Bloesem

Een element van de natuur kan het belangrijkste ingrediënt zijn als u streeft naar een aangenaam en troostend effect in uw interieurdecoratie. Met Photowall's prachtige selectie van bLees meerloesems canvasprints uit de categorie bloemen heb je een aantrekkelijk overblijfsel van onze eeuwenoude band met Moeder Aarde. Hang een reeks canvasafdrukken van bloesems aan je muur en zie hoe ze naar beneden vallen en de kamer vullen met schoonheid en warmte. Staar naar bloeiende bloemblaadjes, stel u het zachte kussen aan uw voetzolen voor en geniet ervan hoe uw interieur verandert in iets bevredigends en sereens. Geniet van het visuele gewicht en de belangstelling die canvasprints met bloesems aan elke ruimte toevoegen door textuur, kleur en diepte aan te brengen. U kunt uw geselecteerde bloesem canvas ook aanpassen aan uw bestaande esthetiek en kleurenschema. Kies uit een verscheidenheid van details en tinten om uw muurdecoratie te laten opvallen, of het nu in uw woning, ontspanningsruimte of zelfs het goede oude kantoor is.

Eerste dingen eerst

Sommige mensen hebben moeite om het verschil te weten tussen bloesem en bloem. Wanneer bloesem als zelfstandig naamwoord wordt gebruikt, betekent het een bloem, vooral een die aangeeft dat een fruitboom vrucht draagt, terwijl bloem een kleurige structuur betekent die vaak geurt en verschillende insecten aantrekt. Veel voorbeelden hiervan zijn te vinden in deze cluster van bloesem canvas afdrukken. U hebt de keuze uit zeer unieke ontwerpen, tal van kleurencombinaties en de keuze aan welke artistieke interpretatie u de voorkeur geeft. Deze kunstwerken kunnen elk interieur levendiger, aantrekkelijker en uiterst betekenisvol maken. Er zijn kleurrijke beelden zoals de treffende titel "Treurende kersenboom", die ook een optie kunnen zijn voor een kinder- of studeerkamer. Als u meer houdt van iets vintage of ouderwets, is de bloesem canvas print ""Blossom Outline - Sage II"" misschien meer iets voor u. Hoe dan ook, u heeft genoeg mogelijkheden in bloesem canvas prints met betrekking tot het opknappen van uw interieur.

Bloesems op canvas als symbolen

Voor uw gemak zijn canvas afdrukken van bloesems onderverdeeld in twee hoofdcategorieën: Appelbloesem en Kersenbloesem. Wist je dat appelbloesem symbool staat voor onstuimige liefde, vrede, sensualiteit en vruchtbaarheid? Appelbloesems werden vereerd door de oude Kelten als een symbool van de liefde, en ze zouden hun bed kamers versieren met deze bloesems om amoureuze nachten te verleiden. "Appeltak' kan hier een voorbeeld van zijn, omdat takken kunnen wijzen op een uitreikende hand en dit specifieke voorwerp kan overbrengen dat je er altijd bent als iemand je nodig heeft. Er zijn ook meer artistieke keuzes voor een nog stijlvollere en meer romantische vibe, zoals de bloesems canvas print genaamd "Hummingbird and Apple Blossoms - Martin Johnson Heade". Kunstwerken zoals deze maken canvas bloesemprints de ideale versiering voor in uw intieme kamers, zoals de slaapkamer thuis. De appelbloesem staat ook symbool voor een lang leven, omdat het staat voor het concept dat het leven doorgaat, zelfs nadat we een "dood" hebben doorstaan tijdens de winters van ons leven. Bloesem canvas prints van Photowall zijn niet alleen mooi om naar te kijken, ze brengen ook bepaalde emoties en kenmerken over, zoals u kunt zien.

Kersenbloesem

Hoewel kersenbloesem vooral bekend is als de nationale bloem van Japan, zijn ze over de hele wereld gekweekt voor sierdoeleinden, maar voornamelijk in gematigde streken op het noordelijk halfrond. Kersenbloesem is de bloem van de Japanse kers, sakura genoemd, en het bekijken ervan maakt deel uit van een traditie die bekend staat als ""Hanami"", een eeuwenoude gewoonte waarbij men picknickt onder de bloeiende boom. Met de bloesem canvas prints kunt u nu deze prachtige praktijk in uw dagelijkse routine opnemen door een motief uit onze line-up in uw eetkamer of zelfs de keuken waar iedereen samenkomt om te eten. Omdat kersenbloesems een symbolische bloem van de lente zijn, een tijd van vernieuwing en de vluchtige aard van het leven, laat je het eeuwig en jong lijken. Neem bijvoorbeeld de bloesem canvas print genaamd ""Japanse Kersenbloesem"". Het combineert de verbluffende schoonheid van dit product van Moeder Aarde, en koppelt het aan het fascinerende element van de Japanse cultuur. Bloesem canvas prints zoals deze kunnen uw interieur in een heel andere sfeer van stijl, raffinement en rust brengen.
Productinformatie