Lupines

Lupinusplanten, in de volksmond Lupinen genoemd, zijn een soort bloeiende planten van de familie der peulvruchten, waarvan er in Noord- en Zuid-Amerika ongeveer 199 soorten voorkomen.Lees meer Ze kunnen worden gegeten en ook als sieraad dienen. Interessant genoeg zijn ze in Nieuw-Zeeland geclassificeerd als een gevaar voor het milieu. Ze worden ongeveer anderhalve meter hoog, maar er is een soort in Mexico die zo'n 2 meter hoog wordt. Zijn naam komt van het Latijnse woord Lupinus, wat wolfachtig betekent. Dit is waarschijnlijk een knipoog naar zijn voorliefde voor het consumeren van alle voedingsstoffen in de grond die hij bewoont. De bonen, die de zaden zijn van deze plant, werden zeer gewaardeerd tijdens het Romeinse Rijk. Photowall viert deze unieke vrucht van de natuur in zijn lijn van Lupins canvas prints. Vul je huis met kleur en levendigheid met deze Lupins canvasprints, die perfect passen in je woonkamer of in de speelkamer van je kind. Hun bijzondere tint is rustgevend voor de ogen en helpt de problemen van de dag te vergeten. Hang ze aan de muur naast uw eetkamertafel en u waant zich al fresco in de bergen. Deze Lupins canvasprints passen praktisch overal in uw huis.

Meer weten over Lupins canvas afdrukken

Lupinen worden in verschillende regio's over de hele wereld ook als voedsel gegeten. Ze kunnen worden gefermenteerd, gebakken, of de basis vormen van sommige sauzen. Lupinen canvas prints laten deze veelzijdige planten zien in hun "Blue Lupins", "Layer Cake", en "Blueweed" collecties. Deze zouden goed tot hun recht komen naast het echte plantenleven in uw woonkamer of ontspanningsruimte. Maar daar houdt het bij Lupin's afdrukken op canvas niet op. Lupin laat deze verbazingwekkende plant zelfs zien samen met witte paarden met lange, vloeiende manen in zijn "Paard in Lupineveld III" en "Paard in Lupineveld IV" ontwerpen. Lupinen kunnen een reactie veroorzaken bij mensen met een pinda-allergie. Het is dus het beste om de medische geschiedenis van een persoon te achterhalen voordat je een van deze planten eet. De zaden zijn een prima vervanger voor sojabonen en worden algemeen gebruikt als voer voor koeien, varkens en pluimvee. Het zijn winterharde plantjes die zelfs kunnen groeien in grond die verstoken is van de meeste voedingsstoffen. Lupinen canvas prints getuigen van de veerkrachtige aard van deze plant met de "Rotslandschap in Gotland" en "Gotland Zomerlandschap" designs. Deze regio's hebben een van de meest vijandige bodems ter wereld voor vegetatie.

Schoonheid in Lupinen canvas afdrukken

Lupinen werden gegeten door de Egyptenaren en de Inca's en werden beschouwd als belangrijke gewassen om de potentie van de grond te verbeteren. Maar meer nog dan hun eetbaarheid, maken hun aangeboren schoonheid en majesteit hen tot een prachtige plant om in de natuur te hebben. Photowall geeft u "Lupine Sunset" in zijn collectie van Lupines canvas prints. Dit stuk toont het beeld van een groen, open veld, bezaaid met lila Lupinen, met op de achtergrond majestueuze bergen met een cumulonimbus vorming van wolken erboven tijdens zonsondergang. Niets kan adembenemender zijn dan dit schilderachtige uitzicht, voor altijd vastgelegd in een van onze Lupins canvas prints. Het zal zeker op zijn plaats zijn op uw schoorsteenmantel of boven uw studeertafel, om uw ogen en geest te helpen tot rust te komen na een lange dag werken met uw kantoordocumenten. Zelfs uw gasten zullen de rustige natuur en de ontspannen sfeer die deze Lupins op canvas uitstralen op prijs stellen. Ga er gezellig omheen zitten met uw favoriete wijn, terwijl u lacht en praat over van alles en nog wat onder de zon. Ook uw kinderen zullen dol zijn op deze afbeeldingen, opgehangen in hun speel- of slaapkamer. Hun opvallende kleuren en opvallende symmetrie is gegarandeerd om elk kind urenlang te amuseren.

Geen einde aan vreugde

Lupinen hebben als voedsel voor mens en dier gezorgd en dragen bij aan de verrijking van de grond in elke regio waar ze worden geplant. Laat deze weldadige planten nu ook de omgeving van uw huis verrijken door schoonheid en kleur te geven aan al uw leefruimtes. Of het nu in uw woonkamer, recreatie plek, of lounge gebied, kunnen deze verbazingwekkende beelden uw huis een broodnodige boost in elegantie en stijl. Hun rustgevende kleuren kunnen harmonie en welzijn in uw huishouden bevorderen. Dichters zijn geïnspireerd door planten zoals deze om prachtige proza te schrijven door de millennia heen. Laat deze beelden u nu inspireren om uw eigen meesterwerken te creëren binnen de muren van uw eigen huis. Woorden en beelden zullen langs je verbeelding razen als deze beelden je laten putten uit een diepe bron van creativiteit in jezelf. Er is geen grens aan wat u kunt bereiken wanneer uw vruchtbare verbeelding de overhand krijgt. Photowall biedt deze Lupins op canvas in een grote verscheidenheid van ontwerpen waaruit u kunt kiezen. Dus grijp nu je eigen collectie van deze mooie Lupins canvasprints.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's