Lelies

Lelies worden geclassificeerd als kruidachtige planten die uit bollen groeien. Ze hebben allemaal grote bloemen en groeien in de koude tot gematigde streken van het noordelijk halfronLees meerd tot in de subtropen. Lelies zijn prominent aanwezig in cultuur, kunst en literatuur. Photowall brengt hulde aan deze planten met zijn eigen collectie lelies op canvas. Deze beelden tonen deze verbazingwekkende bloesems zoals ze in onze tijd algemeen worden herkend. Hang een paar van deze lelies op canvas aan de muur van uw woonkamer, en kijk hoe de ruimte opfleurt en steeds sierlijker wordt met deze afbeeldingen. Uw familie en gasten zullen versteld staan van hun waardering en verwondering over deze lelies op canvas. Kijk toe hoe ze weigeren deze ruimte te verlaten en meer excuses proberen te vinden om te blijven hangen met al deze lelies op canvas om hen heen. Er is geen kamer of muur in uw huis die niet zal worden verlevendigd met deze lelies op canvas. Hun adembenemende schoonheid en levendige kleuren kunnen iedereen die er woont charmeren en verleiden. Zelfs uw bezoekers zullen zich in een middeleeuws meer of een verzorgde boomgaard wanen met al deze fantastische lelies op canvas om u heen.

Bloeiend in lelies canvas afdrukken

Lelies worden overblijvende planten genoemd die in hoogte groeien van 2-6 voet. Ze hebben naakte ondergrondse bollen die dienen als hun organen voor overblijvendheid. Sommige ontwikkelen wortelstokken, dat zijn lelies met meerdere bollen. De bloemen van lelies zijn groot en zoet geurend, en ze variëren in kleur van wit, geel, oranje, roze, rood, en paars. De bloemblaadjes hebben markeringen in de vorm van vlekken of penseelstreken, waardoor deze fijne plant zeer aangenaam is om naar te kijken. Photowall laat u deze plant nog meer waarderen met "Calla Lilies", "Lili", en "Water Lilies II" in haar ruime collectie lelies op canvas. Deze afbeeldingen tonen deze mooie plant zoals ze in de natuur voorkomt. Hang een paar van deze lelies op canvas in uw loungeruimte en verhoog de ontspannings- en kalmeringsfactor in de ruimte. Deze lelies op canvas kunnen kleur en levendigheid toevoegen aan deze ruimte. Ga zitten met een glas rode wijn in uw favoriete ligstoel en staar de hele middag naar deze lelies op canvas, hun aanblik zal zeker al uw zorgen en problemen wegjagen. Deze lelies op canvas kunnen een onschatbare bijdrage aan uw huis leveren.

Levendig in lelies canvas prints

De botanische naam Lilium is de Latijnse stam van de naam van deze plant. Het woord lelie is gebruikt om andere bloeiende planten te beschrijven, meestal ten onrechte. De lelie komt zelfs voor in de Bijbel, in Het Hooglied van Salomo, waar zij wordt beschreven als de lelie tussen de doornen. Photowall geeft je nog meer om van te houden met "Calla Lily", "White Calla", en "Red Calla" in haar fijne lijn van lelies op canvas. Deze afbeeldingen laten de meer decoratieve kenmerken van deze verbazingwekkende plant zien. Plaats een paar van deze lelies op canvas in uw ontspanningsruimte, en voel hoe de ruimte plotseling wordt verlevendigd met kleur en energie. Uw volwassen vermaak zal nooit leuker zijn dan met deze lelies op canvas overal om u heen. Geniet van uw favoriete bezigheden terwijl u de rustgevende en charmante kwaliteit van deze lelies op canvas aan de muur hangt. Misschien wilt u zelfs een paar van deze lelies op canvas in uw hal hangen. Maak van de beweging van kamer naar kamer een oefening in schoonheid en charme met deze prachtige lelies canvas prints in de omgeving. Deze afbeeldingen zijn een gegarandeerde hit in uw woning.

Glanzend en gevarieerd

De lelie symboliseert moederschap en vruchtbaarheid, maar ook koninklijkheid en adellijke afkomst. Ze kan ook staan voor de zuiverheid van de liefde, de schoonheid van de jeugd, maar ook voor vernieuwing en wedergeboorte. Het is dan ook geen wonder dat lelies de favoriete versieringsbloemen zijn voor vele hotels, kantoren en plaatsen waar veel mensen de inherente schoonheid ervan kunnen aanschouwen. Het draagt een elegantie en gratie met zich mee die de gunstige kenmerken van elke ruimte versterkt. Photowall geeft u iets om naar te kijken met "Lelies Bloem", "Ochtend Licht", en "Heldere Lelie Bloem" in zijn prachtige collectie van lelies canvas afdrukken. Deze afbeeldingen laten de gunstige eigenschappen zien die de lelie tot een geliefde plant en bloem maken om te versieren. Hang een paar van deze lelies op canvas boven je bed, in je slaapvertrek, en waan je in een veld vol met deze adembenemende bloemen. Uw dromen zullen gevuld zijn met kleur en charme met deze lelies op canvas boven u. U kunt deze canvasprints met lelies ook in uw eetkamer ophangen om uw maaltijd op te vrolijken en het eten er nog aanlokkelijker uit te laten zien.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's