Boterbloemen

Buttercups canvas prints van Photowall zijn een geweldig hulpmiddel als het gaat om het onderwerp interieurinrichting. Het onderwerp is een soort kruidachtige plant die behoort tot deLees meer Ranunculaceae familie. Er zijn bijna 2000 soorten boterbloemen die vooral op het noordelijk halfrond voorkomen, omdat ze meestal in koude en gematigde streken worden aangetroffen. Boterbloemen zijn wijdverspreid en overvloedig in het wild, waardoor je een vleugje natuur krijgt wanneer je boterbloemen canvas prints gebruikt. Deze bloemen zijn boeket favorieten vanwege hun kleurrijke bloemblaadjes, zoals je ook zult zien in boterbloemen canvas prints. De verschillende kleuren zijn wit, roze, geel, oranje en rood. Met zo'n breed palet kun je echt spelen en experimenteren met boterbloemen op canvas. Het maakt niet uit of u een woonruimte zoals de woonkamer of een zakelijke ruimte zoals het kantoor wilt inrichten, deze motieven zullen u helpen. Zoals gebruikelijk kunt u de door u gekozen canvasprints met boterbloemen aanpassen aan uw algemene esthetiek, of juist laten contrasteren.

Symboliek in boterbloemen canvas afdrukken

Deze bijzondere bloem symboliseert nederigheid, netheid en kinderlijkheid. Maak deze eigenschappen deel van je muurdecoratie met onze boterbloemen canvas prints. Niet alleen zijn boterbloemen op canvas mooi om naar te kijken en vertegenwoordigen ze een bepaalde waarde, het onderwerp zelf heeft ook zeer interessante achtergrondinformatie. Bijvoorbeeld, in sommige delen van de Verenigde Staten van Amerika, wordt de boterbloem "Coyote's ogen" genoemd. In de oorspronkelijke legende wordt gezegd dat een coyote zijn ogen in de lucht gooide en ze weer probeerde op te vangen toen een adelaar ze weggriste. Omdat hij niet kon zien, maakte de coyote ogen van de boterbloem. Met deze kleine anekdote kunt u uw familie, vrienden of collega's een groot plezier doen als ze u vragen naar uw boterbloemen op canvas.

Verschillende soorten

Er zijn eigenlijk heel veel verschillende soorten van deze bloem. De Purple Picotee, bijvoorbeeld, is helderwit van kleur en omlijnd met violet-paars. Deze werkelijk opvallende bloem zult u meer dan gelukkig maken om aan uw bezoekers te laten zien in de vorm van boterbloemen canvas afdrukken. Een andere populaire soort boterbloem is de Perzische boterbloem. Het heeft klaproos-achtige bloemblaadjes die komen in kleuren zoals paars, wit, roze en rood. De Buttercups canvas prints "Orange Buttercup" en "Pink Buttercup" zijn hier prachtige voorbeelden van. De prachtige kleuren doen het goed in elke omgeving, maar zijn waarschijnlijk het meest geschikt voor woonruimtes zoals de woonkamer. Als je van het dramatische houdt, is de boterbloemen canvas print "Meadow" misschien iets voor jou. Dit stuk heeft echt een prachtige achtergrond en kan net zo goed in een retro-thema ruimte als in een meer moderne ruimte.

Achtergrondinformatie over boterbloemen op canvas

De belangrijkste reden waarom boterbloemen zo populair zijn, is dat ze glanzende bloemen hebben dankzij speciale lagen van reflecterende cellen die zich onder de oppervlakkige cellen van de bloemblaadjes bevinden. Ze zijn gemakkelijk te herkennen aan hun glanzende bloemblaadjes en de verschillende kleuren kunnen je kamer echt laten opvallen als je boterbloemen op canvas print. De wetenschappelijke naam van de boterbloem, "Ranunculus", komt uit het Latijn en betekent letterlijk "kleine kikker". Hij wordt zo genoemd omdat boterbloemen vaak in de buurt van water leven, net als kleine kikkers. Dit is een leuk weetje om aan uw bezoekers te vertellen wanneer zij ongetwijfeld uw boterbloemen canvas afdrukken zullen bewonderen. Een ander leuk weetje is dat als je een boterbloem onder je kin houdt, je volgens de folklore een gele weerschijn op je huid krijgt, wat betekent dat je van boter houdt. De echte reden is dat de bloemen schijnen te schitteren met een intens glinsterend geel om bestuivers van insecten van op grote afstand aan te trekken. Je zult zien waarom dit werkt als je onze reeks canvasprints met boterbloemen als je middelpunt gebruikt.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's