Anemonen

Anemonen behoren tot een geslacht van bloeiende planten in de familie van de boterbloemen, de Ranunculaceae. Planten uit deze familie worden gewoonlijk windbloemen genoemd. Zij groeieLees meern in gematigde en subtropische gebieden van alle continenten, behalve Australië, Nieuw-Zeeland en Antarctica. Het geslacht is nauw verwant aan andere geslachten zoals de Anemonoides, Anemonastrum, Hepatica, en Pulsatilla. Verscheidene botanici rekenen ze tot de familie van de anemonen. Photowall brengt hulde aan deze unieke en kleurrijke bloesem met zijn eigen collectie anemonen canvas prints. Deze anemonen canvasprints tonen deze prachtige plant zoals ze in de natuur voorkomt. Laat je verrassen door deze anemonen canvasprints die elke kamer in je huis verlevendigen en levendiger maken. U zult zich in uw eigen tuin wanen met deze anemonen canvasprints. Deze anemonen canvas prints zijn er in een brede selectie van kleuren en ontwerpen voor de veeleisende stadsbewoner. Deze anemonen canvasprints zullen een perfect middelpunt in uw woonkamer vormen en passen bij elk kleurenschema van uw muren of behang. Deze canvasprints met anemonen zijn gemakkelijk te installeren en prachtig om naar te kijken, en zullen zeker een hit zijn in uw huis. Er is nauwelijks een ruimte of muur die deze anemonen canvasprints niet tot leven kunnen brengen.

Kleurrijk in anemonen canvas afdrukken

Verschillende soorten bloemen staan voor verschillende dingen in verschillende tijden. In onze huidige tijd symboliseert een anemoon bescherming tegen het kwaad, maar het kan ook een vergeten liefde betekenen. Photowall laat je delen in hun schoonheid met "Indigo Anemone", "Gentle", en "Panoramic Flowers-Pink" in haar uitstekende collectie van anemonen canvas prints. Ze zullen er bijzonder goed uitzien boven uw open haard of in uw mini-bibliotheek. U kunt nooit de fout in gaan met deze anemonen canvas prints als het gaat om het versieren van de muren van uw huis. Maak er een echte tuin van door deze anemonen op canvas in kolommen te zetten om er een mooi kunstwerk van te maken. Theetijd is nog nooit zo sierlijk en verrukkelijk geweest met deze anemonen canvas prints om u en uw gasten heen. Zelfs uw kinderen zullen het op prijs stellen om deze aantrekkelijke anemonen op canvas in hun slaap- of speelhoekjes te hebben. Ze kunnen u ontelbare uren van rustgevende ontspanning geven terwijl u naar hun kleurrijke aanblik kijkt. Verlicht de stress en zorgen van de dag door op uw favoriete plek te gaan zitten en de uren te laten verstrijken, terwijl u geniet van deze schilderachtige meesterwerken. Er is er een voor elke stemming en fantasie. Maak van deze anemonen canvasprints een deel van je dagelijkse leven.

Aantrekkelijk in anemonen canvas afdrukken

In het feodale tijdperk werd elke clan vertegenwoordigd door een specifieke bloem in zijn wapen. De intrinsieke kenmerken van elke bloem waren gemaakt om de waarden en principes te weerspiegelen die elk huishouden huldigde. In Japan waren de Samurai-ridders niet alleen meesters van het zwaard, maar ook experts in de bloemsierkunst, Ikebana genaamd. Deze delicate kunstvorm belichaamt de niveaus van aarde, hemel en hemel. Zelfs de grootste Engelse dichter, William Shakespeare zelf, verheerlijkte de deugden van bloesems. Photowall geeft je meer om van te houden met "Blauwe Anemonen", "Bos Anemoon", en "Panoramische Bloemen-Geel" in haar aparte collectie van anemonen canvas afdrukken. Deze anemonen canvas prints brengen gegarandeerd passie en eigenzinnigheid in elke ruimte die ze innemen. Je kunt hun delicate geur bijna ruiken als je er alleen al naar kijkt. In de spirituele praktijk van Shinto wordt gezegd dat de anemoonbloesem de cirkel van het leven vertegenwoordigt, het begin, het heden en het einde. Het vallen van de anemoonbloesem van zijn takken wordt beschouwd als een spiritueel symbool van volmaaktheid. De volgelingen van deze religie koesteren deze prachtige filosofie.

Schitterend en verrukkelijk

In de psychologie maakt de bloem integraal deel uit van een reeks tests om de gemoedstoestand van een patiënt te kwantificeren. Van iemand van wie de tekening van een bloem kleurrijk is en vol hangt met allerlei attributen, wordt gezegd dat hij een gezond karakter heeft en vol hoop is voor de toekomst. Terwijl iemand van wie de bloesemtekening somber en verdord is, ernstig gestoord is en veel ernstige problemen met zich meedraagt. Photowall bevestigt deze prognose met "Panorama Bloemen-Blauw", "Pastel Bloemen", en "Eigentijdse Anemoon" in haar bewonderenswaardige collectie van anemonen canvas prints. Deze anemonen canvas prints die barsten van de kleur zijn er zeker van om het humeur van iedereen die het geluk heeft om ze te zien op te vrolijken en te revitaliseren. Sommige primitieve culturen beschouwen bloemen zelfs als de standaard voor seksuele potentie. Het is geen toeval dat de bloem, die het geslachtsorgaan van een plant is, zelfs in onze huidige samenleving gebruikt wordt om passie en verlangen over te brengen. Bloemen kunnen ook geheimhouding betekenen, zoals de term sub-rosa suggereert. In de oudheid kwamen geheime genootschappen bijeen in verborgen kamers met een bloem boven hun hoofd. Dit betekende dat alles wat binnen die muren werd gezegd, voor altijd binnen die muren moest blijven.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's