Magnolia's

De Magnolia is een bloem uit de familie der Magnoliaceae, die zijn naam ontleent aan de Franse botanicus Pierre Magnol. Het bestaan van de plant zelf is zo oud dat zij aan de opkomst Lees meervan de bij voorafgaat. Er wordt beweerd dat de belangrijkste bestuiver van deze bloem, vóór de bij, de kever was. Vanwege de schade die de kever aan de bloem toebrengt, heeft de Magnolia een evolutionair verdedigingsmechanisme ontwikkeld, waardoor de bloemkroon zeer taai is geworden. Uit de opgravingen van fossielen is gebleken dat de Magnolia al meer dan twintig miljoen jaar bestaat. Photowall brengt hulde aan deze prachtige en blijvende bloem met een eigen lijn Magnolia-doeken. Deze beelden tonen deze verbazingwekkende bloem in al haar glorieuze kleuren en grootsheid. Hang een paar van deze Magnolia's op canvas in je woonkamer om de ruimte een frisse en luchtige uitstraling te geven. Deze Magnolia's op canvas zullen de ruimte opvrolijken en het gevoel geven alsof u in een bedauwde landelijke tuin zit. Uw familie en vrienden zullen niet alleen genieten van de heldere kleuren en de betoverende aantrekkingskracht van deze afbeeldingen, maar zullen ook op zoek gaan naar steeds creatievere redenen om in uw woonkamer te vertoeven.

Bloeiend in Magnolia's canvas prints

Magnolia's gedijen in verschillende regio's van de wereld, van Zuidoost-Azië tot Noord- en Zuid-Amerika. Het is een spreidende struik met geurige, stervormige bloesems. Ze variëren in kleur van wit, roze, paars, groen en geel. De bloemblaadjes hebben de vorm van een krans, met drie of meer om elkaar heen. Photowall brengt hulde aan dit verbazingwekkende geschenk van de natuur met "Magnolia Shades", "Bloeiende Magnolia-Natur", en "Magnolia Bloemen" in haar prachtige collectie Magnolia canvas prints. Deze beelden tonen deze opmerkelijke bloem in al haar glans en frisheid zoals ze in de natuur voorkomt. Hang een paar van deze Magnolia canvas prints in uw loungeruimte en voel de onovertroffen en sublieme ontspanning die ze bieden. Ga zitten met een kopje thee in uw favoriete lounge stoel en staar vol bewondering naar deze Magnolia's canvas prints om alle stress en spanning van de dag weg te nemen. Hang een aantal van deze Magnolias canvasprints in uw recreatieruimte om uw volwassen speeltijd nog meer ontspannen en verkwikkend te maken. Bekijk uw favoriete films, speel videospelletjes en zet de oude vinylspeler aan om u te helpen ontspannen met deze Magnolias canvasprints.

Sublime in Magnolias canvas prints

De bloemen van de Magnolia-plant zijn biseksueel, wat betekent dat ze zich kunnen voortplanten als mannetje of als vrouwtje. Charles Plumier ontdekte deze bloem in het midden van de jaren 1600 en noemde ze naar de beroemde Franse botanicus Pierre Magnol. Ze bloeien vroeg in de lente, nog voor de bladeren opengaan. Photowall laat u koesteren in de frisheid met "Magnolia Chatoyer VI", "Manhattan Magnolia", " en "Magnolia Memories" in haar fijne lijn van Magnolia canvas prints. Deze beelden tonen ons de meest voorkomende en gevierde soorten van deze bloem. Hang een paar van deze Magnolia's op canvas boven uw bed, in uw slaapkamer, en voel u alsof u in een magische tuin in slaap valt. Laat je dromen gevuld zijn met kleur en vrolijkheid met deze Magnolia canvas prints boven je. Misschien wilt u er zelfs een paar in uw studeerkamer of minibibliotheek ophangen om de ruimte een luchtige sfeer te geven en de stijfheid van de kamer weg te nemen. U kunt zich voorstellen dat u Pierre Magnol zelf bent, geëerd door deze prachtige bloesem naar u te laten vernoemen. Alleen al de aanblik van deze Magnolia canvasprints in uw huis zal creativiteit inspireren en emotioneel welzijn bevorderen.

Fris en natuurlijk

De Magnolia bloesem symboliseert adel, doorzettingsvermogen en een grote liefde voor de natuur. Ze vertegenwoordigt ook de zachtheid en de vrouwelijke kant van alle dingen. Een boeket magnolia's schenken betekent geëerd worden voor iemands onwrikbare integriteit en is een knipoog naar het standvastige karakter van de persoon. Photowall eert u en uw huis met "Magnolia Schets", "Witte Magnolia", en "Lente Magnolia" in haar prachtige collectie Magnolia's op canvas. Deze afbeeldingen tonen deze prachtige bloem zoals ze bloeit in het seizoen waarvoor ze bestemd is. Hang een paar van deze Magnolia's op canvas in uw hal en laat de tocht van kamer naar kamer lijken op een wandeling door een frisse tuin na de lenteregen. Hang deze Magnolia's op canvas in uw eetkamer en breng leven in de brouwerij tijdens het eten. De gesprekken zullen levendiger en boeiender zijn. Het zal u niet verbazen dat het tafelgesprek zich al snel zal toespitsen op deze prachtige Magnolia canvas prints die aan de muur hangen. U kunt er zelfs voor kiezen om deze Magnolia's op canvas op te hangen in de speelhoekjes en slaaphoekjes van uw kinderen. Kijk toe hoe ze vol ontzag naar deze mooie afbeeldingen kijken.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's