Dahlia's

Koop jezelf een thema dat mooi is, met een opvallende verschijning en grote populariteit wereldwijd als u uw interieur decoreert. De hoogwaardige selectie dahlia's op canvas van PhotoLees meerwall voldoet aan al deze voorwaarden. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, zijn er eigenlijk geen zwarte dahlia's. Deze bloemen zijn er in alle kleuren, behalve zuiver blauw en zwart. De zwarte dahlia's waar mensen over praten zijn eigenlijk bordeauxrood van kleur. Deze zie je allemaal terug in dahlia's canvas prints. Deze bloem is verwant aan de zonnebloem, de chrysant, de zinnia en het madeliefje, met ongeveer 42 soorten. Dahlia's komen voor in de bergachtige gebieden van Mexico, Midden-Amerika en Colombia. Bij dahlia's op canvas zie je echter vooral de tuinvariëteit die over de hele wereld is gekweekt, maar nog steeds kenmerkende bloemkenmerken heeft. Je hoeft je geen zorgen te maken, want met dahlia's op canvas kun je elke ruimte opfleuren, of het nu je huis, een hangplek of zelfs je kantoor is. Zoals gewoonlijk kunt u de door u geselecteerde dahlia's op canvas aanpassen aan uw algemene esthetiek, kleurenschema's enzovoort.

Gebruik en plaatsing van dahlia's op canvas

Er wordt aangenomen dat dahlia's door de Azteken werden gebruikt bij de behandeling van epilepsie en door de Europeanen als voedselbron nadat de Franse aardappeloogst in de jaren 1840 werd vernietigd. Ze maken zelfs vandaag nog deel uit van de regionale keuken van Mexico, dus een dahlia's canvasprint in de keuken zou een blijvend eerbetoon zijn aan dit culturele facet van de bloem. Bovendien wordt aangenomen dat, voordat insuline werd ontdekt, een natuurlijk voorkomende vorm van vruchtensuiker, verkregen uit dahliaknollen, werd gebruikt om een stof af te leiden die bekend staat als Atlantisch zetmeel of diabetische suiker. Deze stof werd vervolgens aan diabetici gegeven. Er wordt gezegd dat deze geëxtraheerde stof of insuline zelfs vandaag nog wordt gebruikt in klinische proeven of tests die verband houden met de werking van de nieren. Dus zoals u ziet, zijn dahlia's op canvas niet alleen mooi en een lust voor het oog, maar laten ze ook een bloem zien die veel interessante dingen te bieden heeft.

Gezonde variëteit

Er zijn vrij veel soorten dahlia's, maar laten we ons concentreren op de drie populairste van de soort. Enkelvoudige dahlia's hebben een enkele ring van bloemblaadjes die rond een centrale schijf cirkelen. De bloemblaadjes kunnen rond of puntig zijn en kunnen elkaar overlappen, zoals je kunt zien op de dahlia's canvas print "Dahlia Flower". Er zijn ook cactus dahlia's met zeer smalle bloemblaadjes die van de top tot de basis naar buiten buigen. Bekijk de dahlia's canvas print getiteld "Perzik Dahlia's Licht" om dit specifieke type van de bloem te zien. Ball dahlia's hebben een spiraalvormige rangschikking van gebogen bloemblaadjes die een bal of een licht afgeplatte bol vormen, zoals het werk "Red - Dahlias". Met dahlia's op canvas van Photowall heb je echt heel veel mogelijkheden om te decoreren.

Stevigere context met dahlia's canvas afdrukken

Deze bloemen worden vaak geassocieerd met verschillende dingen die kunnen variëren van boodschappen van blijvende genade tot signalen van waarschuwing. Tijdens het Victoriaanse tijdperk werden dahlia's verondersteld een indicatie te zijn van persoonlijke sentimenten, wat een verbintenis of een eeuwigdurende band betekende. De kwaliteiten van elegantie en waardigheid werden er ook mee geassocieerd en u zult zeker zien waarom wanneer u dahlia's op canvas ziet. Een ander belangrijk voorbeeld is Mexico, het land van herkomst van de dahlia, die het beschouwt als hun nationale bloem. Deze levendige bloesem groeit nog steeds in het wild op vele berghellingen in dat specifieke land. Omdat ze over de hele wereld veel worden gebruikt in tuinen, boeketten, middenstukken en cadeau-arrangementen, kunnen dahlia's op canvas de ideale blikvanger in uw interieur zijn. Deze dahlia's op canvas brengen intense belangstelling, heldere kleuren en aantrekkelijke texturen in elk type kamer.

Verschillende stijlen

Of u uw ruimte nu modern of een beetje retro wilt laten lijken, dahlia's op canvas kunnen het juiste gereedschap zijn voor de juiste look. "Dahlia's - Donker", bijvoorbeeld, werkt op beide manieren, afhankelijk van het meubilair en de kleurstellingen waarmee u het omringt. Stelt u zich een hal voor met deze dahlia's canvasprint als middelpunt en combineer deze met elegante moderne decoratieve voorwerpen. Als u op zoek bent naar iets zachters en misschien iets vrouwelijkers, kunnen dahlia's op canvas zoals "Pompon Dahlia" de weg zijn naar een prachtig interieur. Dit soort items kan het verschil maken tussen gewoon en buitengewoon. Gebruik dahlia's op canvas om de specifieke decoratiestijl waarmee u wilt werken te accentueren.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's