Tulpen

Maak enkele van de mooiste en populairste bloemen ter wereld deel van je muurdecoratie. Met de hoogwaardige selectie tulpen op canvas van Photowall kunt u de schoonheid van de lente iLees meern uw huis, uw ontspanningsruimte en zelfs uw kantoor brengen. U zult onderweg ook het een en ander leren. Wist u dat de populariteit van de tulp op een bepaald moment enorm steeg en dat ze zo duur waren dat ze zelfs hoger werden getaxeerd dan de meeste huizen? Als je van de zijdeachtige bloemblaadjes van de tulp houdt of dol bent op de zachtroze bloesems, dan zul je zeker tulpen canvas prints vinden die bij je passen. Breng een extra dimensie van natuur in uw woon- of werkruimte met gestileerde schilderijen en foto's. Met een grote verscheidenheid aan ontwerpen en kleurenschema's om uit te kiezen, zult u geen decoratieve ideeën meer hebben met tulpen canvas prints. Upgrade uw residentiële, recreatieve en ja, zelfs zakelijke interieurs met onze mooie selectie.

Het brede palet van tulpen canvas prints

De tulp kan bogen op veel verschillende soorten, maar de meest prominente zijn de Darwin hybride tulpen die lang houdbare bloemen produceren op sterke stelen met schitterende kleuren die prachtig tot hun recht komen in het landschap. Er zijn ook Triumph-tulpen, die de grootste groep tulpen vormen en het breedste kleurengamma bieden, zoals u misschien al hebt gezien bij tulpen op canvas. Dubbele tulpen zijn lang houdbare, halfgevulde tot dubbele bloemen die een opvallende gelijkenis vertonen met dubbele pioenrozen. Gefranjerde Tulpen zijn omrand met zeer fijn gesneden franjes, zoals in de tulpen canvas print getiteld "Roze Gefranjerde Tulp". Fosteriana Tulpen zijn zeer populair in de tuinarchitectuur in Europa, maar niet zo bekend in de Verenigde Staten. Greigii Tulpen zijn kelkvormige bloemen die meestal wijd opengaan om de binnenste kleuren te onthullen. Kijk of je ze kunt zien op de tulpen canvas print "Tulpen en klaprozenfeest". De andere opvallende tulpensoorten zijn Kaufmanniana Tulpen, Leliebloemige Tulpen, Papegaaitulpen, Viridiflora Tulpen en Species Tulpen. Voorbeelden hiervan vindt u in onze selectie van tulpen op canvas.

Veel betekenissen

De kleuren van deze bloemen kunnen veel verschillende dingen betekenen. Rood, bijvoorbeeld, wordt geassocieerd met ware liefde, terwijl paars koninklijk symboliseert en geel staat voor vrolijke gedachten en zonneschijn. Witte tulpen daarentegen worden gebruikt om waardigheid te claimen of om een boodschap van vergeving te sturen. Als je iemand de tulpen canvas print "Ivory White Double Tulip" cadeau doet, zal je zeker in een oogwenk vergeven worden. Alle gekheid op een stokje, met tulpen kun je veel zeggen zonder te spreken. Het mooie van tulpen canvas prints is dat je dingen kunt uitdrukken met echte foto's zoals "Tulpen na regen", maar ook dieper kunt gaan met kunstwerken zoals "Lente tulp".

Tulpen canvas afdrukken en geschiedenis

De naam "tulp" komt van de vorm van de bloem, waarbij het woord zelf kan worden herleid van het Perzische "delband" dat tulband betekent. Een andere reden waarom het met Turkije verbonden is, is dat de Turken hun tulbanden versierden met tulpenstelen. Met tulpen canvas prints heb je niet alleen eye-candy, maar ook een belangrijke bloem in vele culturen. Haar oorsprong ligt in het Ottomaanse Rijk, hoewel ze al eerder werd ontdekt in Centraal-Azië. In de 16e eeuw werden ze massaal geïmporteerd naar Holland, waar ze werden gebruikt op verschillende schilderijen en festivals. Als gevolg daarvan staat Holland nu bekend om de teelt van tulpen en is het de grootste producent en exporteur van tulpen. U zult zien waarom als u de canvasafdrukken van tulpen van Photowall bekijkt. De Nederlanders zijn zo dol op de bloem geworden dat ze er nu onlosmakelijk mee verbonden zijn. "Tulpenvelden, Claude Monet" is daar een goed voorbeeld van, waarin u een typisch Nederlands landschap ziet met enkele prachtige tulpen erin.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's