Hydrongea

De hortensia is een bloeiende plantensoort die algemeen voorkomt in Azië en in Amerika. De grootste verspreiding van deze plant vindt men in China, Korea en Japan. Ze worden één tot dLees meerrie meter hoog, maar sommige bereiken een hoogte van meer dan 90 meter door op de schors van hoge bomen te groeien. Hortensia is een Grieks woord dat watervat betekent, wat waarschijnlijk een knipoog is naar de vorm van haar zaadcapsules. Photowall is trots om deze kleurrijke bloem en plant te tonen in zijn mooie collectie van Hydrangea canvas prints. Deze prachtige beelden barsten van een breed kleurenpalet en zijn gegarandeerd een onbetaalbare versiering voor de muren van uw woonruimtes. Laat u verrassen door deze Hydrangea canvasprints die elke kamer in uw huis verlevendigen en levendiger maken. U zult zich in uw eigen privétuin wanen met deze Hydrangea canvasprints. Deze afbeeldingen zijn verkrijgbaar in een brede selectie kleuren en dessins voor de veeleisende stadsbewoner. Deze prints zullen een perfect middelpunt vormen in uw woonkamer en passen bij elk kleurenschema van uw muren of behang. Gemakkelijk te installeren en prachtig om naar te staren, deze Hydrangea canvas prints zijn zeker een hit in uw huis.

Bloeiende hortensia op canvas

De Fransen noemen deze bloem Hortense en de Latijnse versie ervan is Hortensia. Ze groeien gewoonlijk van de lente tot de herfst in bloemhoofdjes heel dicht bij het einde van elke stengel. Hortensia's drogen uit en verwelken zeer snel, maar ze kunnen ook gemakkelijk opnieuw worden gehydrateerd door de stengel in kokend water te dompelen. De bloemblaadjes kunnen ook worden ondergedompeld in water dat op kamertemperatuur is en hetzelfde effect zal worden bereikt. Photowall eert deze unieke bloem met "Bleke Blauwe Hortensia", "Kant-Hortensia", en "Middernacht Blauwe Hortensia's met Goud" in haar ruime collectie van Hortensia canvas prints. De afbeeldingen van deze verbazingwekkende bloemen, barstend van kleur, kunnen uw werkruimtes en de hallen van uw kantoor gemakkelijk tot leven brengen. Iedereen houdt van bloemen en iedereen zal zich verheugen wanneer hij of zij zich vergaapt aan deze unieke canvasafdrukken van hortensia's. Ze hoeven niet in boeketten te staan om dezelfde gevoelens van vriendschap en warmte over te brengen op uw medemens. Zelfs uw kinderen zullen gecharmeerd zijn van het prachtige palet dat deze afbeeldingen zullen bieden in hun slaap- of speelhoekjes. Er zijn geen grenzen aan waar u deze Hydrangea canvasprints kunt laten zien.

Kleurrijk in hortensia canvas prints

De kleurvariëteiten van hortensia's variëren van, maar zijn niet beperkt tot blauw, rood, roze, paars en wit. Hun pigment is afhankelijk van de zuurgraad of de alkaliteit van de grond waarin ze groeien. Hortensia's worden ook wel wisselrozen genoemd. Photowall, in haar verlangen om vreugde en poëzie in uw huis te brengen, geeft u "My Garden Bouquet I", "Hydrangea Birdcage", en "Hydrangea Letter" in haar fijne collectie van Hydrangea canvas prints. Deze bijzondere afbeeldingen geven deze prachtige bloemen een romantischer tintje. Hang ze in uw recreatieruimte of boven uw sofa's om een mooie blikvanger te maken. Uw gasten zullen het gevoel van nostalgie dat ze aan uw kamers zullen geven zeker waarderen. De dames in uw leven zullen bijzonder aangetrokken zijn tot deze afbeeldingen, niet alleen vanwege hun adembenemende kleur, maar ook vanwege de eigenzinnigheid die ze oproepen. Deze Hydrangea canvas prints zullen u gegarandeerd jaloers maken op uw collega's. Uw gasten ontvangen was nog nooit zo gemakkelijk en opwindend met deze fantastische stukken die elke kamer in uw huis sieren. Maak van uw theeparty's het feest van de stad met deze canvasprints met hortensia.

Verlevendig het

De wortels van hortensia's hebben zelfs medicinale toepassingen aangezien ze kunnen worden gebruikt om urineweginfecties te behandelen. Sommige van hun soorten zijn een beetje giftig wanneer ze worden gegeten en sommige kunnen worden gerookt om een vrij milde high te krijgen. Photowall geeft je, nog meer, om te bewonderen met "Lieveheersbeestje op hortensia", "Lieveheersbeestje op roze hortensia", "Lieveheersbeestje op blauwgroene hortensia", en "Lieveheersbeestje op paarse hortensia", in zijn verbazingwekkende collectie van hortensia canvas afdrukken. Deze afbeeldingen tonen het lieve lieveheersbeestje dat neergestreken zit op de bloemblaadjes van deze kleurrijke bloemen. Ze zullen perfect passen bij het echte plantenleven rond uw huis. Ze kunnen dienen als een accent op de reeds bestaande flora in uw woonruimtes. Trakteer uzelf op een namiddag in uw woonkamer, met een glas port of witte wijn in de hand, en laat uw zorgen gewoon varen terwijl u deze levendige beelden al uw zorgen laat wegspoelen. Laat uw gezin deze tijd met u delen en u kunt een nog diepere band scheppen. Er is geen limiet aan de vreugde en opwinding die deze Hydrangea canvasprints in uw huis kunnen brengen. Bestel dus vandaag nog uw collectie van deze Hydrangea canvasprints.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's