Bloemboeketten

Bloemstukken zijn door de geschiedenis heen altijd een symbool van schoonheid en kleur geweest. Ze zijn gekomen om nieuw leven en groei in alle dingen te vertegenwoordigen. Wanneer eeLees meern man amoureuze bedoelingen heeft met een vrouw, geeft hij haar een bloemstuk. Wanneer een schoonheidskoningin wordt gekroond, wordt haar een bloemstuk gegeven. Wanneer iemand thuiskomt of voor het eerst op een nieuwe plaats wordt verwelkomd, wordt hem een bloemstuk overhandigd. En zelfs in tijden van rouw en verlies dienen bloemstukken als symbool voor het gepaste gevoel dat men voelt. Photowall eert dit prachtige stukje creatie in haar lijn van bloemstukken op canvas. Deze unieke afbeeldingen kunnen elk huis leven en levendigheid geven zoals niets anders dat kan. Deze canvasprints met bloemstukken zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan ontwerpen en kleuren, zodat elke stadsbewoner zijn gading kan vinden. Ze passen bij bijna elke kleur in praktisch elke kamer van uw huis. Laat deze lichte en aangename canvasprints met bloemstukken uw woonkamer opfleuren als u van kantoor komt na een dag hard werken. Laat uw dierbaren zich koesteren in de uitstraling en schoonheid die deze prachtige bloemstukken op canvas uitstralen.

Heel levendig in bloemstukken op canvas

Verschillende soorten bloemstukken vertegenwoordigen verschillende dingen in verschillende tijden. In ons huidige tijdperk is een rode roos een ouverture voor romantische motieven, terwijl een witte uiting geeft aan vriendschap. Photowall laat u delen in hun schoonheid met "White Rose II", "Dark Roses", en "Soft Rose-Sepia" in haar uitstekende collectie van bloemstukken op canvas. Deze canvasprints met bloemstukken zullen er bijzonder goed uitzien boven je open haard of in je minibibliotheek. U kunt nooit de fout in gaan met deze canvasprints met bloemstukken als het gaat om het versieren van uw huis. Maak er een echte tuin van door deze canvasprints met bloemstukken in kolommen te hangen om er een mooi kunstwerk van te maken. Theetijd is nog nooit zo sierlijk en verrukkelijk geweest met deze bloemstukken op canvas om u en uw gasten heen. Zelfs uw kinderen zullen het op prijs stellen om deze aantrekkelijke bloemstukken op canvas in hun slaap- of speelhoekjes te hebben. Deze bloemstukken op canvas kunnen u ontelbare uren van rustgevende ontspanning geven terwijl u naar hun kleurrijke aanblik kijkt. Laat de stress en zorgen van de dag van u afglijden door op uw favoriete plek te gaan zitten en de uren te laten verstrijken, terwijl u geniet van deze schilderachtige canvasprints met bloemstukken. Er is er een voor elke stemming en fantasie. Maak van deze canvasprints met bloemstukken een deel van uw dagelijks leven.

Toverend in bloemstukken op canvas

In de feodale tijd werd elke clan vertegenwoordigd door een specifieke bloem in zijn wapen. De intrinsieke kenmerken van elke bloem waren gemaakt om de waarden en principes te weerspiegelen die elk huishouden huldigde. In Japan waren de Samurai-ridders niet alleen meesters van het zwaard, maar ook experts in de bloemsierkunst, Ikebana genaamd. Deze delicate kunstvorm belichaamt de niveaus van aarde, hemel en hemel. Zelfs de grootste Engelse dichter, William Shakespeare, zei: "Een roos met een andere naam zou net zo zoet ruiken. Photowall geeft u meer om van te houden met "Bohemian Arrangement", "Navy Mand met Bloemen", en "Lustre Arrangement-Emerald" in haar geweldige collectie van bloemstukken canvas prints. Deze canvasprints met bloemstukken brengen gegarandeerd passie en eigenzinnigheid in elke ruimte die ze innemen. Je kunt hun delicate geur bijna ruiken als je er alleen al naar kijkt. In de spirituele praktijk van Bushido, wordt gezegd dat de kersenbloesem de cirkel van het leven vertegenwoordigt, het begin, het heden en het einde. Het vallen van de kersenbloesem van haar takken wordt beschouwd als een spiritueel symbool van perfectie. De volgelingen van deze religie koesteren deze prachtige filosofie.

Betoverend en rustgevend

In de psychologie maakt de bloem integraal deel uit van een reeks tests om de gemoedstoestand van een patiënt te kwantificeren. Van iemand van wie de bloementekening kleurrijk is en vol hangt met allerlei attributen, wordt gezegd dat hij een gezond karakter heeft en vol hoop is voor de toekomst. Terwijl iemand van wie de bloesemtekeningen somber en verdord zijn, ernstig gestoord is en veel ernstige problemen met zich meedraagt. Photowall bevestigt deze prognose met "Cosmos Charm", "Colorful Flowers on Black Background", en "A Walk in Dreamland" in haar bewonderenswaardige collectie van bloemstukken op canvas. Deze schitterende afbeeldingen die barsten van de kleur zijn er zeker van om het humeur van iedereen die het geluk heeft om ze te zien op te vrolijken en te revitaliseren. Bloemen kunnen ook geheimzinnigheid betekenen, zoals de term sub-rosa suggereert. Het betekent onder de roos. In de oudheid kwamen geheime genootschappen bijeen in verborgen kamers met een bloem boven hun hoofd. Dit betekende dat alles wat binnen die muren werd gezegd, voor altijd binnen die muren zou blijven. Laat deze canvasprints met bloemstukken kleur en leven in uw huis brengen.
Productinformatie