Gerbera's

Met de prachtige Gerbera's op canvas van Photowall haalt u het buitenleven naar uw domein. De gerbera is zo'n vrolijke bloem die uw kamer opfleurt, energie geeft en opfleurt, of het nLees meeru een woon-, recreatie- of zelfs bedrijfsruimte is. De gerbera staat bekend om zijn grote bloemen en felle kleuren en is ook een populaire toevoeging aan bloemboeketten. Hang gerbera's op canvas aan je muur voor een zomerse sfeer het hele jaar door. Deze motieven, variërend van enkele bloemen tot trossen, van felroze tot vrolijk geel, zullen uw dag gegarandeerd opvrolijken. Een Gerberas canvas print kan een leuk gesprek op gang brengen met iedereen die het bekijkt, of dit nu familie, vrienden of collega's zijn. De kleurvariaties in de Gerbera's canvas prints zijn perfect voor ieders smaak. U kunt ook altijd uw geselecteerde items aanpassen aan uw algemene esthetiek, kleurenschema's en andere decoratieve factoren.

De geschiedenis van Gerberas canvas afdrukken

Een Schot genaamd Robert Jameson was verantwoordelijk voor de ontdekking van deze bloem ergens in de buurt van Barberton in Zuid-Afrika. Hoewel de bloem voor het eerst werd ontdekt in 1884, werd de bloem pas ongeveer 40 jaar later voor het eerst gekweekt. Gerbera's zijn genoemd naar een Duitse botanicus, Traugott Gerber. Dit is een interessant weetje dat u kunt delen wanneer mensen u complimenteren met uw Gerbera's op canvas. Andere namen die in verband worden gebracht met deze bloem zijn het Barberton madeliefje, het Transvaal madeliefje en het Afrikaans madeliefje. De naam Transvaal madeliefje verwijst ook naar de plaats waar de bloem werd ontdekt. Transvaal betekent over de Vaal, dat is een rivier in Zuid-Afrika. Zoals u nu weet, zijn Gerbera's op canvas niet alleen een prachtig blikvanger, maar ook een educatief hulpmiddel.

Symbolische waarde

Gerbera's hebben verschillende betekenissen, en alle neigen naar gevoelens van geluk en positiviteit. De Egyptische betekenis is symbolisch voor de natuur en een toewijding aan de zon, terwijl de Kelten geloofden dat deze plant de stress en het verdriet van het dagelijks leven zou verminderen, wat gerbera's op canvas perfect maakt als versiering in huis voor stressverlichting. Door de geschiedenis heen heeft de gerbera margriet de onschuldige harten van kinderen vertegenwoordigd en wordt ook geassocieerd met dankbaarheid. Deze soort gaat prat op een energieke speelsheid, wat weinig verrassing is gezien hun felle en mooie kleuren. Het beminnelijke karakter kan de wanddecoratie zijn waarnaar u op zoek was om in uw interieur op te hangen. Kinderen zullen ook absoluut dol zijn op de Gerbera's op canvas. Een item zoals "Pink Gerbera Up Close" zou perfect zijn voor de slaapkamer van een kind, een studeerkamer of zelfs het speelhok. "Roze gerbera" is een goddelijk kunstwerk dat hetzelfde effect kan hebben op het welzijn van een kind. Het zal het een vleugje natuur geven en kinderen Moeder Aarde meer doen waarderen.

Variëteit in Gerbera's op canvas

Net als zonnebloemen volgen Gerberabloemen de richting van de zon van oost naar west, wat je kunt zien in Gerbera canvas prints. Nederland alleen al produceert bijna 900 miljoen van de Gerbera bloemsoorten per jaar! Enkele van de meest bekende soorten zijn de dubbele Gerbera madeliefjes. Deze bloemen met dubbele bloemblaadjes bestaan niet alleen uit dubbele, maar ook uit gekuifde en volledig gekuifde assortimenten. "Drie Roze Gerbera's" is hier een mooi voorbeeld van. Er zijn ook Gerbera-abrikozen, die oorspronkelijk uit Zuid-Afrika komen, en een aantrekkelijk uiterlijk hebben, waardoor het een ideale sierplant is. Hetzelfde geldt voor Gerbera's canvasprints met deze specifieke soort. Met zijn lange, puntige bloemblaadjes is de Gerbera Aurantiaca een beetje anders dan de meeste Gerberabloemen. De bloemblaadjes zijn warmrood van tint en hebben een donker hart, compleet met grote, heldergroene bladeren. Kijk of je ze kunt vinden in onze uitstekende reeks Gerbera's op canvas.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's