Wolkenpartijen

Wolken zijn waarschijnlijk het meest troostende schouwspel waarnaar wij mensen kunnen staren. Deze witte, donzige kussens uit de hemel zijn al sinds het begin der tijden een wonder omLees meer te aanschouwen. Zelfs holbewoners beschilderden de muren van hun grotten met afbeeldingen van dit wonderbaarlijke natuurverschijnsel. Photowall laat u genieten van deze oogstrelende formaties in zijn lijn van wolkenluchten op canvas. Deze unieke stukken brengen gegarandeerd een etherische kwaliteit in al uw woonruimtes en zorgen voor een rustgevende ontspanning en een gevoel van gemak. Deze hemelse geschenken zouden in elke kamer van uw huis of appartement goed staan. Deze canvasprints met wolkenluchten kunnen zelfs de speel- en slaaphoekjes van uw kinderen sieren, zodat ze zich urenlang kunnen vermaken en verwonderen. Deze canvasprints met wolkenluchten zijn er in een bijna eindeloze variëteit van ontwerpen en kleuren waaruit de nadenkende stedeling kan kiezen. In welke vorm ze ook verkrijgbaar zijn, deze prachtige canvasprints met wolkenlandschappen zullen zeker de vreugde en opwinding van het zweven door de stratosfeer in uw woning brengen. Nodig uw vrienden en collega's uit voor een diner of een kopje thee en geniet van het rustige comfort dat deze prachtige canvasafdrukken van wolkenlandschappen u bieden.

Hoog boven met wolkenluchten op canvas

In de oude mythologie, of het nu Romeins, Grieks of Noors is, worden wolken beschouwd als de strijdwagens van de goden. De berg Olympus, de woonplaats van de Griekse god Zeus, is gemaakt van een wolkenbasis. Het koninkrijk van de Noorse god Odin is omringd met laag na laag wolken. Photowall brengt hulde aan deze witte stukjes hemel in "Over Clouds", "Sea and Beautiful Sky", en "Dreamy Clouds" in haar fraaie collectie canvasafdrukken van wolkenlandschappen. Elk van deze afbeeldingen van cumuleuze formaties geeft de kijker een gevoel van vrede en vrijheid wanneer hij er naar kijkt. Hun vermogen om de angsten van de vermoeide werkdag ziel te verlichten kan niet worden gemeten door geld. Maar Photowall wil nog meer geven met "IJslandse Wolken", "Wachten op de Storm", en "Alto Cumulus" wolkenluchten op canvas om de rust en kalmte in uw woonruimtes te versterken. U kunt deze fraaie afdrukken zelfs gebruiken als leidraad om uw kinderen het praktische belang van wolken bij het voorspellen van het weer te leren. De verschillende soorten en formaties van wolken kunnen langzaam een voor een aan hen worden geïntroduceerd via dit leuke en boeiende medium.

De stratosfeer met wolkenluchten op canvas

Wolken zijn niet alleen een lust voor het oog aan de hemel, maar ze dienen ook als voorbode voor goed of slecht weer. Een heldere, winderige dag met witte wolkenformaties voorspelt matige windvlagen en de hele dag mooi weer. Terwijl donkere en onheilspellende wolken op een bewolkte dag een waarschuwing kunnen zijn voor een naderende storm. Photowall eert de eigen weersvoorspellingsdienst van de natuur met "Dramatic Cloudscape", "Cloudy Sky with Sunbeams", en "Grey Clouds of Down Under" in haar unieke collectie canvasafdrukken van wolkenlandschappen. Deze grijze formaties van cumulo-nimbuswolken waarschuwen zeelieden en boeren dat er slecht weer op komst is, zodat ze de luiken moeten sluiten of het vee moeten vastzetten voor het ergste eraan komt. Tijdens de opnamen van de film Hell's Angels merkte de industrieel en filmregisseur Howard Hughes dat de scènes met luchtgevechten te traag waren en geen goed beeld gaven van de gevechten in het luchtruim. Dus huurde hij een professor in de meteorologie van de Universiteit van Californië om wolken voor hem te vinden die de gevechtsscènes in zijn film een gevoel van perspectief en snelheid zouden geven.

Havens voetenbankje

Er is geen opmerkelijker gevoel tijdens een vliegreis dan je raampje open te schuiven en bij daglicht de zon door de wolken te zien breken. Of te dalen van enkele duizenden meters hoogte om de wolken langzaam te zien verdwijnen en je een eerste glimp te zien opvangen van de lichten en patronen van de stad die je thuis noemt. Er is geen vervanging voor het gevoel van welkom dat deze ervaring geeft. Photowall leeft mee met deze warme emotie in "Wing", "Berlin Panorama", "Soft Clouds Sweeping by Paris", en "Tv-toren against Dramatic Sky" in haar ruime collectie canvasafdrukken van wolkenlandschappen. Laat deze hartverwarmende beelden u herinneren aan uw reizen en avontuur, maar laat ze ook een herinnering zijn aan de keren dat u veilig thuis bent gekomen bij degenen van wie u houdt. Als u deze adembenemende canvasafdrukken van wolkenlandschappen overal in uw huis laat ophangen, geeft dat u het gevoel van vrede en rust dat u in de lucht ervaart, maar het herinnert u er ook aan dat u dankbaar moet zijn dat u met beide benen stevig op de grond staat. Laat uw familie en geliefden zich om u heen verzamelen terwijl u geniet van deze unieke en adembenemende beelden. Haal vandaag nog uw eigen collectie van deze canvasafdrukken van wolkenlandschappen in huis.
Productinformatie