Boeketten

Boeketten bloemen zijn door de geschiedenis heen altijd een symbool van schoonheid en kleur geweest. Ze zijn gekomen om nieuw leven en groei in alle dingen te vertegenwoordigen. WanneLees meerer een man amoureuze bedoelingen heeft met een vrouw, geeft hij haar een boeket. Wanneer een schoonheidskoningin wordt gekroond, wordt haar een boeket bloemen gegeven. Wanneer iemand thuiskomt of voor het eerst op een nieuwe plaats wordt verwelkomd, wordt hem een boeket bloemen aangeboden. En zelfs in tijden van rouw en verlies dienen boeketten als symbool voor het gepaste gevoel dat men voelt. Photowall eert dit prachtige stukje creatie in haar lijn van boeketten canvas prints. Deze unieke afbeeldingen kunnen elk huis leven en levendigheid geven zoals niets anders dat kan. Deze canvasprints met boeketten zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan ontwerpen en kleuren om aan de smaak van elke stadsbewoner te voldoen. Ze passen bij bijna elke kleur in praktisch elke kamer van uw huis. Laat deze lichte en aangename canvasprints met boeketten uw woonkamer opvrolijken als u na een dag hard werken uit kantoor komt. Laat uw dierbaren zich koesteren in de uitstraling en schoonheid die deze prachtige boeketten op canvas uitstralen.

Prachtig in boeketten canvas afdrukken

Verschillende soorten boeketten staan voor verschillende dingen in verschillende tijden. In ons huidige tijdperk is een rode roos een ouverture voor romantische motieven, terwijl een witte roos vriendschap uitdrukt. Photowall laat u delen in hun schoonheid met "Bohemian Arrangement", "Kleurrijke bloemen op zwarte achtergrond", en "Indigo Ochre" in haar uitstekende collectie van boeketten canvas afdrukken. Ze zullen er bijzonder goed uitzien boven uw open haard of in uw minibibliotheek. U kunt nooit de fout in gaan met deze canvasprints met boeketten als het gaat om het versieren van uw huis. Maak er een echte tuin van door deze afbeeldingen in kolommen te rangschikken om er een mooi kunstwerk van te maken. Theetijd is nog nooit zo sierlijk en verrukkelijk geweest met deze canvasprints met boeketten om u en uw gasten heen. Zelfs uw kinderen zullen het op prijs stellen om deze aantrekkelijke boeketten op canvas in hun slaap- of speelhoekjes te hebben. Ze kunnen u ontelbare uren van rustgevende ontspanning geven terwijl u naar hun kleurrijke aanblik kijkt. Verlicht de stress en zorgen van de dag door op uw favoriete plek te gaan zitten en de uren te laten verstrijken, terwijl u geniet van deze schilderachtige meesterwerken. Er is er een voor elke stemming en fantasie. Maak van deze boeketten op canvas een deel van uw dagelijks leven.

Sfeervol in boeketten op canvas

In de feodale tijd werd elke clan vertegenwoordigd door een specifieke bloem in zijn wapen. De intrinsieke kenmerken van elke bloem waren gemaakt om de waarden en principes te weerspiegelen die elk huishouden huldigde. In Japan waren de Samurai-ridders niet alleen meesters van het zwaard, maar ook experts in de bloemsierkunst, Ikebana genaamd. Deze delicate kunstvorm belichaamt de niveaus van aarde, hemel en hemel. Zelfs de grootste Engelse dichter, William Shakespeare, zei: "Een roos met een andere naam zou net zo zoet ruiken. Photowall geeft u meer om van te houden met "Donkere Rozen", "Muur van Bloemen", en "Pioenen op Grijs" in zijn geweldige collectie van boeketten canvas afdrukken. Deze indrukwekkende beelden brengen gegarandeerd passie en eigenzinnigheid in elke ruimte die ze innemen. Je kunt hun delicate geur bijna ruiken als je ze alleen al bekijkt. In de spirituele praktijk van Bushido wordt gezegd dat de kersenbloesem de cirkel van het leven vertegenwoordigt, het begin, het heden en het einde. Het vallen van de kersenbloesem van haar takken wordt beschouwd als een spiritueel symbool van perfectie. De volgelingen van deze religie koesteren deze prachtige filosofie.

Kleurrijk en levendig

In de psychologie maakt de bloem integraal deel uit van een reeks tests om de gemoedstoestand van een patiënt te kwantificeren. Van iemand van wie de tekening van een bloem kleurrijk is en vol hangt met allerlei attributen, wordt gezegd dat hij een gezond karakter heeft en vol hoop is voor de toekomst. Terwijl iemand van wie de bloesemtekening somber en verdord is, ernstig gestoord is en veel ernstige problemen met zich meedraagt. Photowall bevestigt deze prognose met "Happy Yellow 07A", "Fresh Cut", en "Fall Bouquet" in haar bewonderenswaardige collectie van boeketten canvas prints. Deze schitterende beelden barsten van de kleur en zullen iedereen die het geluk heeft ze te zien, opvrolijken en nieuw leven inblazen. Sommige primitieve culturen beschouwen bloemen zelfs als de standaard voor seksuele potentie. Het is geen toeval dat de bloem, het geslachtsorgaan van een plant, zelfs in onze huidige samenleving gebruikt wordt om passie en verlangen over te brengen. Bloemen kunnen ook geheimhouding betekenen, zoals de term sub-rosa suggereert. Het betekent onder de roos. In de oudheid kwamen geheime genootschappen bijeen in verborgen kamers met een bloem boven hun hoofd. Dit betekende dat alles wat binnen die muren werd gezegd, voor altijd binnen die muren zou blijven.
Productinformatie