Waterlelies

Waterlelies worden geclassificeerd als kruidachtige planten die uit bollen groeien. Ze hebben allemaal grote bloemen en groeien in de koude tot gematigde streken van het noordelijk haLees meerlfrond tot in de subtropen. Lelies zijn een prominent onderdeel van cultuur, kunst en literatuur. Photowall brengt hulde aan deze planten met zijn eigen collectie waterlelies op canvas. Deze beelden tonen deze verbazingwekkende bloesems zoals ze in onze tijd algemeen worden herkend. Hang een paar van deze waterlelies op canvas aan de muren van uw woonkamer, en kijk hoe de ruimte opfleurt en steeds sierlijker wordt met deze afbeeldingen. Uw familie en gasten zullen versteld staan van hun waardering en verwondering over deze waterlelies op canvas. Kijk toe hoe ze weigeren deze ruimte te verlaten en meer excuses proberen te vinden om te blijven hangen met al deze waterlelies op canvas om hen heen. Er is geen kamer of muur in uw huis die niet zal worden verlevendigd met deze waterlelies canvas prints erop. Hun adembenemende schoonheid en levendige kleuren kunnen iedereen die er woont charmeren en verleiden. Zelfs uw bezoekers zullen zich in een middeleeuws meer of een verzorgde boomgaard wanen met al deze prachtige waterlelies op canvas om u heen.

Onvergetelijke waterlelies op canvas

Waterlelies worden overblijvende planten genoemd die in hoogte groeien van 2-6 voet. Ze hebben naakte ondergrondse bollen die dienen als hun organen voor overblijvendheid. Sommige ontwikkelen wortelstokken, dat zijn lelies met meerdere bollen. De bloemen van waterlelies zijn groot en zoet geurend, en ze variëren in kleur van wit, geel, oranje, roze, rood, en paars. De bloemblaadjes hebben markeringen in de vorm van vlekken of penseelstreken, waardoor deze fijne plant zeer aangenaam is om naar te kijken. Photowall laat u deze plant nog meer waarderen met "Monet, Claude-Nympheas in Giverny", "Blauwe Lelie II", en "Drijvende Waterlelies" in zijn ruime collectie van waterlelies op canvas. Deze beelden tonen deze mooie plant zoals ze in de natuur voorkomt. Hang een paar van deze waterlelies op canvas in uw loungeruimte en verhoog de ontspannings- en kalmeringsfactor in de ruimte. Deze waterlelies op canvas kunnen kleur en levendigheid toevoegen aan deze ruimte. Ga zitten met een glas rode wijn in uw favoriete ligstoel en staar de hele middag naar deze waterlelies op canvas, hun aanblik zal zeker al uw zorgen en problemen wegjagen. Deze waterlelies op canvas kunnen een onschatbare bijdrage aan uw huis leveren.

Sfeervol in waterlelies canvas prints

De botanische naam Lilium is de Latijnse stam van de naam van deze plant. Het woord lelie is gebruikt om andere bloeiende planten te beschrijven, meestal ten onrechte. De waterlelie komt zelfs voor in de Bijbel, in Het Hooglied van Salomo, waar zij wordt beschreven als de lelie tussen de doornen. Photowall geeft u nog meer om van te houden met "Lotus in het meer", "Pait van waterlelies", en "Roze waterlelie van boven" in haar fijne lijn van waterlelies canvas prints. Deze beelden laten de meer decoratieve kenmerken van deze verbazingwekkende plant zien. Plaats een paar van deze waterlelies op canvas in uw ontspanningsruimte, en voel hoe de ruimte plotseling wordt verlevendigd met kleur en energie. Uw volwassen vermaak zal nooit aangenamer zijn dan met deze waterlelies op canvas om u heen. Geniet van uw favoriete bezigheden terwijl u de rustgevende en charmante kwaliteit van deze waterlelies op canvas aan de muur hangt. Misschien wilt u zelfs een paar van deze waterlelies op canvas in uw hal hangen. Maak van de beweging van kamer naar kamer een oefening in schoonheid en charme met deze prachtige waterlelies canvas prints in de omgeving. Deze afbeeldingen zijn een gegarandeerde hit in uw woning.

Kleurrijk en wonderlijk

De waterlelie symboliseert moederschap en vruchtbaarheid, maar ook koninklijkheid en adellijke afkomst. Hij kan ook staan voor de zuiverheid van de liefde, de schoonheid van de jeugd, en voor vernieuwing en wedergeboorte. Het is dan ook geen wonder dat waterlelies de favoriete versieringsbloemen zijn voor vele hotels, kantoren en plaatsen waar veel mensen de inherente schoonheid kunnen aanschouwen. Het draagt een elegantie en gratie met zich mee die de gunstige kenmerken van elke ruimte versterkt. Photowall geeft u iets om naar te kijken met "Vijver met lichtroze waterlelies", "Blauwe Lelie I", en "Waterlelie Maan" in zijn prachtige collectie van waterlelies canvas afdrukken. Deze afbeeldingen laten de meer gunstige eigenschappen zien die de waterlelie tot een geliefde plant en bloem maken om te versieren. Hang een paar van deze waterlelies op canvas boven je bed, in je slaapvertrek, en waan je in een veld vol van deze adembenemende bloemen. Je dromen zullen gevuld zijn met kleur en charme met deze waterlelies canvas prints boven je. U kunt deze waterlelies op canvas ook in uw eetkamer ophangen om uw maaltijd op te vrolijken en het eten er nog aanlokkelijker uit te laten zien.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's