige boodschap, zelfs in de vorm van een afdruk op canvas. "Hier ben ik," zeggen ze. "Neem me of laat me, het maakt me niet uit!" Met hun gezichten naar de zon gekeerd, levend en groeiend, helder en mooi als de zon waarnaar ze vernoemd zijn, zijn zonnebloemen een glorieus, prachtig gezicht, en een veld van hen samen, ruisend en wiegend in de wind, hun gouden hoofden knikkend alsof ze in een serieuze discussie zijn - er is niets in de wereld dat daar echt op lijkt. Breng iets van die helderheid, iets van die pure houding, in uw eigen leven door schilderijen uit ons assortiment Zonnebloemen in uw interieur op te nemen. Of u nu voor de meer realistische opties gaat, of voor de iets dromerigere, u zult er nooit spijt van krijgen dat u zonnebloemen in uw huis hebt gebracht.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's